- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
Asusfan
őstag
Röviden.Tuningnál feszemeléssel feljebb.Memóriát pedíg egy bizonyos leosztással pl 250fsbt 1/1be nem fogja venni tehát itt vagy ahol már nem megy szinkronban ott 5/4re kell állítani a szorzót.
DOT asszem MSI nél vmi autotunnig vagymi, azt kikapcs azonnal:D
Részletesebben kell segítsgé szólj:))
Egyébként.201fsb szinkron az 402es ram 205 ös fsb szinkron az 410es ram 210 es fsb az 420as ram .240es fsb viszont 5/4be aza 240/5*4 az 384es ram.Kapis?.Namost a ramoknál is emelhetsz feszt ,viszont Prescottnál 1,6V fölé ne menj:)3Gigás prescottnál meg ugye 15 ös szorzó van 200as fsb.Szóval 250es fsb már 3,75 giga ami duurva:D
Mellesleg AGP/PCIt tuningnál tedd FIX-re. -
aqwsderf
tag
Üdvözlök mindenkit!
Van egy 3 Ghz-es drága Prescottom és tuningolni szeretném, amíg nem lesz 60 fokos a procim, mert alapjáraton 50 átlag, szóval talán belefér egy 3.2, de akkor meg már minek, na mindegy....
Szóval a gond az, hogy nem tudtam, úgy beállítani a gépet a BIOS-ban, hogy a FSB emelkedjen, de a DDR (2x256 400Mhz DDR dual) memóriáim Clockja ne növekedjen. Az FSB fölött láttam egy ilyet: DDR Frequency (Mhz) : Auto-n volt.
Na gondoltam biztos ha beállítom a 400-at akkor alúl a DDR Clocknál is 400-at mutat majd. de nem...:O tehát ott vannak érzésem szerintem fix értékek, plussz az AUTO ami az FSB-ből számolja ki a memória órajelét...namost beállítom a 400-at, de lent a DDR Clocknál még mindig 420 Mhz...(mert emeltem az FSB)t de ha 333 Mhz-re állítom, akkor 350 lent.. szóval érdekes...hogy tudnám megcsinálni, hogy nem dinamikusan növekedjen ez is???
Jahh...ha a mondjuk úgy állítom be, hogy automatikus számolja ki a memória az FSB-ből a feszültséget, de mondjuk a nem túl márkás memóriáim ezt nem bírják akkor megdöglenek, vagy csak megállnak??? nem akarom elcseszni őket, ezért szeretnék nekik beállítani egy fix MHZ-et....
Előre is kösz a segítséget!!!
amúgy ott a BIOSban volt valami DOT Range meg DOT Mode ez mire jó??? Mert volt a mód között ilyen, hogy CPU only, ami első hallásra nagyon tetszetős, de nem tudtam vele semmi érdemlegeset művelni.
Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Forrmell.enn
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest