Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SVLaller
senior tag
válasz
Lankadatlan #3797 üzenetére
dx11 only, GTS 250 nem jó hozzá
-
Mr.White
senior tag
válasz
Lankadatlan #3797 üzenetére
minimum gts450, only dx11
-
Lankadatlan
tag
Csak egy kérdést szeretnék feltenni: GTS-250-en elfut vagy nincs értelme??? Előre is thx
-
SQX_Barto
addikt
Olvasgatva az utolsó oldal hozzászólásait megint látszik, hogy nem olyan jó ötlet az elején megvenni főleg előrendelni a játékot, majd n+1-edik patch után jobb lesz...
Vártam a játékot 1, WH és 2 is tetszett, új géppel majd egyszer mindegyiket végigtolom. Onnan tudom, hogy kijött, hogy már látni bizonyos oldalakon
Lehet majd megvárom a Maximum Edition-t Steam-re, új gépre nagyon sok régi és új játék lesz végigpörgetve...
Kövezzetek meg, de sose multiztam még egyik résszel sem (bár a másodikat még nem vettem meg)
Multira nekem ott a CS meg a CoD meg később talán a BF3-ba is belemélyedek, bár most régi használt laptopom van és Diablo II-őzöm -
SVLaller
senior tag
válasz
ForRedGlory #3794 üzenetére
nemár, nekem a 3 GB-ból kb. 1,6GB-ot eszik a játék és mégis kiírja
-
törölt tag
Sziasztok olyan problémám lenne,hogy adott az alábbi gép:i5 3470 proci 8gb ram gtx660Ti vga fullhd fölbontás,miután kiléptem a crysis 3 ból ez az üzenet fogadott:a W7 azt üzente,hogy teljesítménybeli lassulást érzékelt,és meg akarom-e változtatni a színösszeállítást W7 egyszerű értékre való átállításáva mit jelent ez pontosan?Ennek a gépnek simán vinnie kéne a játékot.....Kösz előre is.
-
zack
nagyúr
Utsó 4 körömben, különböző szervereken szerverenként 1-2 csaló.
Remek.
Van olyan csalás is, hogy hiába lövöd nem hal meg. -
Stanchore
senior tag
válasz
Mr.White #3785 üzenetére
Fov-ot a játék mappájában található system.cfg-be kell beírni.
Ezt a 3 sort másold be a végére, 55-ről írd át mindhármat, max 80-ig lehet növelni:
cl_fov = 55
pl_movement.power_sprint_targetFov = 55
r_DrawNearFoV = 55A csípőből tüzeléshez tegyél fel egy laser sight-ot is, úgy jobb lesz. Esetleg próbáld meg scarral scarabbal, azokkal még könnyebb.
-
Mr.White
senior tag
nagy multisoktól kérdem, milyen fegyvert ajánlanának, milyen perkekkel?
amit most én használok: FY71M-reflex
-muzzle brake
-foregrip-auto armor
-rapid fire
-point fire enhanceami nagyon zavar az az, hogy míg bf3-ban simán megy a csípőből való tüzelés, itt nagyon nehézkes.
FOV-ot valahogy lehet változtatni?nem találom sehol.köszi!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Pancsermeste #3774 üzenetére
átérzem
-
Drizzt
nagyúr
válasz
" Valahogy a fény-árnyék viszony nagyon kontrasztos, áttekinthetetlen az egész, az ellenfeleket nem látom". Nahh, ez megnyugtat, mégse én vagyok vak akkor.
)
-
TTomax
félisten
válasz
Nem vagy vele egyedül... azt még hozzátenném hogy a viz azért Dx11 ide vagy oda elég csúnya...ám én sem értem ezt a trendet,miszerint a DX11-es játékokban agyon kell szaturálni,meg effektezni mindent... én mondjuk még elvagyok a játékkal...sokat előveszem a távcsövet aztán "spottolom" az enemyt...amugy az sokat segit,mert egyébként nehezen lehet észrevenni.
-
Garsza
veterán
Segítsen már valaki mért nem indul nekem a játék.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Inkább nézne ki fele ilyen jól, és akkor futotta volna normális AI-re is...
Igaz mondjuk az AI nem látszik a dobozon, vérpistikéknek meg a cukormázas grafikával lehet eladni. -
front3r
őstag
válasz
Azért jó olvasni ilyen véleményt is. Engem csak az bosszantott fel mikor meghaltam és újra kellett kezdeni egy nagyobb pályarészt.
Jól láttam hogy nincs gyorsmentés, csak checkpoint?
laca000: Ne hibáztasd magad, bár ha ez irónia akkor OK. Tuti lesz olyan FPS ami tetszeni fog, lehet még idén.
Viper26: Nem hiszem hogy csak a vérpistiket fogja meg a játék.(Konkréten persze nem jelentetted ki.) Nem csak a grafika volt jó a játékban. A lényeg, hogy sok idegesítő dolog nem volt benne, így engem lekötött. 29 éves létemre is, pedig nem ma ültem le az életem első játéka elé.
Garsza: Minden más megy a gépeden? Remélem eredeti a játék! Videokártya driver-ből illik a legfrissebbet felrakni, na meg a többi alkatrész driver-éből is mind legyen a legfrissebb! Van elég szabad hely a gépeden?
Kiír valami hibaüzenetet? -
Slystyle
őstag
Cloak nélkül is nagyon jó K/D-kat lehet hozni, csak a megfelelő perkek kellenek. Itt vannak a stat-jaim. A Stealth Activations részt emelném ki, amit 13-szor kapcsoltam be, ellenben az Armort már több, mint ezerszer.
Cry2 sokkal könnyebb volt véleményem szerint, ez egy más játékélményt nyújt. Szerintem csak meg kell szokni és fel fog szökni az a K/D. -
laca000
őstag
válasz
Untam én is, igen, a single-t..
Feszengtem.
A grafika nem minden.
De ó!
Bárcsak lennék újra tizen-huszonéves, tutira tetszene, nem keresnék lényegi tartalmat -
Pancsermeste
őstag
SPOILER!?
Nekem valahogy nagyon nem megy ez a játék, nem tudom igazán beleélni magam. Már vagy 10-szer nekiugrottam, de 5-10 percnél nem bírom tovább. A grafika se nem nyűgöz le igazán, főleg hogy kifolyik tőle a szemem. Valahogy a fény-árnyék viszony nagyon kontrasztos, áttekinthetetlen az egész, az ellenfeleket nem látom, a legkisebb fűcsomó is úgy lengedezik, mintha szélgéppel fújnák.
Aztán be kell vallanom, biztosan béna is vagyok, mert mindig elfogy a lőszerem, aztán meg csak lapítok mint sz.r a fűben. Az meg nagyon idegesítő, hogy nem tudom az ellentől összeszedni a skulókat, csak a fegyverét, rendszerint szinte üres tárral - ami persze nála soha se fogyott volna ki!
Szerintem az 1-2 sokkal jobb volt. -
laca000
őstag
válasz
front3r #3767 üzenetére
Mit vártam?
Magaslabdát, mit..
Valami kevésbé sematikus, nem unalomig ismételt, lineáris, poszt apokaliptikus élményt, valami nem dedós történet-vezetést, 4-5 játékórát, amihez konkrétan 1 év(megfeszített?) munka szükségeltetik a fejlesztőknek, valami nem örökös XXI. századi csalódást, hogy kijön az új játék, aztán nagyobb a füstje mint a lángja.
Ilyesmit. -
Ixion77
addikt
A nano suit nálam működik rendesen. Anélkül még 1-es D/K ratiot sem érnék el sosem. (Utóbbi két napban már azzal sem
)
App crash nálam is volt fél óránként, aztán rájöttem, hogy ha nem wifin, hanem kábellel csatlakozom a routerhez, akkor valamiért megszűnik. Úgy tűnik, valami hálózati dologra nagyon érzékeny a C3. -
Ixion77
addikt
Baromi nagy pro-k lehetnek, ha láthatatlanul ülök egy félreeső részen távcsöves puskával, egyszer csak megjelenik a távolban, de mire ráemelem a távcsövet, már meg is ölt. A death camban pedig látom, hogy futás közben meg sem állt, csak rámfordult és egyetlen lövéssel azonnal fejbelőtt a távolból egy ruhampuskával (!) és rohant tovább. Az eredménye 48-11. A következő menetben velem volt. Kiváncsi voltam, szaladtam utána, úgy lőtt le 8 embert, hogy én még azt se láttam hogy ott vannak. Aztán lelőtte egy másik ugyanilyen csaló.
-
front3r
őstag
Nekem sikerült a földi fegyverekkel is megölni az ellenfeleket. Nálam épp fordítva van, a Crysis 2 volt nagy csalódás, ez a rész sokkal de sokkal jobb. Van olyan pálya ahol nehéz megkülönböztetni az ellenfeleket a textúrától, de az tényleg elég sötétben játszódik amúgy is, szóval max bemérem őket és kész.
Az idegeneknek mintha jobb lenne az AI-ja is, bár annyira nem dobta hanyatt magam, de cselesebbek voltak mint a sima katonák. Ez miatt is haltam meg sokszor.Összességében nagyon jó vétel volt a játék, történet is rendkívül tetszett. Láttunk már szép befejezéseket, de nekem ez különösen is tetszett az EPIC jelenetek miatt. Mér amikor azt hittem itt a vége, kiderült hogy még tovább folytatódik a játék.
Na de úgy tudom már nem lesz Crysis 4 olyan formában, ahogy eddig. F2P játékok lesznek a Crytek-től, legalábbis ezt mondták. Hogy kapunk-e single player tartalmat is, az majd kiderül, de nem bánnám ha így lenne!
Ja és kb 13 óra volt kitolni! Nekem ez annyira nem lett rövid, mint ahogy mondták, bár ez játékosfüggő erősen.
Credits-nél ott van a budapesti fejlesztőcsapat is, jó látni a nevüket!
laca000: A story sem tetszett? Nekem ez emlékezetes marad, pont ez miatt. Igaz, hogy játékmenetben nem láttunk újdonságot, egy sima FPS volt, de ez annyira nem is érdekelt engem. Ha nem lett volna jó grafikája, meg története, akkor nekem is csalódás lett volna az tuti. Ja és a zene is tetszett.
-
zack
nagyúr
Eleve a nano suit nem müxik nálam valamiért multiban. Még 1x sem tudtam cloak módot használni. Próbáltam egérről átrakni bill-re, de semmi.
Hiába nyomom, nem csinál semmit.
Hab a tortán a sorozatos app crash. -
törölt tag
5940x1080 minden max, 4xmsaa 3D-ben 30-50 fps. Minden kártyát majdnem 100%-on pörget.
3555 MB-vramot zabál!
[link] -
zack
nagyúr
válasz
Ixion77 #3756 üzenetére
Ahogy mondod. Szinte minden szerveren ez van. Nekem UPC 120/10 van. Nehogy már ez kevés legyen.
A pingemet is időközönként rendszeresen ellenőrzöm, és semmi gond nincs vele.
Alapból is nehéz fejlődni, mert vagy ennyi pro van, vagy ennyi csaló.Eddig nagy csalódás a játék, mert én elsősorban a multi miatt vettem meg.
COD MW3, Red Orchestra 2, BF3 multiban sem tapasztaltam még hasonlót.
-
Ixion77
addikt
Nem csak UK szerveren, nekem úgy tűnt hogy mindegyiken (UPC net). HD7850 1Gb / I7-860-nal időnként 1-2 FPS-re esik (antialias nélkül, minden graf. beáll. low-n), időnként meg a többi játékos mozog úgy, hogy eltűnik, 20 méterrel odébb megjelenik, megint eltűnik, még odébb megjelenik. Aztán 3-4 ilyen "ugrás" után folyamatossá válik a mozgása. Különösen gyakori a menetek indulásakor.
-
Ixion77
addikt
Ma délelőtt megint nyomtam egy kicsit a multit, de ez egyre kiábrándítóbb. Széthackelik az egészet, ma már minden játékban láttam aimbot-usereket.
Ki-be kapcsolgatják, de a killcam-ok alapján egyértelmű. Külön elszomorító, hogy már magyar felhasználót is láttam aimbotolni
Esküszöm nem értem mi jó van a csalással szerzett nyereségben egy játékban... Ennyire debil a Cryis-rajongók egy része? -
Drizzt
nagyúr
Na ne már.. Crsis2-ben azért meg lehetett legalább az ellenfeleket különböztetni a tereptárgyaktól 3 métertől távolabbról is. Nekem nagy csalódás a játék, a C2-höz képest sokkal rosszabb maga a játékmenet. C1-hez nem hasonlítom, azt sose szerettem. A multi jobb itt, mint a single, nagyságrendileg. Egyszerűen nem élvezet a játékkal játszani, sokkal inkább bosszantó. A földi fegyverekkel megölhetetlen ellenfelekről még nem is beszéltem. Lövöd őket fél órát, aztán nem halnak meg.
-
pardeee
csendes tag
Sziasztok!
aki szokott multizni és gondolja, vegyen fel nyugodtan, szerintem csapatban biztosan nagyon fun mint egyedül rohangálni =) Pardeee a nicknevem!
gg
-
SzlobiG
félisten
Vsyncet mivel lehet forceolni? (AMD vga)
D3d okosság működik azt tudom, driverbe miért nem megy?
-
zack
nagyúr
UK szerveren 90-es pinggel olyan lagjaim voltak hogy bizonyos esetekben megálltam a levegőben.
Ez így minden, csak nem szórakoztató. -
banhammer
veterán
Vadállat ez a Typhoon.
-
Dragon27
senior tag
válasz
spanglee001 #3704 üzenetére
igen a játék kezdésekor ment valami teszt de én akkor nem figyeltem vagy mi .. és hiába kezdtem újra úgy maradt ,. optionsba nem találtam ....
-
asuspc96
senior tag
válasz
KAMELOT #3736 üzenetére
meglepő de nem...
gondolom egy ilyen jó lenne mellé... -
Beretvás
veterán
Arra van valami megoldás , hogy a Cephet miért nem bírom megölni?? Körülötte a kicsik halottal alapból és nem is sárgul meg nem is jön belőle semmi..
-
SkyS1gn
félisten
Textúrát mi a bánatért nemlehet Very Highra tolni? Azt mindenhol felszoktam mert van 2Gb a kártyán ha mást csak highon is hagyok de itt nemlehet!
-
asuspc96
senior tag
Mi tudja zabálni az fps-t pc-n ?
élsimítás ? játék effektek ??nem hiszem, hogy ilyen objekt, meg textura, meg árnyék stb....vagy tévedek ?
-
boogie84
veterán
Mennyit piszmogsz hogy nem érsz oda?
(#3721) Xirtam vagy esetleg más:
Elég lassan haladok, mindent végignézek, fotózom, mert egyszerűen gyönyörű a játék.
A mocsaras résztől feltettem én is a textúra részletességet very high-ra és az SMAA 2X-re, meglepően tapasztaltam, h 50 alá ritkán tekint be. Úgy érzem kicsit elhamarkodottan írtam anno h kevéske a 670 a jó játékélményhez.
(#3723) Garsza: Egy újratelepítés megoldhatja.
(#3729) orichalcos: Köszi!
-
laca000
őstag
Engem az "idegesít", vagy inkább mérgel, mert már nem csinálok teljesen felesleges stresszt belőle, figyelembe véve természetesen a látványt(különben minek készítenének High-End VGA-kat), hogy valahogy nekem itt a látvány megint a cél, és nem az eszköz.
Magyarán mondva, túl sok eredetiséget nem találok ebben sem, a Crysis1-ben még találtam, vagy valahogy felfedezni véltem, aztán lehet tévedek.
Végére érek a Single-nek és a multija nem nagyon érdekel, természetesen ez szubjektív, attól még másnak tetszhet.
Szóval, én nem tudom, lehet nincs semmi új a nap alatt, vagy ha mégiscsak van, mert muszáj hinni benne, akkor jó lenne a grafika mellé, kicsit eredetibb, kicsit érdekfeszítőbb, hosszabb történetet, nem sablonos játékmenetet összehozni, csakhogy értékesíteni lehessen a lemezt..
Abszolút nem tudom eldobni az agyam már a csilli-villi felületektől, ha az az eredetiség rovására megy. -
emiki6
veterán
válasz
ForRedGlory #3719 üzenetére
Nekem az a bajom ezzel hogy eltűnnek egy idő után
-
Garsza
veterán
Helló találkozott itt valaki Crysis 3 nál olyan problémával hogy nem indul a játék? Origin -en belül rányomok a játékra kijön a Crysis logó utánna nem történik semmi. Mi lehet a gond? Ha rányomok a telepítés kijavítására aktor mindég letölt kb10MB és ennyi.
-
Xirtam
veterán
Tegnap éjjel én is végigvittem. Sokan nyafognak, hogy milyen rövid a játék. Azonnal a legnehezebb fokozaton kezdtem , így azért voltak szívatós részek, ahol tényleg muszáj voltam gondolkodni,hogy mit hogy csináljak. Egyik kedvenc franchise-om szóval nekem nagyon tetszett. A vége meg egyértelműen EPIC. A látvány csodálatos, és a Nano Suit még mindig BADASS!
A BOW iszonyatosan kellett szerintem. Nálam 10/10 minden percét élveztem.
Az pedig külön pozitívum, hogy a végén a credit-ben le volt írva magyarul is a köszönet nyilvánítás.
-
-
front3r
őstag
Egyet értek, nem teljesen cső FPS, de nem is sandbox. Viszont ha azt nézzük, hogy egy Far Cry 3-as nyitott világ méretű New York milyen lett volna, na az ütött volna rendesen. Viszont ahhoz a munkához sokkal több idő kellene, sok-sok év, és addigra lehet a grafika is elavult volna. Talán úgy meg lehetne oldani, hogy még több ember dolgozik a Crysis 3-on, és rövid idő alatt megoldják, csak hát megtérült volna-e nekik a sok munka?
Látszik azért hogy itt is vannak low textúrák, találkoztam párral, vagy az idő rövidsége miatt nem lett olyan, amilyen, vagy még jobban terhelné a gépünket és inkább nem rakták bele a jobb textúrákat. De a legegyszerűbb, ha arra gondolok, hogy hamar ki kellett adni a játékot, és nem volt idő rá. Mostanában az a divat hogy a folytatásokat minél rövidebb idő alatt kiadják... pedig nem biztos hogy okos dolog ez.
A sajtó értékeléseivel nem értek egyet, a 2-höz képest lehúzták ami érdekes, mert nálam pont, hogy a C2 nem tetszett.
-
KAMELOT
titán
válasz
ForRedGlory #3693 üzenetére
Csak azt is odaírtam érdekességképpen. Azt akartam mutatni, + kis pénz hozzáadásával egy 1 magos GPU ugyan azt tudja mint a SLI.
Holnap megjön a game. Én is kipróbálom. -
daneel92
tag
na jólvan, feladom, hogy a gépemen valaha is szaggatásmentesen fusson a játék, ezért megkérdem: xboxon van framerate probléma vele? mert már volt konzolon rossz élményem ezzel kapcsolatban (ac3)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azért én kicsit csalódott vagyok a játék miatt. Jó játék lett nagyon, de bőven lett volna még potenciál benne. A kezdeti híreket, meg miszerint sandbox játék lesz, nem igazán sikerült betartani. Kár érte, én azért élveztem.
(#3713) daneel92
Én boxon nem vettem észre akadást.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
yodamester10 #3710 üzenetére
csak rohadt kevés a lőszer hozzá!
-
yodamester10
őstag
Nagyon eltalálták ezt a játékot,sőt egyedül álló.Nagyon szép grafikával,igaz a 680 sem bírta a 8xmsaa-t,csak a 4-et
Azt hiszem végig viszem még egyszer.A lopakodás íjjal brutális,nagyon jó,hogy belerakták.
-
zack
nagyúr
Most éppen abszolút nem mennek a szerverek. Nincs multi.
-
laca000
őstag
válasz
ForRedGlory #3695 üzenetére
Egyébként nekem is "minden tiszteletem", de senki nem állította, ez alapján, hogy 670SLI-n ne menne majd optimalizálás után, ha egyáltalán valaha lesz olyan, jobban.
Az engem meg távolról sem érdekel, hiszed-nem, amit írtam.
Így megy, nem én tehetek róla -
Thunder82
aktív tag
válasz
spanglee001 #3704 üzenetére
Ojan nincs benne, sőt FPS ben sincs külön FEL-LE állítás csak invert azaz-megfordított irányítás, talán csak nagyon régi gammokban volt ha jól emlékszem
-
Dragon27
senior tag
hogy tudom az egér mozgatását megváltoztatni fel le ....
-
emiki6
veterán
Én még csinálom a kampányt, már a vége fele vagyok és nekem eddig tetszett. Sokáig tartott míg belejöttem és megszoktam, mivel ez az első crysisom. Én a lopakodó üzemmódot alkalmazom nem a rambósat.
Miért van ez hogy kb, 50%on használja a kártyám de nem ad 60 körüli fps-t?
(hd7870 nincs élsimitás és mition blur, a textúra, az árnyék meg az ilyenek veryhighon vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest