Hirdetés
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
Aktív témák
-
aqwsderf
tag
Üdvözlök mindenkit!
Van egy 3 Ghz-es drága Prescottom és tuningolni szeretném, amíg nem lesz 60 fokos a procim, mert alapjáraton 50 átlag, szóval talán belefér egy 3.2, de akkor meg már minek, na mindegy....
Szóval a gond az, hogy nem tudtam, úgy beállítani a gépet a BIOS-ban, hogy a FSB emelkedjen, de a DDR (2x256 400Mhz DDR dual) memóriáim Clockja ne növekedjen. Az FSB fölött láttam egy ilyet: DDR Frequency (Mhz) : Auto-n volt.
Na gondoltam biztos ha beállítom a 400-at akkor alúl a DDR Clocknál is 400-at mutat majd. de nem...:O tehát ott vannak érzésem szerintem fix értékek, plussz az AUTO ami az FSB-ből számolja ki a memória órajelét...namost beállítom a 400-at, de lent a DDR Clocknál még mindig 420 Mhz...(mert emeltem az FSB)t de ha 333 Mhz-re állítom, akkor 350 lent.. szóval érdekes...hogy tudnám megcsinálni, hogy nem dinamikusan növekedjen ez is???
Jahh...ha a mondjuk úgy állítom be, hogy automatikus számolja ki a memória az FSB-ből a feszültséget, de mondjuk a nem túl márkás memóriáim ezt nem bírják akkor megdöglenek, vagy csak megállnak??? nem akarom elcseszni őket, ezért szeretnék nekik beállítani egy fix MHZ-et....
Előre is kösz a segítséget!!!
amúgy ott a BIOSban volt valami DOT Range meg DOT Mode ez mire jó??? Mert volt a mód között ilyen, hogy CPU only, ami első hallásra nagyon tetszetős, de nem tudtam vele semmi érdemlegeset művelni.
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest