- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
aqwsderf
tag
Üdvözlök mindenkit!
Van egy 3 Ghz-es drága Prescottom és tuningolni szeretném, amíg nem lesz 60 fokos a procim, mert alapjáraton 50 átlag, szóval talán belefér egy 3.2, de akkor meg már minek, na mindegy....
Szóval a gond az, hogy nem tudtam, úgy beállítani a gépet a BIOS-ban, hogy a FSB emelkedjen, de a DDR (2x256 400Mhz DDR dual) memóriáim Clockja ne növekedjen. Az FSB fölött láttam egy ilyet: DDR Frequency (Mhz) : Auto-n volt.
Na gondoltam biztos ha beállítom a 400-at akkor alúl a DDR Clocknál is 400-at mutat majd. de nem...:O tehát ott vannak érzésem szerintem fix értékek, plussz az AUTO ami az FSB-ből számolja ki a memória órajelét...namost beállítom a 400-at, de lent a DDR Clocknál még mindig 420 Mhz...(mert emeltem az FSB)t de ha 333 Mhz-re állítom, akkor 350 lent.. szóval érdekes...hogy tudnám megcsinálni, hogy nem dinamikusan növekedjen ez is???
Jahh...ha a mondjuk úgy állítom be, hogy automatikus számolja ki a memória az FSB-ből a feszültséget, de mondjuk a nem túl márkás memóriáim ezt nem bírják akkor megdöglenek, vagy csak megállnak??? nem akarom elcseszni őket, ezért szeretnék nekik beállítani egy fix MHZ-et....
Előre is kösz a segítséget!!!
amúgy ott a BIOSban volt valami DOT Range meg DOT Mode ez mire jó??? Mert volt a mód között ilyen, hogy CPU only, ami első hallásra nagyon tetszetős, de nem tudtam vele semmi érdemlegeset művelni.
Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest