Hirdetés
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
eLit-MiLan #7085 üzenetére
Nagy májer ez a Banhammer: Még a HNT is retteg az FY-jától
-
-
Ixion77
addikt
válasz
Thunder82 #7072 üzenetére
Speciel te magyaros se nagyon vagy általában
www.humblebundle.com
Felül "purcase" gomb, aztán 1. pontnál "Custom Amount", a felajánlani kívánt összeg beállítása (javasolt 4.75 USD), 2. pont jó ahogy van, 3. pont email címed megadása, 4. pont jó üresen, majd alul az általad priorizált bankkártyás fizetési módra kattintás.
Ha egyiket sem ismered, akkor "pay with credit card" gombra kattintás, a megjelenő ablakban kártya számának megadása , lejárat idejének megadása, 3 számjegyű biztonsági kód megadása (kártya hátoldalán van), aztán checkout.
Az email címedre jön majd az értesítő egy linkről, amelyet megnyitsz, és ott lesznek a kódjaid. -
Ixion77
addikt
-
Ixion77
addikt
válasz
eLit-MiLan #7008 üzenetére
Én se akarok írni semmit, mert jó poén azt írni hogy nem akarok írni
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #6958 üzenetére
Ha komoly lett volna, be se léptem volna
A helyzet az, hogy olyan q.va jól játszik az összes HNT-s hogy örültem ha legalább az 1-es K/D közelítettem néha. Eleinte még ment is, aztán nagyon látszott hogy fáradok.
De beléptem, és érdemes is volt, mert látszott hogy ha nincsenek csalók, nincsenek képességek, és nem használja senki az OP kombókat, máris mennyivel kiegyensúlyozottabb, játszhatóbb a C3.
Én ugyan a DSG-t és a gránátot is kitiltottam volna, de kinek a papp kinek a pappné. Valaki (talán Axe?) egyszer az én Mike-omra is fújt hogy milyen messzire ellő. Azt nem látta, hogy közben másvalaki már rég sorozta, én csak a nevető harmadik voltam aki a kegyelemdöfést adta.
(Valójában lehet a Mike-kal tényleg lehet aránylag messzire lőni, de a sebzése távolra annyira icipici, hogy nem érdemes. Az ellenfélnek bőven van ideje rám fordulni, és szinte bármilyen fegyverrel hamarabb leszed minthogy belehalna a mike-ba.) -
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #6953 üzenetére
Én úgy látom, azt is megnyertem.
De nem igazán figyeltem, csak mikor elkezdtek téged szekálni, akkor tűnt fel hogy nem emlékszem olyanra amit elvesztettem volna.Az persze nyilvánvaló, hogy Te még az Chuck Norris is simán lenyomod. Ő pedig bárki mást. Kivéve engem, mert ezen komoly és megdönthetetlen bizonyítékok alapján mostmár nem lehet kérdéses, hogy C3-ban egyértelműen jobb vagyok nálad
És soha többé nem érek rá belépni, úgyhogy ez tény marad mindörökre
(Valójában az egészben max. annyi az érdekes, hogy milyen sokáig nem kerültünk soha egy csapatba)
-
Ixion77
addikt
válasz
eLit-MiLan #6944 üzenetére
Azon nagyot röhögtem
Sose láttam ilyen gyors kickelést
-
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore #6940 üzenetére
Köszi a képeket, bebizonyosodott amit gyanítottam és közben párszor mondtam is, csan a mikrofonom nem működött rendesen. Nem Sly volt a kulcsfigura, hanem én
: az Összes CS-t megnyertem!
Pedig a végefelé már nem is őriztem a site-okat. Elég fárasztó/unalmas volt rohangálni a rengeteg gránát elől. Nem is értettem, az miért nem tiltottátok ha a jaw-t igen.
Legközelebb lehetnének olyan körök mint anno a tornamenten: szerver oldaltól meghatározott fix fegyverrel.
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #6912 üzenetére
Szerintem a fejlesztők hibája, hogy még a sokadik patch után is meg lehet ezt csinálni, mivel meghagyták a nyilvánvalóan OP kombókat fegyvereket, profi team a szállingózó kocajátékosok ellen játékmódot.
Az általad is említett csapatoknak komoly szerepük van abban, hogy 3 hete ismét abbahagytam a C3-azást. Lassam már olyan kevesen játszanak, hogy alig lehetett szervert találni amelyen valamelyik ilyen team, vagy cheater ne lett volna ott. Várok a C3 helyett valami normális játékot. Illetve pár nap múlva a magyar szerveren megpróbálok majd ott lenni, bár ennyi kihagyás után inkább csak golyófogónakErről a teamspeak-ról mesélhetne valaki. Ezzel szoktatok játék közben egymással kommunikálni?
Mert azt láttam, hogy a C3-on belül is van valami beszéd lehetőség, de én mindig csak zajokat hallottam, értelmes beszédet nem. -
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #6767 üzenetére
Valójában egy-két kivétellel nagyon gyenge ellenfeleket fogtál ki. Kár hogy nem valami IK vagy fVic társaság ellen nyomtad, vicces lett volna ahogy a "pro"-k kickelnek mert túl jó vagy rhinoval
Egyébként nagyon jól játszol, de ezt eddig is tudtuk. A tag-elésnek van valami haszna, vagy csak úgy hobbiból csinálod?
-
Ixion77
addikt
A kikötői pályán van egy konténer a magasban, amelyre a hajó tetejéről lehet átugrani. Ma láttam, hogy azt a konténert le lehet onnan ejteni. Hogyan? Hol az elektromágnes vezérlője?
Ugyanezen a pályán a hajó túloldalán az épület emeletén az egyik helység ablakait redőnypáncél védi, ami időnként felemelkedik. Az irányítható valahogy, vagy magától megy fel/le?
-
Ixion77
addikt
válasz
eLit-MiLan #6723 üzenetére
Sorry, nem inged, ne vedd magadra. Te jó fej vagy, pcguru is, sly is. Thunder (mai) viselkedése szerintem nem méltó ahhoz a képhez ami bennem kialakult a HNT-sekről, főleg hogy nem csak a játék közben, de még az eset után itt a fórumon is neki áll feljebb.
De oké, igazad van, vettem az adást: amit gondolok a viselkedéséről, írásmódjáról, azt igyekszem kifejezetten róla gondolni, és nem venni figyelembe hogy HNT tag. -
Ixion77
addikt
válasz
eLit-MiLan #6716 üzenetére
Nem általánosítás, pontosan tudja akiről beszéltem hogy ki ő, csak nem akartam nevén nevezni. Úgy gondolom, hogy ha egy pályán a bentlevők közül kb. 8-an magyarok, akkor talán elvárható a HNT-s profitól, hogy ne Rhinoval nyomuljon, mint ahogy pl. én is tiszteletem az elveiteket annyira, hogy nem íjat használtam. De amikor hatodszor lőtt le rhinoval, és jeleztem hogy talán fegyvert kellene cserélni, akkor is csak annyi volt a válasz hogy egyszer én is felkaptam egy pole-t a földről és hozzávágtam, az azért formált a róla alkotott véleményemen... És igen, mivel HNT-s volt, egy kicsit a HNT-n is. Más lett volna ha az elején szól hogy Bocsi fiúk, dogtag-ra megyek ezért Rhniozni fogok, de nem, még mikort szóltam hogy nem kéne, akkor is én voltam a bunkó... Hát kösz.
-
Ixion77
addikt
válasz
eLit-MiLan #6714 üzenetére
Semmi se van se nincsen se, csak akkor ne legyetek megsértődve azon, ha mások meg íjat használnak.
Valóban volt egy szép, amikor futás közben tépték le a fejemet. Azon én is meglepődtem, de nem emlékeztem hogy te voltál. Gratula.
-
Ixion77
addikt
válasz
pcguru23 #6709 üzenetére
Na kipróbáltam. Első meccsen 14:2-nél kickeltek... Távolra eléggé ráz, de továbbra sem gyenge fegyver. HNT-sek ellen is próbáltam, és azt mondom, hogy amivel nekem sikerül kilőni Rolandot (nála Fy volt) az bizony erős fegyver. Távolra kétségkívül ráz, de ennyi kell is.
Mondjuk az se semmi hogy itt megy a szájtépés, de a játékban simán nyomult HNT-s is rhino-val....
-
Ixion77
addikt
válasz
Ferko75HUN #6705 üzenetére
És ha a célzás a lényeg akkor egy FPS játékban minden fegyver tökéletesen pontos kellene legyen, nulla recoillal? Vagy csak a scar-nak? És miért pont a scar-nak, a legynagyobb sebzésű sorozatlövő fegyvernek kellene pontosnak lennie?
Rég nem próbáltam a scart, de mostmár egyik este előveszem és kipróbálom hogy mire ez a nagy sírás, mert egyelőre ellenfélként csak azt láttam hogy szemtől szemben továbbra sincs esélyem ellene FY-al vagy Mike-kal...
-
Ixion77
addikt
válasz
eLit-MiLan #6696 üzenetére
1.: Annak örülök ha mindent használnak, mert az azt jelenti hogy jó a balance, és szimpátia alapján lehet választani, nem aszerint hogy melyik az "erős"
2.: A realitásokhoz képest viszont brutál... Meg az első pontban említett "átlagos" fegyverekhez képest is.
3.: Szerintem pont azért OP a rhino, hogy a népek megvegyék a DLC-t. De most már úgyis megvette aki akarta, így talán normalizálhatnák is... (Nem tudtam hogy 4 pálya van, elnézést.)Mondjuk sajnos szerintem is Sly-nak van igaza, a C3 máris (rövid, de dicstelen) életpályája vége felé jár, már a következő bevételi forrásokra koncentrálnak a kiadónál.
-
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore #6692 üzenetére
Azért az ő sírásukon kívül az is mutatott valamit, hogy 10-ből 9 játékosnak a scar volt a leggyakrabban használt fegyvere. Szerintem is túl erős volt. Most hogy a recoilja megnőtt, a tűzereje viszont nagy maradt, kezdőbb fegyver lett mivel több a "véletlen" találat, ami persze a jól célzóknak hátrány. De most sem gyenge.
Én úgy vettem észre, hogy a változtatás pozitív eredménye, hogy elkezdték használni az egyéb fegyvereket is (Feline, AY69, Typhoon, MK60, Scarab, stb.). Azok sem dísznek vannak a játékban...A grendelhez jó üzemérzék kell, és gyakorlat. A scar után és a mike előtt használtam egy ideig, egész jó hatékonysággal. Mostanában viszont mikor próbaként elővettem, nem nagyon adta nekem, mert hozzászoktam hogy a mike-kal nem kell időzíteni. Nagyon hasonlít a használat jellege az RDSG-hez, ami viszont erősebb, holott gyengébb kellene legyen (marha nagy mesterlövész puska lévén baromi nehéz kellene legyen állvány nélkül célozni vele).
Viszont a Rhinoval kezdhetnének valamit, mert attól továbbra is rámjön az íjazhatnék... Nem szabadna erősebbnek lennie a jackal-nál. Vagy csak a két új pályán legyen használható.
-
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore #6675 üzenetére
Pedig jellemzően nem cloak+nyilazok, ha megnézed láthatod, hogy még Te is többet öltél nyíllal mint én. Egyszerűen csak ezek az alkalmak tűnnek fel neked, mert erre vagy rákattanva, mint én a scarra meg a reflex dsgre. Az íjat akkor szoktam elővenni, ha engem is íjjal/dsgvel/gaussal lőnek, vagy ha nagyon sok kergeegér közelharcos az ellenfél és már nagyon szétlőttek. Én olyankor racionális döntésnek érzem hogy kicsit távolabb maradjak tőlük...
Egyébként nem teljesen értem hogy miért az a "tisztességes" játékmodor, ha rohangálunk mint a kerge egér, és azon meg a verseny hogy kinek van jobb reflexe és tud gyorsabban fejre célozni. IRL pl. egy paintball meccsen sem az a jellemző, hogy nyíltan rohangálunk és ugrálunk a harcmező közepén... Illetve aki megpróbálja, nem sokáig él
-
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore #6669 üzenetére
Az ominózus meccsben FY71-el indultam. Az első percben 4-szer lőttek le a csapatodból, kétszer íjjal, egyszer gaussal, egyszer scar+laserrel. Ezt megelégelve váltottam én is íjra, kölcsönkenyér visszajár alapon. Erre kezdtél te gyalázni. Én meg írtam neked vissza, hogy nézd már meg a te csapatodban mivel játszanak...
A megelőző meccsen, amiben egy csapatban voltunk, láthattad hogy Mike-kal mentem. Akkor jobb lett a statom a tiednél, gondolom ezen lepődtél (te is
meg. De valójában nem vagyok skilles, már nem is leszek, csupán szerencsém volt. (Meg kezdő ellenfeleink, akiknél csak az számított, melyikőnk mennyivel találkozik.)
-
Ixion77
addikt
válasz
banhammer #6663 üzenetére
Rá kell érezni. Amúgy azok terjesztik hogy noob fegyver, akik szerint a játékot kizárólag scarral rohangálva lehet játszani. Ők azok akik kéjesen ölik halomra a náluk kevésbé rutinos játékokat, és baromira fel vannak háborodva ha valaki lelövi őket. Főleg ha íjjal. Ha pedig még a cloakot is meri használni az íjász, akkor aztán már nyomják is a kick-et... Láthattad tegnap: egyetlen menetre vettem elő a scarosok ellen az íjat penn depotban hogy fedezzelek titeket, máris három perc alatt kétszer kickeltek. (Akkor szoktam elővenni, ha elegem van a sok scaros "pro"-ból...)
-
Ixion77
addikt
válasz
banhammer #6655 üzenetére
Banh: Jé tényleg, már nem először b****a fel az agyam...
Axe: Pedig megtehetnéd, már csak közösségi jócselekedetként is, mert ez a féreg kifejezetten abban leli örömét, hogy ultranoob OP kombóval halomra lövi a kocákat. Szemtől szemben képtelenség lelőni (Mk-val vagy Mike-kal), hátulról is legalább két jól célzó ember kell hozzá.
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #6649 üzenetére
Igazad van, valóban félreolvastam amit korábban írtál. Talán mert nekem logikus volt, hogy egy mesterlövész puska állvány nélkül használva akkorát rúg vissza, hogy egy ember szerintem tutira nem marad állva. De még egy C3-as szuperkatonát is legalább annyira ráznia kellene mint az 50-es HMG teszi. (Talán még a kaliber is azonos.)
Arról már nem is beszélve, hogy egy akár 10 kilót is meghaladó puskát (pl. Barrett M99) nem igazán lehet úgy lengetni és célra tartani mint egy fele olyan súlyú kézifegyert. Persze ahol lehet íjjal ugrás közben többszáz méterre pontosan lőni, ott bármit lehet...
Más: láttam, hogy a Lost planet 3. rész mostanában jelenik meg, és nekem kicsit hasonlónak tűnik a Crysishoz. Ti ismeritek az előző részeit? Érdemes reménykedni hogy jó lesz a multija?
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #6639 üzenetére
Még három, most szedtem össze őket mindössze két meccs alatt:
Gondolom, mind Toxjq szintű lövészek, vagy csak szimplán mazoisták, azért irtanak a reflex dsg-vel, aminek "mert akkora szórása van, hogy az valami hihetetlen". Vagy esetleg mégiscsak megoldható valahogy, hogy ne legyen olyan nagy az visszarúgás és szórás... Hidd el, egyikük sem guggolt bele egyetlen lövésbe sem, sőt, kifejezetten lövöldöztek még ugrás közben is. A Lacek által belinkelt videóban sem láttam visszarúgást...
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #6630 üzenetére
Bizonyára qrvajó játékosok, ma is találkoztam eggyel. Valahogy ő az egyetlen a csapatban aki lőni tud:
... és minden menetben csak Ő:
...és bizonyára nem ennek a fegyvernek a bugjára jött rá, hanem qrvajó minden más fegyverrel is, csak mást nem használ. Mindegy, nem érdekel, úgyis halott ez a játék. Csak kéne helyette valami normális.
-
Ixion77
addikt
válasz
pcguru23 #6621 üzenetére
Biztos igazad van, és merő véletlenből ölnek meg 3-ból 2-szer scarral, illetve érnek el Reflex Dsg-vel egyesek 50-60 killt 10 perc alatt (kétségtelenül sokkal ritkább mit a scar), a visszarúgás nélküli kurvagyors dsg pedig nem bug hanem Rapid, de felőlem még a rhino is lehet egyenértékű a Feline-vel. De azért az talán mutat valamit, hogy a 4 hónapja megjelent AAA játékba ma este belépve is mindössze 5 európai szerveren volt játékos, közülük sokan amerikaiak, jelezvén hogy odaát sincs nagy tolongás. Biztos én vagyok a hülye, a játék nincs elszúrva, qrvára élvezi mindenki a jól kitalált, balance-olt multiját, azért nem játszanak vele. Holott csak márciusban csak az USA-ban eladtak belőle 260 000 példányt...
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #6619 üzenetére
Igen, érdekes az a Reflex DSG. Próbáltam én is, meg is állapítottam hogy nagyon gyorsan és pontosan kell vele tudni célozni, és akkor is csak az első lövés van meg, ami nem feltétlen halálos. Viszont láttam sokszor ahogy engem lőnek ki vele, és az volt az érzésem, hogy itt valami bugot tudnak egyesek kihasználni, mert hihetetlenül gyorsan lőnek vele többször is egymás után pontosan ugyanoda. Esetleg makrózni tudják valahogy a visszarúgását? Nem tudom, de az biztos, hogy páran reflex DSG-vel még jó játékosok ellen is gyanúsan kiemelkedő statokat hoznak össze.
-
Ixion77
addikt
válasz
pcguru23 #6608 üzenetére
Nagyon zabos vagy ma... Asszonypajtás nem volt otthon az éjjel?
A scart bárki tudja használni, még én is. Qrva gyorsan öl, közelre és távolra is. Nézd meg a statomat, nem véletlen én is azzal öltem messze a legtöbbet. De mióta már mással is tudok aránylag eredményes lenni, azóta nem használom. Még két fegyver dühít engem, a rhino, meg a reflex DSG. Szerintem ezek a megfelelő perkekkel használva máig OP-ok.
Amúgy sem értem mit csinálnak fejlesztés gyanánt, a legújabb frissítés is egy csomó új bugot hozott. Nálam azóta pl. 5-ből 4-szer no ammo-val indít az íj, cserébe viszont rendszeresen két JAW-om van. (Más kérdés, hogy a másodikat nem merem ellőni, mert még valaki cheaternek nézne.) -
Ixion77
addikt
-
Ixion77
addikt
válasz
pcguru23 #6599 üzenetére
Ha ez megnyugtat, engem is kickelnek már, pedig messze nem vagyok pro. Főleg amikor előveszem az íjat.
Mondjuk ha elraknád a scar-t, és használnál MK60-t, vagy Scarabot helyette, akkor talán kevésbé irritálnád a többi játékost.
Persze a jó megoldás az lenne, ha mindenki hasonló képességű ellenfelekkel játszhatna, ezt sokszor megbeszéltük. De attól, hogy mi tudjuk hogy jó lenne, még nem lesz úgy. Esetleg írj petíciót az EA-nak. Én támogatni foglak.
Amúgy nem feltétlen lámák a gyengébbek sem, csak lehet hogy nem vesznek erőművet játékra, meg nem áldoznak rá több száz óra szabadidőt, így aztán 30 fps-sel, 10 óra játékidővel nem sok esélyük van ellened. Mindazonáltal ők is Emberek, akik szeretnének jól szórakozni, és érthető ha nem tetszik nekik ha 10 perc alatt 61-szer lövik le őket. Védi az érdeküket ahogy tudják: kick.
Azt tudom tanácsolni amit én szoktam csinálni: Ha látom hogy már irritálom a többieket, akkor váltok gyengébb fegyverre, és próbálok azzal "jó" lenni. -
Ixion77
addikt
válasz
Lacek89 #6555 üzenetére
Azért lehet fejlődni, csak lassan:
[link]A lényeg amúgy sem a fejlődés, hanem a szórakozás. Talán csak a kor mondatja velem, de szerintem nincs miért fejlődni, nincs cél, nincs jutalom, ez ugyanis csak egy videojáték. Egy szórakozási forma, egészségtelen görnyedés a számítógép előtt.
Persze megcsinálhatták volna úgy, hogy szélesebb rétegnek szórakoztató legyen. Akkor több játékos is lenne a multiban. Sok módon elérhető lett volna ez, beszéltünk már erről többször ezen a fórumon is.
Talán majd a BF4. -
Ixion77
addikt
válasz
banhammer #6538 üzenetére
Egyetértek Axe-szal. Én is játszottam SteelVOID ellen párszor, szerintem is csaló. A pálya szélén egy belső sarokban pihentem láthatatlanul, olyan kieggel hogy nem látszom a radaron, mégis odarohant, egyértelműen azonnal tudta hogy hová lőjön és kiszedett egyetlen fejlövéssel. Aztán elkezdtem felvenni a meccset, de már pont vége lett, a következőben meg velem volt.
A Rule-okat sajnos sokan lesz*ják.
De Te is tudsz gyökér lenni.... Főleg akkor jön ki belőled az állat amikor csomagot küldök neked. Nyílvesszővel, robbanósat
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #6535 üzenetére
Mióta a K/D-m túlment az 1-en, elkezdtem próbálgatni mindenféle fegyvereket. Így került a kezembe a FY71M. Megdöbbentem hogy muzzle break-kel és sima red dot sighttal egyáltalán semmi recoilja nincs, ugyanolyan stabil mint a MIKE amit mostanában használtam, csak jóval erősebb (telitalálat esetén gyorsabban öl). Se ennek, se a scarnak nem szabana ilyen stabilnak lennie.
Rhinot meg elszedtem valakitől... Na az meg aztán brutál tápos közelre, de még középtávra is. 5 lövés, 5 halál pár másodpercen belül. -
Ixion77
addikt
válasz
banhammer #6530 üzenetére
Az íjjal régebben én is így voltam, aztán rájöttem hogy csak furcsán működik. Egyrészt bizonyos pályákon Central Cavern, Hells kitchen, Williamsburg) sokkal hatékonyabb mint másokon (East River, SkyLine).
Másrészt az alap nyílvesszővel elég nagyjából célozni, míg a speckókkal nagyon pontosan/szerencsésen kell. Zoomolni egyáltalán nem is kell, elég csak alapban lőni vele. Viszont meg kell várni míg teljesen meg lesz feszítve. A legutóbbi patch óta rendszeresen úgy születsz újra, hogy alap nyílvesszőből egy sincs, robbanósból van 21. Úgy vettem észre, hogy olyankor hiába váltasz a robbanósra és lősz valakit telibe azzal, akkor sem sebződik. (Néha mégis, nem jöttem rá hogy mikor)
A harmadik, és számomra legfurcsább hogy ha pontosan teilbe célzol valakit és szépen lassan lősz ahogy egy íjjal illik, az sokkal kevésbé hatékony mintha kapásból rárántva sacc/kb. célzással lőnél valakire. Sőt, ha egy szinten vagytok az ellenféllel, hatékonyabb ha lövés közben fel is ugrasz.
A Central Cavern-en nagyon jól lehet gyakorolni arról a párkányról ahová a gőzzel fel lehet lebegni. Onnan jó nagy terület belátható, és vizonylag keveseknek jut eszébe oda felnézni.
A Rhino szerintem nagyon OP, kisebb, sűrű pályákon, ahol az íj nem olyan hatékony azzal lesz szerintem a legkönnyebb dolgod.
-
Ixion77
addikt
válasz
eLit-MiLan #6464 üzenetére
Kár, hogy abból semmit nem lehet tanulni ahogy kezdőket gyilkolsz halomra scarral és swarmerrel. (ellenfelek K/D-i: 0.515, 0.918, 0.817, 0.470, 0.548...)
-
Ixion77
addikt
Én meg azt utálom, hogy belépek egy no scar szerverre, és háromból kétszer mégis scartól halok meg. Érthetetlen, hogy miért nincs lehetősége a szervert üzemeltetőknek beállítani hogy mit lehet és mit nem. Amit nem, ahelyett adjon pisztolyt a program, és máris nem kell könyörögni hogy legyenek szívesek betartani a szerverszabályokat.
Azt meg külön utálom, hogy mindkét DLC-s fegyver OP, ezzel próbálva rávenni az embereket hogy vegyék meg a dlc-t. Én juszt se veszem meg, inkább előveszem a scart meg az íjat ha már túlságosan szitává lőttek. -
Ixion77
addikt
válasz
banhammer #6433 üzenetére
Multiról lévén szó olyankor úgyis minden minimumon van, ergo nem néz ki olyan jól.
Én nem tervezem kiadni a játék alapárának több mint felét két új pályáért és két map-ért.
A jackal-szerű új fegyverrel tegnap néhányszor orrbalőttek, de messze nem volt olyan idegesítő mint a scaros tömegek.
-
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore #6414 üzenetére
http://crysis3s.com/stats_pc/Stanchore
Overall time 363:25:35
First viewed 2013-02-22 19:21
Last update 2013-06-03 20:42
Ez kb. havi 120 óra, heti 30 átlagban... Ami nem 3*(3-4).De mindegy is, senkinek semmi köze ahhoz hogy mivel töltöd az idődet. Én csak azt magyaráztam, hogy az EA saját vevői körét csökkenti erősen azzal, hogy nem oldja meg, hogy a multi a nagy többségnek is szórakozás legyen, ne csak a játékfüggőknek. Én nem ismertem eddig az FPS-ek multi részét, de ha azt mondjátok hogy mindegyik ilyen, akkor a C3 volt az utolsó FPS amit megvettem. Naívan azt gondoltam, hogy 2013-ban az már a minimum, hogy aki megvesz egy AAA játékot az jól szórakozzon, de valójában a C3 csak egy látványos tech demo tele bugokkal.
Két-három hónappal a megjelenése után már végre kezdenek eltűnni a cheaterek, de még mindig olyan orbitális bugok vannak hogy csak lesek. Pl. az elmúlt 2 napban az íjat próbálgattam, és észrevettem, hogy pl. a Skyline-on bizonyos helyről adott irányba lőve konkrétan nem oda ment a nyílvessző ahová lőttem. De a Penn Depoton is volt olyan, hogy egy helyben álló mozdulatlan ellenfélnek pontosan a fejére célozva lőttem közelről 5-ször, és mégsem találtam el. Aztán elszaladt.
Szóval bug hegyek, az amatőrök számára demoralizáló multi és rövid single. Én így egyetlen barátomnak sem ajánlom, és biztos nem vagyok egyedül... -
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #6412 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem lenne nagy kaland. Kellene egy algoritmus, amely a sakkban használt ELO számhoz hasonlóan a lelőtt ellenfelek ELO száma alapján számolja a saját játékerősséget. Ez alapján amikor a Quick game-re kattint az emberünk, egyszerűen megnézi hogy azon szerverek közül, amelyeken jelenleg van játékos melyiken levő játékosok ELO átlaga áll legközelebb a sajátéhoz, és arra a szerverre dobja be. Nyilván ilyenkor nincs játékmód választás, és az ilyen szerverekre nem is lehetne direkt választással lépni be.
Szóval egyáltalán nem kell szerverparkot darabolni, meg hasonlók. Egyszerűen az épp működő szerverek közt kellene ELO szint alapján automatikusan szétosztani a játékosokat. Saját, világkörüli sokezer gépes szerverparkja meg gondolom, hogy van az EA-nak is (mint a Blizzard-nak a battle.net). Vagy nincs? -
Ixion77
addikt
válasz
Lacek89 #6396 üzenetére
Sokféle megoldást ki lehet találni, az általad javasolt is egy ezek közül. De hogy a változatosság is megmaradjon, lehetne olyan szervermód, amelyben minden újraszületéskor véletlenszerű fegyvert kapsz a kezedbe.
De szerintem semmilyen játékmódban nem kellene összeengedni a multiba pár órája belépett kezdőket a vérpistikkel.
Vagy ha már együtt vannak, akkor legalább ellensúlyozni kellene az előnyüket. A mostani rendszerben az az egyik hülyeség, hogy minél gyakorlottabb (magasabb szintű), ügyesebb valaki, annál erősebb fegyvereket és perkeket kap... Én el tudnék olyat is képzelni, hogy 1-es KD felett a 3 helyett csak 2 perk "működik", másfeles felett már csak 1, kettes felett egy sem.Mindegy milyen megoldással érik el, a lényeg hogy a multi szórakozás kellene legyen a többségnek, nem pedig billentyűzettörő flusztráció. A tömeg nem azért akar megvenni egy játékot hogy halálra idegesítse őket szabadidejükben...
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #6393 üzenetére
A népet nem a sensitivity változtatások hajtják el a játéktól, hanem az hogy a vérpistikék nincsenek külön szerverekre terelve, és tönkreteszik a kocajátékosok szórakozását. Azokét, akiknek van életük, családjuk, feleségük, munkájuk, csak szeretnének leülni munka után egy órácskát játszani, szórakozni. Márpedig ők vannak sokkal többen, az EA viszont sz*rik rájuk- Pedig így komoly bevételtől esnek el azáltal, hogy ezek az emberek azt mondják az ismerőseiknek hogy "ne vedd meg a C3-t, mert a single-je rövid, a multija meg játszhatatlan a kockák miatt". A vérpisik többségének sajnos nincs önuralma, tovább nyomják az OP+scar+lasert, ceph gunshipet, etc.
Bónuszként egy Milan, ami kilóg a sorból, mert itt négyőnket kellett ellensúlyoznia (de alapvetően ez is példa arra, hogy borzasztóan különböző képességű játékosok kénytelenek egyazon szerveren játszani):
A megoldás az lenne, hogy a "quick game" módhoz az EA saját szerverparkot biztostson, amelyen a program automatikusan saját szintedhez nagyjából hasonló képességű játékosokkal rakna mindig össze. Nem értem, hogy erre az EA-nál miért nem képesek rájönni.
-
Ixion77
addikt
A hétvégén megint elővettem a C3-t, kipróbáltam mekkora szívás egy reset. Nekem egyáltalán nem tűnik annak, sőt, vicces hogy kevesebb mint 2 nap alatt ismét 44. szintű vagyok, amatőrként. Egy ügyesebb játékos szerintem dupla xp nélkül is megcsinál 2-3 nap alatt egy teljes resetet.
Nagyon erős a kezdő fegyverek közül a shotgun, és az íj. Az íj mintha még erősebb lenne mint emlékeztem, szinte célozni se kell, elég nagyjából arra lőni ahol az ellenfél van. Röhej.
A scar-on érződik hogy butították, mostmár csak perkekkel együtt igazán erős.Az a bug eddig is volt, hogy íjat használva gyakran ammo nélkül születik újra az ember?
Nálam az update óta nem jegyzi meg a játék a multi szerverválasztóban a beállított filtereket. Nálatok?
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #6205 üzenetére
Az auto armornak nem az a fő előnye hogy nem kell megnyomni egy gombot, hanem hogy az ellenfél számítógépe is "tudja" hogy van olyanod, ezért az első lövéstől figyelembe veszi amikor a sebződésedet számolja.
Ha nincs AA-d, lehet hogy te azt hiszed, hogy az első találat után bekapcsoltad, de a kill replay-ban látod, hogy csak az ötödik találat után került rád, amikor már kvázi halott voltál. Valami szinkron / ping / bug stb. okozhatja. Olyankor is észrevehető, amikor én egy-két találatot hallok és már halott is vagyok, míg a replayban látom, hogy már egy ideje telibe voltam lőve. Vagy amikor hang alapján az első találatkor mozdulok valamerre, de a replayban látom hogy az már a sokadik volt, és nem is mozogtam míg halálra lőttek.Scar ügyben engem különösen az bosszant, hogy 2-3-as K/D-jű emberkék rohangálnak scar + laser + AA + maneuver + rapid fire kombinációval és attól érzik magukat királynak hogy halomba lövik a gyengébbeket, tönkreteszik azok szórakozását. Minap az egyik HNT-s is ezt játszotta, majdnem be is szóltam hogy ez a kombó méltatlan a tudásához...
-
Ixion77
addikt
Az a gond Mike-kal, hogy lassú. Scarossal szemtől szemben nincs esélyem. Cserébe viszont néma, és nem rúg vissza.
A tech scope ugyan fent van, de én azzal még kevésbé látom az ellenfeleket mint anélkül. Pedig ha jól gondolom épp az lenne a cél hogy kiemelje őket, főleg a láthatatlanokat.
A perkelésnél levő grafikon szerint a tech scope növeli a range-t, de nem sikerült rájönnöm hogy csak akkor ha használom is, vagy elég ha fenn van. Logikusnak tűnik hogy használni is kelljen, de a logika meg a C3 nem feltétlen járnak együtt
-
Ixion77
addikt
Minap beléptem multiba, és ha már ott jártam vettem a fáradságot hogy az egyik cheatert rögzítsem. Aki tudja hol kell bejelenteni őket, küldje el az illetékeseknek [ezt a linket]!
Sajnos csak a speedhackereket egyszerű lebuktatni, az aimbotok és egyéb hack-ek nem ilyen egyértelműek. -
Ixion77
addikt
válasz
banhammer #6145 üzenetére
Nem olyan. Azoknak van haszna, értelme, ez viszont csak szórakoztat (azt is egészségtelenül). Ráadásul a kocajátékosok szórakozását tönkreteszik a vérpistikék, ezért kellene külön szerverre terelni őket. A te hozzáállásod kivételesen jó, láthatóan nem izgatod túl magad ha halomra lőnek. Akinek viszont billentyűzet-törhetnékje támad a játéktól, az saját érdekében jobb ha más, hasznosabb szórakozást keres magának. (Főleg mozgás, csapatsportok!)
-
Ixion77
addikt
válasz
mimic1979 #6117 üzenetére
Látom, nem csak engem bosszantanak ezek a játékfüggő f*szok... Különösen bosszantó, hogy ha 1-2 ilyen kocka bent van a szerveren azok 14-15 normális játékos játékát teszik tönkre. Mostanában megint párszor beléptem, és úgy vettem észre, hogy csökkent a számuk, talán pont ezért váltak feltűnőbbé. Némelyik mintha cheatelne is. Nekem minap Weext-ből lett elegem, akinek nem olyan hű de jó a statja, de mégis megnyert min. 5 DM-t egymás után (aztán kilpétem). Volt amit 25-0-ra nyert úgy, hogy a másodiknak 8 killje volt. A játék egyik legfőbb hibája hogy az ilyeneket nem tereli külön szerverre. Lövöldözzék egymást!
Már min. 10 olyan nevet tudok, akit ha meglátok én már lépek is ki a szerverről. Ilyen például az összes II-vel kezdődő és végződő nevű (IlDamageIl, IIstuntmanII, II__Padla__II, lI-Spartacus-ll, II-AngryBird-II, stb.) -
Ixion77
addikt
válasz
banhammer #6055 üzenetére
Már csak azért is verje meg, mert szerintem a scar is azért olyan erős, mert kellett egy olyan fegyver ami közelíti az íj hatékonyságát. Mivel az aránytalanság mindenkinek egyértelmű volt ezért a scar-t már többször gyengítették, de még mindig a második legerősebb fegyver maradt. Az íj túlereje viszont hiába egyértelmű, ahhoz juszt sem nyúlnak, mivel az a C3 szimbóluma.
-
Ixion77
addikt
válasz
spanglee001 #5851 üzenetére
A gunship csak megy magától és ha szerencséd van lő neked néhány ellenfelet. Irányítani nem lehet.
A pinger a dogtag-gyűjtős képességgel együtt valóban igen hatásos, max.nanosuitom nekem is csak úgy szokott lenni.
Persze ez is függ ellenféltől is, ha rádáll hat ellenfél egyszerre, hamarabb leszedik a pingert minthogy kilőhetnél közülük valakit. A gauss is nagyon-nagyon hatásos pinger ellen. -
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #5596 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés, hogy az utolsó patch-el miért nőtt meg a vram használat? A kérdés költői, mert valójában úgysem tudjuk, és nem is érdekel. Ami tény, hogy kijött a C3, egy AAA kategóriás, óriási költségvetésű játék, és PC-n állandóan a gond van vele. Lehet, hogy játszani mégis inkább konzolon kell... (Az idei generáció már hardverben is elég erős)
-
Ixion77
addikt
válasz
pcguru23 #5593 üzenetére
Engem kegyetlenül szitává lőttek tegnap a lagolás miatt. Azóta rájöttem, hogy nem csak a fov-ot állítottam át amikor megjavult, hanem visszatértem wifiről direkt kábeles kapcsolatra. Lehet, hogy nem is a GPU miatt lagol, hanem a szerverrel szakad akadozik a kapcsolat
Azért lett gyanús, mert többször is kidobott "Content corruption" üzenettel. Pedig a wifi kapcsolatom is betonstabil.
Nekem úgy tűnik, hogy a 100% GPU használatot valami mesterséges terhelés okozza amit a felhasználók nyafogása miatt tettek bele. Mert hát fura, hogy korábban ugyanennyi fpst feleekkora gpu terheléssel csinált... -
Ixion77
addikt
Néhány nap kihagyás után ma este ráfanyalodtam és kipróbáltam a legújabb patch eredményét. Nálam az előző, mindenki által szidott patch-csel aránylag jó volt, de a mostanival teljesen játszhatatlanná vált a C3: már medium grafikán is már erősen beszaggat szinte minden fordulásnál. Low grafikán 100% GPU terhelés mellett ér el 60 fps-t. Mindezt egy ma is elég jónak számító HD7850-es GPU-val. Az előző patch 50% terhelés mellett is jobbat produkált ennél. Siralmas. Már sajnálom hogy megvettem anno.
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle #5497 üzenetére
Sly: Talán számíthat a videokártya típusa, vagy a driver (nálam Catalist 2013.03.18.2231.38608), vagy op rendszer (Win7/64), vagy a Duna vízállása...
mimic: Sajnos igazad van, a különböző képességű/gyakorlatú játékosok egybekeverése a gyengébbek játékélményét eléggé tönkreteszi. Ígéret volt rá hogy mindenki hozzá hasonlókkal játszhat együtt, gyakorlatilag mint látszik ez üres lózung volt.
Menjen az 5. szintű elsőjátékos az 50. szintű vérpistik ellen.
-
Ixion77
addikt
válasz
banhammer #5492 üzenetére
Nekem természetesen hinni lehet. Nyilván meszerséges a korlát, tippem szerint valami olyan megfontolás lehet mögötte, hogy gyengébb GPU-kat ne hajtson szét a játék, maradjon tartalék, így kevésbé szakadozzon. Nálam low-n 50% körüli a GPU terhelés, medium-on 70% körüli ami alkalmasint felmegy 90%-ra. 100%-ot soha nem éri el, ennek ellenére mediumon időnként megakad (leesik 1-2 FPS-re).
-
Ixion77
addikt
válasz
rayoliviero #5487 üzenetére
Próbálj állítgatni a grafikai paramétereken. Úgy tűnik, különböző részletességeken különböző a maximum. Nekem lowra állítva 50 fps, mediumra állítva 70 fps (HD7850/1Gb/FullHd). Feljebb még nem próbáltam, mostanában nincs kedvem C3-azni.
-
Ixion77
addikt
válasz
marinea2 #5467 üzenetére
Én nem sűrűn vagyok DM-ben első helyen, de legutóbb 24 kill-nél tartottam (második: 19), 5 mp volt hátra amikor kick-eltek, mert csak. Elég buta ez a kickelős rendszer. Legalább meg kellene jelölni indokot, vagy valami...
Máskor megy egy "No scar" szerveren 2 scar-os ellen is indítottam többszöri felszólítás után kick-et, hiába. Kellene legyen "szerveradmin értesítése" lehetőség is...
-
Ixion77
addikt
Az 50 fps engem nem zavar, ugyanannyira folyamatos a játék mint eddig. Sőt, nálam talán még folyamatosabb is: egyelőre nem láttam se megakadást, sem eltűnő-előtűnő játékosokat. (Igaz, csak 3-4 menetet játszottam, eléggé elment a kedvem a hétvégén a C3-tól)
A Grendelt szerintem gyengítették. Láthatatlan ellefélbe eddig távolról is elég volt egy sorozat, most közelről is kettő kell.
Európai szerver nincs. A játék szerint az Fr szerverek sem európában vannak. Az "európán kívüli" szerverek pedig vagy tele vannak, vagy üresek, ritka az átmenet. Fura. Talán változott a quick game szerverválasztás.
-
Ixion77
addikt
Most próbáljatok frissítést keresni, nekem már tölti. (33.6 Mb.) Fél órája még nem látta.
Új verziószám: 1.0.1.3
Első indításra nekem a multi indításakor kifagyott, de újraindítva már bejutott a multi menüjébe.
-
Ixion77
addikt
Japán iskoláslányok már IRL nyomják az air stompot:
(forrás: knowyourmeme.com)
-
Ixion77
addikt
válasz
pcguru23 #5321 üzenetére
Köszi Sly, jópofa játék, csak annyi a gond, hogy a célpont nem mozog. Álló célt még a hozzám hasonló vénember is eltalál:
Viszont kitaláltam hogy lehet megmozgatni a célpontot: a 30 mp alatt minimum 60 lövést kell leadni!
Ezennel meghírdetem a mozgó célpontos versenyt (min 60 lövés), íme az én eredményem:
Díj nincs, csak dicsőség
Hajrá fiatalok!
-
Ixion77
addikt
válasz
pcguru23 #5292 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, igyekszem majd kamatozatni őket.
Én Sly néhány videójára néztem rá, és a legfőbb különbségnek azt láttam, hogy sokkal gyorsabban, pontosabban céloz mint én. Egy hete lejjebb vettem a dpi-t 1200-ról 400-ra, emiatt most valóban lassabban fordulok (nagyot kell húzni az egérrel), viszont valamivel pontosabb lettem. Sajnos mozgó célponton továbbra sem tudom rajta tartani a célkeresztet. Ebben nem tudom hogy tudnék javítani.
Hipfire jobbra-balra mozgást egy időben csináltam, de profik ellen nem segít, viszont növeli a szórást és saját magamat is zavarom vele, ezért abbahagytam.
A láthatatlanságot időnként hanyagolom, de amikor sorra tűnnek fel az mellettem láthatatlan ellenfelek, és mire reagálnék kilőnek, akkor meg úgy tűnik, hogy mégiscsak érdemes lenne használni.
Cloakban szerintem bug is van, mert már többször megesett hogy észrevettem egy cloakos körvonalait, ránéztem, majd egyszercsak teljesen eltűnt. Továbbra is néztem ugyanoda, majd egyszer csak jött onnan egy fejlövés, tehát mégiscsak ott volt. -
Ixion77
addikt
válasz
Ixion77 #5274 üzenetére
Gondolkodtam, hogy kirakjam-e a tournament videókat, vagy inkább ne égessem magam. Végül úgy döntöttem hogy kirakom őket, hátha segítenek valakinek, vagy nekem tud valaki segíteni:
Penn Depot: Nova
Chinatown: FY71
East River: Feline
Airport: MK60Kérem a profijainkat, hogy ha tudnak, adjanak tanácsokat hogy mit kellene máshogy csinálni a sikeresebb multizás érdekében!
-
Ixion77
addikt
válasz
banhammer #5266 üzenetére
Sziasztok! A nagy érdeklődésre való tekintettel rövid beszámoló a newbie tournamentről, résztvevőként:
Sajnos végül innen csak én voltam ott. Kár, mert csak 11-en voltunk, nyugodtan jöhetett volna még bárki. A szerverrel, szervezéssel minden rendben volt, kis késéssel elindult a játék. Az első meccsen negyedik lettem (K19/D18), pedig pisztollyal béna vagyok. Viszont mindenkit nagyon magasan elvert "niclaaaz" nevű játékos (30/14). Ezt fölöttébb furcsálltam. A másodikon ismét ő nyert toronymagasan (37/10 !), én hetedik lettem. Ekkor már nagyon zabos voltam, tök egyértelmű volt hogy nic nem kezdő. Kiléptem megnézni, összesen 1 óra játékideje volt, 74 K / 85 D-vel. Tehát az első két játékában (tournamenten!) már majdnem annyit ölt, mint azelőtt valaha is összesen, és harmadannyiszor halt meg. Szerintem pro-ként vett egy második kulcsot a nyeremények érdekében. Sz@rt rá hogy mások szórakozását elrontja. Be is szóltam neki a chat-en, hogy ez már gyanús. Erre a következő meccs elején hirtelen drasztikusan visszaesett a teljesítménye.... A 3. percben még utolsó volt, a játék felénél nyolcadik. Én meg már úgy felhergeltem magam, hogy a játékra nem is figyeltem, gondolkodtam is hogy inkább kilépek. Jól el is csesztem, csak 8. lettem. Pedig East River és Feline volt, amik az itteniek közül a kedvenceim. Niclaaaz persze ismét dobogós. Az utolsó meccsen aztán inkább már a játékra koncentráltam, és 3. lettem, pedig az MK60-ast utálom. Nic persze megint előttem volt.
Számomra niclaaaz miatt nagyon rossz szájízzel zárult az egész. Az egész Crysis multit a nyüves cheaterek és a profik(csapatok)/amatőrök keveredése rontja el legfőképp, és álmomban sem gondoltam volna hogy ez a tournamenten is megismétlődik. Ahogy néztem mások is így gondolták, mert a negyedik meccsre már ketten is kiléptek. Inkább ment volna nyeremények nélkül az egész!
Az MSI afterburner jól működött, bár ráment pár órám az éjjel míg megoldottam hogy az RTV1 formátumot youtube által emészthetővé tegyem. Ma ment egész nap a feltöltés, hamarosan kész, akkor publikálom a videók linkjeit.
-
Ixion77
addikt
válasz
eLit-MiLan #5261 üzenetére
Mint programozó, az a minimum hogy nem használok illegális forrásból programokat.
Az MSI afterburner viszont jó tipp volt, véletlen pont MSI kártyám van. Megpróbálom felvenni az esti tournament-et. Remélem nem szívom meg, nem szaggat be miatta a játék nagyon. Már ha ott leszek egyáltalán, mert én egyelőre se szervernevet, se belépési jelszót nem kaptam, pedig már egy óra sincs hátra.
-
Ixion77
addikt
válasz
spanglee001 #5257 üzenetére
Ok. Létezik ingyenes alternatíva?
-
Ixion77
addikt
Tudja valaki hogy fraps-ban a videófelvétel miért áll le automatikusan 30 mp után?
-
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore #5217 üzenetére
Nem lenne baj a nagy squadokkal sem, ha a játék normálisan meg lenne csinálva, és a nagy squadokat autmatikusan olyan szerverekre tenné, amelyen másik nagy squad az ellenfél. A quick game részben be kellene vezetni öt szerverkategóriát:
1, általános (a mostani)
2, K/D<0.6
3, K/D<1.5
4, K/D>1.5
5, Squad
A 2-4 csoportokban nem lehetne teamben lenni, és a csapatok minig automatikusan lennének meghatározva.
Így mindenki boldog lenne. (Kivéve persze aki szereti profiként a kezdőket gyilkolászni.)
Lehetne még variálni is, pl. a 3-5 csoportokban ne legyen autoarmor.
Nem értem, hogy mikor ennyit dolgoztak a nehéz részein (magán a játékon), akkor az egyszerű részeket, a körítést miért hagyták ilyen ócskára. Az egész szerverválasztósdi szégyen. -
Ixion77
addikt
A tournamenten lehet páncélt (armor) használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Íme, a Pixel Watch 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest