Hirdetés
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8184 üzenetére
Igen, elnézést tőle, természetesen ThunderKiller-re gondoltam.
Azt tudom, hogy baj nálam, hogy ha mérges leszek magamra, akkor próbálok DPI-t váltaniNem kéne , ezzel tisztában vagyok. 90%-ban 800-on használom, néha 1000-1200-n. De holnap végre hétvége, majd tolom neki, és megpróbálok beállni valamire. Köszi a tippeket, ha vannak még jöhetnek. Bárkitől
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8182 üzenetére
Ez rendben van. Értem, mert én is hol jó vagyok, hol meg kaki. De Ti a kakibb állapotokban vagytok olyanok, mint én a jó formámban
Nézlek Téged, meg Huntert, meg Milánt mikor néha egyszerre játszunk (Hunterrel sűrűbben), de sok mindent nem értek, hogy csináljátok. Az biztos, hogy egyik legnagyobb bajom a gyors fordulásokkal van : vagy túl gyorsan fordulok, vagy túl lassan. Vagy nem tudom követni saját mozgásomat annyira gyors vagy lemaradok annyira lassú. Én nem emelgetem az egeret, pedig néha kéne, de nem tudom megszokni ezt sem. Azt mondják alacsony DPI-n pontosabban lehet célozni, de vannak olyan nagy DPI vel játszók akik erre simán rácáfolnak. Így néha még a DPI-met is változtatom, de nem tudom melyik volna a jó. Szóval ez még sokszor varázslat nekem és ne is csodálkozzatok, ha sokan csalónak néznek benneteket
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8179 üzenetére
Az igen
Én ezt nem is értem. Hogy a fenébe csinálod/csináljátok? Gyakorlok, tolom neki, javulok is (néha inkább romlok), de ez elérhetetlen számomra. Jó a gépem, jó a padom, jó az egerem, de egyszerűen nem találok rá arra a dpi-re amivel valóban jó lehetnék. Tudom nem csak attól függ, de nem érzem magam sz@r játékosnak, csak amikor ilyeneket látok.....
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8166 üzenetére
Ez sem sűrű, de már előfordul
És akkor ott a válasz a képen a nickemet illetően
Nincs mikrofonom, sosem volt, bár már gondolkoztam egy olyan füles beszerzésén, így í TS esélytelen
Nem kicsinylem le magam, de Tőletek én még nagyon messze vagyok, ha egyáltalán eljutok addig. A meghívást viszont megköszönöm egyszer lehet, hogy élek még vele.
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8164 üzenetére
A meccsek előtti színes résznél csak lestem
Egyébként ma délután végig játszottam, és több meccsen is második harmadik lettem. Néha eddig is előfordult, de ma határozottan jól ment. Nekem már ez is élmény
Amin látványosan észreveszem a javulást, az a Grendel. Eddig tiszta béna voltam vele, ma meg azzal taroltam a legjobban.
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8157 üzenetére
Köszi, kipróbálom őket. Már ha tudom, mert tegnap óta nem bírok játszani
Nincs egy meccs amit végig tudnék tolni, mert állandóan Lost Connection-özik. A routert kizártam, így felhívtam a szolgáltatót, hogy nézze meg miért szakadozik a NET-em 5-8 percenként. Igaz, hogy csak egy pillanatra (bögészés közben észrevehetetlen) de ahhoz elég, hogy kidobjon a szerver. Pedig már ég a kezem egy pár jó meccsre, de így a tököm tele van elhihetitek
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8153 üzenetére
450 óránál járok, de tudom, hogy a beállításoknak nagyon sok köszönhető a sikeres játék érdekében. Persze gyakorlás, de egy rosszul optimalizált cuccal sosem lehet jó az ember. Nekem most ez van a cfg-ben :
cl_sensitivityMultiplierADS 0.8
i_mouse_accel=0
i_mouse_smooth=0
i_mouse_accel_max=0
g_skipIntro=1Az ADS csak eddig nem volt benne amit nem is értem miért, mert nekem úgy rémlett, hogy benne van. Sokat variáltam az elején és ezek szerint valahogy mégis kihagytam
Ami viszont érdekes, hogy nekem nincs autoexec.cfg-m. Ez a system.cfg-be van betéve, nekem akkor ezt ajánlották. Kéne csinálnom egy autoexec-et is, csak úgy manuálisan?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Stanchore #8153 üzenetére
Az a baj, hogy ADS alapból van néhány helyen (pl HMG, alien cuccok), amit nagyon nehéz kezelni, akkora mértékű, a Bolt Sniper kábé dupla. Én hatalmas érzékenységen (4800 DPI, játékban csúszkán 50) kezdtem, és onnan mentem le egészen 800/2-re. Most egy kicsit változtattam a FoV-on, és így omlott minden, a 3-as játékbeli érzékenységre érzem úgy, hogy kárpótol, de még ez sem az igazi. Most úgy vagyok, hogy a régi már nem megy, az új meg még nem megy.
-
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8145 üzenetére
Én most vettem egy G400s-t.800dpi-n tolom és egy X7-es pad van alatta.Nekem 10-re van állítva de valami nem jó. Megy-megy, de nem az igazi. Még próbálkozom vele, mert javultam ezzel az egérrel, csak ennél jobbnak kéne lennem
Ha csak harmad annyira is mint Te, de jobbnak
-
Rica
senior tag
válasz
Stanchore #8100 üzenetére
Su de jo lenne, de sajnos csak egyszer vagy ketszer tudok a gepem ele ulni egy heten, es sose tudom elore, hogy mikor. A meghivast koszi!
Amiert ennyire bejon, annak a Cryengine tortenete az oka. Nalam minden idok kedvence a Far Cry 1 marad. A Crysis 1 nem fogott meg annyira, majd a Warhead visszaadta a hitemet, a 2. resz jatekelmenyben mar eszmeletlen jo volt, a harmas pedig hozza tette a grafikat.Frz: Mar vagy ot eve tiszta osz vagyok, szoval ez nem lenne gond.
raadasul eleg gyor a netem is, hozza a valos 50mbs-t. -
kokokka
addikt
válasz
Stanchore #8027 üzenetére
Tudom, hogy milyen az, amikor valaki jó játékos és azért játszik úgy ahogy. Ezzel nincs is semmi bajom, ha legyaláz az azért van mert a lába nyomába sem érek ezen a téren. De a csalókat nem nehéz felismerni, könnyen rájössz, hogy amit művelnek az úgy nem lehetne. Úgy látom, sajnos akad belőlük bőven. Miért nem tudtak dedikált szervereket csinálni? Minden jó játék multiját ezzel cseszik el mostanában
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Stanchore #7817 üzenetére
Persze, bár PHeja nem igazán lelkesedik már attól sem, ha ellenetek megy pubon
Részemről bármikor jó, classicon gondolom csak Bow és Gauss megy a levesbe. C3-at pedig összesen 3-an játszunk, ezen kívül 3 tagunk van C2-ben (de Roschach inaktív), a maradék két főt Warson láttuk utoljára.
Más: nincs kedved most játszani? Olvastam, hogy gamenight-ig nem leszel, csak gondoltam, megkérdem.
-
banhammer
veterán
válasz
Stanchore #7791 üzenetére
Nem értem...
Használj te is AA-t és kész.
Vagy van valami HNT-s kódex, hogy nem szabad AA-t használni?
Vérszerződés a Crysis 3 install lemezek felett, eldugott pincehelységben ami fekete gyertyával van megvilágítva.
A már belépett HNT-s tagok kámzsával takarják el az arcuk, a növendékek félmeztelenül ezüst hűtőzsírral bekenve várják a beavatást, hogy teljes jogú HNT tagok legyenek. -
banhammer
veterán
válasz
Stanchore #7679 üzenetére
Meglátásom szerint az a baj a játékkal, hogy nincsenek szűrve a csalások, csalók.
Lásd pl.: punkbuster.
Ez sajnos a Crytek sara, hogy leszarta a csalók szűrésének a lehetőségét és ennek köszönhetően durván visszaélnek a dologgal.Arról meg te tehetsz, hogy nem hiszik el, hogy tényleg annyira jól játszol.
-
chokeee
aktív tag
válasz
Stanchore #7656 üzenetére
Én tudom, hogy nem csalsz. Megmondom őszintén, hogy játék közben nem nagyon figyelem mit írogatnak be egymásnak, a múltkor csak egy beszólás tűnt fel, hogy shadowhunter írta, hogy aim hack....
Így ezért nem állta ki melletted, sorry.
Egyébként, ha meg megnyugtat, akkor a HNT az egy jobb képességű, ügyesebb játékosokból álló társaság mint a SEK....
A SEK valszeg ki is kapna egy közös meccsen. -
Ferko75HUN
senior tag
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Stanchore #7555 üzenetére
De, a meccs közepén jöttem rá, hogy azért nem megy
Most már megy
-
Ferko75HUN
senior tag
-
Ferko75HUN
senior tag
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Stanchore #7485 üzenetére
Osztom Stan véleményét!Egy helyen legyünk 1 mappon egy játékmódban.Ne keljen megint könyörögni hogy tolja már át magát mindenki classikról a szerónkra,mint tegnap.
Bár én tegnap nem voltam sokáig!
Érdekes dolog történt....megittam 2energia italt plussz 2sört rá,és nem feldobott elaltatott -
banhammer
veterán
válasz
Stanchore #7129 üzenetére
A perkek nem zavarnak, az amit irtal, hogy gyakorlatilag random nmeghalsz az zavaro.
En nem vagyok D/K fetisiszta es magasrol leszarom, hogy hanyszor halok meg.
A szorakozas, kikapcsolodas miatt jatszom, nem amiatt, hogy mekkora a D/K-m ami szart sem er a valo eletben (a pek nem szebb kenyeret adni a peksegben, mert szep nagy a D/K aranyom). -
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore #6940 üzenetére
Köszi a képeket, bebizonyosodott amit gyanítottam és közben párszor mondtam is, csan a mikrofonom nem működött rendesen. Nem Sly volt a kulcsfigura, hanem én
: az Összes CS-t megnyertem!
Pedig a végefelé már nem is őriztem a site-okat. Elég fárasztó/unalmas volt rohangálni a rengeteg gránát elől. Nem is értettem, az miért nem tiltottátok ha a jaw-t igen.
Legközelebb lehetnének olyan körök mint anno a tornamenten: szerver oldaltól meghatározott fix fegyverrel.
-
callmeakos
veterán
válasz
Stanchore #6884 üzenetére
az jó
Most integrált VGAval tolom a CS 1.6ot 640x480as felbontásban. Szerintem megfogom szokni(#6886) VoidXs
Nálam az nem hátráltató ok, ha minden beállítást minimumra kell állítani (felbontást is). Hál istennek nem vagyok efféle, hogy ezen fennakadjak. Nem azért akarok multizni hogy a gyönyörű nanoruhatextúrákba gyönyörködjek.... -
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore #6692 üzenetére
Azért az ő sírásukon kívül az is mutatott valamit, hogy 10-ből 9 játékosnak a scar volt a leggyakrabban használt fegyvere. Szerintem is túl erős volt. Most hogy a recoilja megnőtt, a tűzereje viszont nagy maradt, kezdőbb fegyver lett mivel több a "véletlen" találat, ami persze a jól célzóknak hátrány. De most sem gyenge.
Én úgy vettem észre, hogy a változtatás pozitív eredménye, hogy elkezdték használni az egyéb fegyvereket is (Feline, AY69, Typhoon, MK60, Scarab, stb.). Azok sem dísznek vannak a játékban...A grendelhez jó üzemérzék kell, és gyakorlat. A scar után és a mike előtt használtam egy ideig, egész jó hatékonysággal. Mostanában viszont mikor próbaként elővettem, nem nagyon adta nekem, mert hozzászoktam hogy a mike-kal nem kell időzíteni. Nagyon hasonlít a használat jellege az RDSG-hez, ami viszont erősebb, holott gyengébb kellene legyen (marha nagy mesterlövész puska lévén baromi nehéz kellene legyen állvány nélkül célozni vele).
Viszont a Rhinoval kezdhetnének valamit, mert attól továbbra is rámjön az íjazhatnék... Nem szabadna erősebbnek lennie a jackal-nál. Vagy csak a két új pályán legyen használható.
-
Thunder82
aktív tag
válasz
Stanchore #6678 üzenetére
+1
Még annyi ha valakire azonnal küldeném a VÓTKIköt kkor tudjátok hogy miéert van !!
Én pl nem kívánatosnak érzem a játékban az ilyen színtű SZ@ROKAT akik azzal mennek (opkombó) hogy nincsennek a táblázat tetején mert nem tudnak játszani. Az ilyen az tetriszezzen, mert sose fogja elérni azt a szintet amit lát ill szeretne elérni, ha meg idegesíteni jöt fel akkor mehet a búspicsáb@ másvalakit idegesíteni AZ ESZETELEN stílusával, mert legtöbbötöknek fogalma sincs a játékról , csak ide feljöttök károgni. Alig 1 pár MAGYAR srác van aki veszi a fáradságot és KÉRDEZ feljön hozzánk, nem itt TITKOLÓZIK hogy meg ne tudjuk hogy kicsoda (mert mi azzal foglalkoozunk hogy kiröhögjök milyen BÉNA a multiban) .
Elszippantott titeket az élet azt hiszem 1 kicsit de ne itt próbáljátok visszahozni.
Nem értem hogy miért nem lehet hallgatni az emberre, több meccset megnyertünk, van tapasztalatunk a gameben, és még mindig itt tartunk................ -
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore #6675 üzenetére
Pedig jellemzően nem cloak+nyilazok, ha megnézed láthatod, hogy még Te is többet öltél nyíllal mint én. Egyszerűen csak ezek az alkalmak tűnnek fel neked, mert erre vagy rákattanva, mint én a scarra meg a reflex dsgre. Az íjat akkor szoktam elővenni, ha engem is íjjal/dsgvel/gaussal lőnek, vagy ha nagyon sok kergeegér közelharcos az ellenfél és már nagyon szétlőttek. Én olyankor racionális döntésnek érzem hogy kicsit távolabb maradjak tőlük...
Egyébként nem teljesen értem hogy miért az a "tisztességes" játékmodor, ha rohangálunk mint a kerge egér, és azon meg a verseny hogy kinek van jobb reflexe és tud gyorsabban fejre célozni. IRL pl. egy paintball meccsen sem az a jellemző, hogy nyíltan rohangálunk és ugrálunk a harcmező közepén... Illetve aki megpróbálja, nem sokáig él
-
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore #6669 üzenetére
Az ominózus meccsben FY71-el indultam. Az első percben 4-szer lőttek le a csapatodból, kétszer íjjal, egyszer gaussal, egyszer scar+laserrel. Ezt megelégelve váltottam én is íjra, kölcsönkenyér visszajár alapon. Erre kezdtél te gyalázni. Én meg írtam neked vissza, hogy nézd már meg a te csapatodban mivel játszanak...
A megelőző meccsen, amiben egy csapatban voltunk, láthattad hogy Mike-kal mentem. Akkor jobb lett a statom a tiednél, gondolom ezen lepődtél (te is
meg. De valójában nem vagyok skilles, már nem is leszek, csupán szerencsém volt. (Meg kezdő ellenfeleink, akiknél csak az számított, melyikőnk mennyivel találkozik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest