Hirdetés
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Latom az uj mania a reflex dsg.
-
Pecc
őstag
Üdv.
Az normális, hogy nincs stabil 30fps ezen a konfigon 1024x768 és az összes helyen low és off beállítás mellett?
Core 2 E8200
HD5670 1GB DDR3
2GB DDR2 800
WIN 8
CATALYST 13.4 -
Slystyle
őstag
Érdekes, vsync-et kapcsold ki, nézd meg a game.cfg és a system.cfg fájlokban is, hogy kikapcsolva legyen ott is. Emellett sys_maxfps xxx parancs a konzolba vagy cfg-be, az xxx helyére pedig értelem szerűen egy tetszőleges értéket adj meg.
Olyan konfiggal, ami az adatlapodon van simán mennie kellene minimum beállítások mellett FullHD felbontáson 100-130fps-el, ha nem többel (eltekintve a megmagyarázhatatlan fps dropoktól).Noxwill: Várunk szeretettel!
-
pcguru23
aktív tag
Remélem sokan leszünk!!!Fullos szerón jó játszani
-
VoidXs
nagyúr
válasz
callmeakos #6887 üzenetére
Nálam nem az a gond, hogy ultramegagigán akarom 6K felbontáson 142233 FPS mellett játszani, hanem hogy bárhogy lövöm be (legyen az minimum alá konfigolva, vagy ultra), nem jut túl a 40-en.
-
callmeakos
veterán
válasz
Ferko75HUN #6888 üzenetére
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
callmeakos #6887 üzenetére
Egy igazi játékos szólt most hozzánk!
-
callmeakos
veterán
válasz
Stanchore #6884 üzenetére
az jó
Most integrált VGAval tolom a CS 1.6ot 640x480as felbontásban. Szerintem megfogom szokni(#6886) VoidXs
Nálam az nem hátráltató ok, ha minden beállítást minimumra kell állítani (felbontást is). Hál istennek nem vagyok efféle, hogy ezen fennakadjak. Nem azért akarok multizni hogy a gyönyörű nanoruhatextúrákba gyönyörködjek.... -
VoidXs
nagyúr
válasz
callmeakos #6882 üzenetére
Intel kétmagosnál nem lenne gond. AMD-nél viszont van. Nálam még haton is.
-
Thunder82
aktív tag
Srácok a lényeg az hogy minnél több ember jöjjön el .
-
Stanchore
senior tag
válasz
callmeakos #6882 üzenetére
800x600-ban nem lesz gond
-
callmeakos
veterán
Srácok volna egy röpke kérdésem.
2 magos proci mennyire elég a játékhoz?
Mert pénteken kapom meg az új vidikarimat (HD 6670 GDDR5), viszont innentől kezdve a a proci miatt izgulok egy kicsit. Ugyan elméletileg elég az ami nekem van, de gyakorlatba mindig más a helyzet. (Amd 7850 Black Edition (2.8 Ghz)
Ha szerintetek elég, akkor szerintem már a Gamenight-on is részt tudok venni. Már ha erre lesz lehetőségem, és engedélyt is kapok(#6883) eLit-MiLan
Az eleget nálam érds úgy: szaromlehogymindenminimum csak legyen meg a fix 30fps amivel tudok már rendesen játszani -
Stanchore
senior tag
válasz
Thunder82 #6876 üzenetére
Kis kiegészítő info:
Szombat este kb 8 órától várunk minden Magyar játékost egy közös lövöldére. A szerverünk lesz bekonfigolva normál mapokkal és a jobb módokkal. Jelszóval lesz védve, úgyhogy csak Magyarok leszünk, a pass "gamenight" lesz. TS-ünkre is nyugodtan gyertek fel (címe: teamspeak.hu), akinek nincs regje, az jobb ha előtte kér egyet egy admintól, de ha nem megy, be tudjuk húzni a szobánkba. Squadok nem lesznek, így remélhetőleg kiegyensúlyozott meccseket tudunk játszani. Várunk mindenkit szeretettel
-
Thunder82
aktív tag
crysis 3 GAMENIGHT
-
Slystyle
őstag
Unofficial, officially not found.
Hivatalosan nem lesz sose DX10 patch. A Cryengine pedig szerintem még a modosoknak sem engedne ilyen radikális változtatásokat a játékukon. Ehhez szerintem már a CE licenszét kellene megvenni, amivel hozzá lehet férni ilyen opciókhoz, de ha ilyennel egy gazdag és unatkozó modos előrukkolna, annak per lenne a vége.
Sajnálom, de mindenki mondjon le a DX10-től. Lassan itt az új konzol gen is, ideje a jövőbe tekinteni és a múltat a hátunk mögött hagyni.
-
Sonja
nagyúr
-
banhammer
veterán
válasz
spanglee001 #6870 üzenetére
Mama benne vagyok a tévében!
-
banhammer
veterán
válasz
eLit-MiLan #6866 üzenetére
Ennél egyszerűbben nem megy?
-
Slystyle
őstag
Soon...
-
pcguru23
aktív tag
Igen ideje lenne ha hétvégén csapatni akarjuk!
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
grimmi1971 #6861 üzenetére
Grimmi köszi, majd csak kisimulunk egyszer, bár az nem a c3 alatt lesz.
Srácok nem válaszolok mindenkinek, telóról írok.
Elég legyen annyi, hogy imádlak titeket, a perverzeket is!Ui: hey fōszervezō mufti, tényleg kiposztolhatnád már a próba és végleges gamenight idejét is!
-
grimmi1971
csendes tag
válasz
Ferko75HUN #6849 üzenetére
Ferkó szeretem a hozzászólásaidat,mosolyt csalnak C3 alatt eltorzult arcomra.Az ősz hajszàlaimról nem is beszèlve,amit e"csodàlatos"alkotàsnak köszönhetek.
-
banhammer
veterán
Anonim C3 függők klubja.
Banhammer:
- Helló banhammer vagyok és hetek óta nem játszottam a C3-mal.
A többi anonim függő:
Helló banhammer!
Rexcor:
- Én volt hogy 4 hónapig nem játszottam vele, meg mással sem. Nem nehéz kibírni, olyan nyugodt már régen voltam...
A többi anonim függő:
- Hűűűűű, gratulálunk! -
Armatura
tag
válasz
Most szétzúztad a lelki világom Ferkó!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
"Ne várd a multiját, mert szörnyű nagy csalódás lesz C2 után, gyakorlatilag a játék ki-megpusztult 4-5 hónap alatt."
Ezen nem lepődik meg senki.
-
banhammer
veterán
Hetek ota nem jatszottam a jatekkak.
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #6852 üzenetére
Ferkó egy vibrátor a scar nyomába se ér!!!
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Thunder82 #6850 üzenetére
Hát azért a kettő nem ugyanaz, az meg szintén nem véletlen, hogy nem warozol, a csapat sem, legalábbis nem úgy ahogy a C2-s időkben ment, hogy 5-6 fős meccsek mentek zsinórban.
Itt van néha bóhockodás 2-3 fős meccsekkel, de borzalmasak.
Belenéztem Sly streamjébe war spirituk-ék ellen, nem vártam meg a végét, mert ugyanazt éreztem mikor játszok: bosszúságot és tehetetlenséget.
Gamenightra azért megyek.(#6851) noxwill : überrelték azt a hülyeséget amit a c2-ben átéltünk, hogy minden patch után rosszabb lett minden, csak itt szorozd meg 10-el.
Agyonvágták a játékot, a singleben amit játszottál felejtsd el, más a fegyverek recoilja stb.
Katyvasz az egész, egy példát kiragadnék azért.
Egy mike, no zoommal pontosabb mint egy scar távolra, mert a scar rezeg, mint egy vibrátor. -
callmeakos
veterán
válasz
Mi az istent csinált már megint a Crytek?
Azon belül, ahogy Stan is fogalmazott, hogy szétpeccselték.... -
Thunder82
aktív tag
válasz
Akkor most "lepedofiloztál"
??
mert eléggé vannak itt "fügőők "
-
Ferko75HUN
senior tag
Stan úgy érti, hogy az egész világon maradtak jó páran.
Ne várd a multiját, mert szörnyű nagy csalódás lesz C2 után, gyakorlatilag a játék ki-megpusztult 4-5 hónap alatt.
Csak akkor lépek fel, ha van felesleges halálra szomjazó agysejtem.
Ez a szám tegnap 15 percig tartott, előtte 3-4 nappal kb. dettó.
Csak a perverzek és "hujjjegyerekek" játszák napi szinten. -
Stanchore
senior tag
válasz
callmeakos #6841 üzenetére
Üdv. újra itt Nox. Vagyunk még jó páran, bár a játékot jól "szétpeccselték", úgyhogy páran már lehet nem sokáig. Az a 30 fps nem lesz sok?
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Dominiator #6845 üzenetére
Még mindig nem és nem is fog....lassan már a dx11 is cserélődik nem kéne dx10-en lovagolni...
-
Dominiator
aktív tag
mennyire valós ez a dx 10 hack dolog? valóban működik?
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #6842 üzenetére
Nem fogok hazudni, jobbra számítottam, de hagyjuk is miért, de a jó az, hogy tudtam tolni a játékot egy kicsit
(#6843) Thunder82
Inkább csak langyi -
Thunder82
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #6842 üzenetére
Remélem Forrróó volt
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos #6841 üzenetére
Szevasz Noxi
Akkor várunk téged, tolhatjuk majd együtt
És milyen volt a nyaralás?
-
callmeakos
veterán
Sziasztok!
Rég jártam erre, mert finoman szólva sem jön össze az új gép amivel újra visszatérhetek a játék keringésébe, azonban most jöttem vissza a nyaralásomból, és alkalmam volt rá, hogy ilyen körülmények közt végre PCn is kitoljam a Single részt (márciusban boxon szenvedtem végig), és még mindig üt a cuccNagyon remélem hogy jövő héten, max hónap végén meglesz az új videókártyám, amivel tudom én is tolni a játékot (a jelenlegi procim lehet erőlködni fog, de ha minimumon meglesz a 30 FPS, egy büdös szavam nem lesz
)
Remélem hogy még sokan toljátok a multit, nem úgy mint a C2 esetében hogy már alig-alig.
A mielőbbi üdv mindenkinek
-
Rexcor
őstag
Már működik. Ez az origin egy nagy .........
-
Rexcor
őstag
Nem tudok belépni az origin-be. A kezdő ablaka bejön és utána csak tölt de nem lép be.
-
Alu
senior tag
válasz
banhammer #6833 üzenetére
Pipa, pipa, sőt 3DM 06, 11, Vantage is pipa.
Már lefuttattam ezeket a programokat, de itt most nem arra vagyok kíváncsi, hogy hány pontot csinál egy tesztprogramban. Arra lettem volna kíváncsi, hogy a saját konfigommal hogy viszi az újabb játékokat élesben. GTA IV, BF3, NFS, Crysis 3, FarCry3 , stb.. (egyébként ennek a fele megvan eredetiben)
Milyen arányt rontok azzal, ha letöltök valamit? Nem igazán értem.Én pedig még tanuló, szóval nem keresek sokkal többet..
-
banhammer
veterán
Ha VGA-t akarsz próbálgatni akkor arra ott a Furmark, Unigine Heaven Benchmark, stb, sb, stb.
Nem kell 8-10 gigákat letölteni, rontani az arányt, stb, stb, stb.
Csak leszeded, felrakod és mennek a VGA meg akár meg is sül lásd Furmark.Kinek mi a sok.
Én pl. munkanélküli vagyok és megvettem a játékot.
Vársz pár évet és olcsó lesz. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mivel itt nincs fennt a dll fájl egyértelmű hogy a virágbolti verzióval van gondod, ez ügyben itt a fórumon nem tudunk segíteni. Köszönjük megértésedet.
-
Alu
senior tag
Sziasztok!
CryEA.dll fájlt tudnék kérni valakitől akinek van? Már rákerestem googleval de az első 300 találat ilyen g.cis 4shared -os fa..ság, amihez le kell töltened 3000 ilyen meg olyan programot meg keresőt + regisztálj be, hogy a végén ne tudd leszedni a fájlt.. Próbáltam már párat, de egyikkel sem sikerült leszednem.
Tudna segyteni valaki?
-
Rexcor
őstag
Bocs a kínzásért de találtam egy ilyet is.
A vége a legjobb. -
Rexcor
őstag
Mostanra sikerült kijátszanom a single részét és a vége egész jó volt.
Ez meg már elég régi de kurv@ nagy: Crysis Roll`D - Music video animation -
Slystyle
őstag
válasz
spanglee001 #6820 üzenetére
Aki kisebb helyen van és nem tudja úgy elrendezni a kábeleit, annak ajánlott az ilyen, plusz olyan érzékenységen persze, hogy nem látod értelmét. Nekem a monitor hátulján van kábelelvezető, oda van felaggatva minden kábel, köztük az egéré is. Az asztalon itt van körülbelül még olyan 45-50centi, hogy ha játszom és nagyot kell rántani, akkor kijöjjön kábel terén a dolog. Máskülönben rántanám az egész monitort.
Amúgy most vettem csak észre a jó kis TP-Link router-t. Az tuti, hogy jó választás volt.
-
banhammer
veterán
válasz
spanglee001 #6820 üzenetére
Én fogtam két szúnyogirtós flakont és beszorítottam közé az egér kábeljét.
-
spanglee001
addikt
Igazából így jó a pad, jobb mint amim volt" Genius Control", a pár hónap tesztelés gondolom a tartóssága miatt kellene. Kb 5-5 órát játszottam oldalanként vele, és pontossab mint ami volt, windowsban alapon van az érzékenység, az egér meg 6400dpi, és érezhetőbben jobb. A játékban mostanság 3200 érzékenység pedig 5.
A tartóssága valóban zsákbamacska. 1 év gari van rá.
És igen tényleg szép kékezért is vettem meg
meg azért mert a goliathus nem volt raktáron abban a méretben amiben én szerettem volna. Viszont vettem még egy Roccat Apuri egérvezetékartó cuccost, na annak, azon kívül hogy szép kék és usb elosztó semmi értelme sincs.
-
pcguru23
aktív tag
Bezony +1
Ha nem is "pár hónapot" de teszteld azért azt erősen még...nekem Slycsi Razer Goliatust ajánlott és meg is vettem nagyon zsír kis pad volt csak hülyeségemre kisebbet vettem mint ami kellett volna mint kiderült de szerencsére 3napja nagybátyámmal sikerült egy zsír üzletet kötnöm
én oda attam neki a kis méretű Goliatust ő pedig adott egy "használtabb" szintén Razer Mantis Controlt amin már bőven elférek!És ugyan úgy csuszik szinte rajt az egerem mint az előzőn
-
WySyON
csendes tag
válasz
spanglee001 #6813 üzenetére
"nagyon jó a pad."
.......................................................................................
Bocs hogy beleszólok de ezt a kijelentést csak akkor írd ki miután lejátszottál vele pár hónapot. -
Rexcor
őstag
válasz
spanglee001 #6815 üzenetére
Utóbbi 1-2 napban játszottam kicsit. Én meg pont délután játszok és este 6-kor van hogy már kikapcsolom a gépet mert különben nem lehet aludni. Hajnali 2-ig meg fújatom be a levegőt 2 ventilátorral, addigra már nincs 30 fok a szobában. Most megyek kicsit játszani, jössz?
-
Rexcor
őstag
válasz
spanglee001 #6813 üzenetére
Jól néz ki!
Nekem egérpadom sincs, és az asztal felülete sem éppen sima.
-
spanglee001
addikt
Sok keresgélés és tanácskérés után senkire sem hallgatva
vettem egy Roccat Alumic egérpadot.
Gondoltam megosztom a tapasztalatom.
Végül a Razer Goliathus és ez a pad között dőlt el a verseny, mindenki a Goliatust ajánlotta, de volt alkalmam a boltban kipróbálni mind2őt.
Sok külömbség nincs köztük, a Razer hajlékony ez nem, de a felső bevonat nagyon hasonlónak tűnt nekem, és az egér is ugyanúgy futott rajta.
Ígyhát a Roccat maradt,(mert nekem ez tetszett,) amit sokan leszólnak lehúznak, ezért is osztanám meg, hogy nagyon jó a pad.
Stabil, nem mozdul el, nagyon pontosan reagál az egér, amit játékban is észreveszek, jár hozzá egy szilikongél csuklótámasz amit vagy használsz vagy nem.
2 oldalas az egyik oldal speed a másik oldal control.Viszont az elég szomorú, hogy reggel 4-5 körül max 2-3 szerveren játszanak, eléggé kezd kihalni a játék, de remélem nemfog.
-
banhammer
veterán
válasz
raisechip87 #6806 üzenetére
Próbáld meg megvenni.
Kb. 8 ezer Forint.Jah és mellé az Andaxin...
-
raisechip87
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #6807 üzenetére
Oké!Bocsi nem tudtam!
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
raisechip87 #6806 üzenetére
A megoldás hogy megveszed, mert warez ezen a fórumon nincs.
-
raisechip87
csendes tag
Sziasztok!Problémám az lenne,hogy Crysis 3 Black Box verziót szedtem le a Campaign indítása után Intro végig megy,ezek után semmi csak fekete kép meg se moccan!Mi lehet a megoldás?
-
banhammer
veterán
Akkor kicsit le voltam maradva.
Valami rémlik, hogy olvastam.
Mostanában elég szétszórt vagyok agyilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Kedvező ár! HP 840 G1 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/128SSD/AkkuX)
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest