Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
hackeeeee #8986 üzenetére
Hát ez a Kingmax nem vmi acélos,ezért mindenképp le kell váltanom.
lizakattila:
Igen,Giga lapom van,előbb raktam fel a legfrissebb(F13) BIOS-t,nagyon jó.
A DFI-ben az alapfesz 1,265V volt,ebben csupán 1,200-1,216V.
A ramok is remélem szépen fognak benne hasítani,Scythe Kama Wing bordák vannak rajtuk.Az 1200-at 5-5-5-15-el 2,2V-on viszik. -
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #8819 üzenetére
Ott a pont!
(#8820) Erdei88: Valamikor, valahová, valamit.
Akkor ezek szerint Téged is érdekelne a dolog?!
Ha tényleg ennyi mindenki benne lenne, akkor úgy látom érdemes lenne foglalkozni ezzel a dologgal.
Ákoska: Sorry, hogy "kicsit szétoffoljuk" a topikot, ha gondolod szólj, és más módot kerítünk az erről való diskurálásra.
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #8346 üzenetére
Hát ..elég hülyék is vagyunk!
Én is lépek lassan..Joccakát Neked, Nektek!(#8347) tom_tol: Én is úgy látom (Wr). Egyszerűen nem számít 1,5v felett a fesz neki..-no majd tesztelem még, én itt most 4,7-nek is örülnék
(#8348) bzs73 : Hát..nem untad meg azt a lapot, ez tuti
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #8322 üzenetére
Ez az "Anus" úgy hangzik mint az oviban a kisgyerekek amikor a pináról beszélnek. Olyan "nunikás"
(#8324) bzs73: Világos
..Hát jaja, lett nekem nevem
(#8326) hackeeeee : De nem? Olyan a hangzása.
Ha majd veszek egy olyan deszkát és nem megy a tuning, milyen jó lesz írni, hogy a kukim az Anus-ba, macerás húzni.
- Kis "szűzkurv@" -
-
Bagira01
veterán
válasz
hackeeeee #8210 üzenetére
Tuninghoz egy jó hűtő az alap
Én nemrég vettem egy Prolimatech Megahalems-et, nyugdíjaztam a tru120ex-et, pedig már nem is vagyok aktív tuninger
Jövő héten visszatérek p35-ös lapra, egy p35-ds4 rev 2.1-et sikerült szerezni, talán újítok bele vmi e8400 félét is karácsony előtt
Közbe meg itt porosodik az Asrock x58-extreme-m a polcon, procc csak jövő héten lesz bele, ram az meg.....
-
kulerr
őstag
-
subaruwrc
félisten
válasz
hackeeeee #8081 üzenetére
azzal lehet.
gombcomppal csináltuk ezt az eredményt- és ez a valódi pontszám. -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7959 üzenetére
Ilyen nüánsznyi különbségek előfordulnak, s azért is lehet feszingadozás mert minden húzva van. Vedd pl. úgy, hogy a vga-d egy alaplap, s van benne ram és proci. Külön -külön jól tudod húzni őket, de amit ott (külön) elérnek, azt 1x-re sose fogják. Ha húzva van ram, vga, proci, nehezebb..
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7957 üzenetére
Hagy rá kicsit és mehet 24/7-be. Hétvégén nincs teszt (gyerekek), hétfőn Debrecenbe kell mennem az új Martensomért, leghamarabb kedd de. tudok tuningolni. Gondoltam tegnap este, hogy feldobok egy halk kis ventit azért a hűtőre, s energiatakarékos módra kapcsolt erre a pár (letöltős) napra. Azt hiszem elégedett vagyok, hisz ezeken a feszeken mindenben van még pár MHz tartalék.
cpu: 0,928
VGA: 0,783
Ram: 1,58
S u.az a sebesség mint eddig..[24/7]kulerr: Most nézem bakker, 2:02-kor futott le ez a teszt, valóban a körül feküdhettem le.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7938 üzenetére
Hát..feszt az se venne vissza, plusz lé meg nincs rá. Nálunk a vga hétközben csak 2D-s kari
, felesleges költeni rá.(most meg nincs is rá)
(#7940) akoska07 :
Nekem most(se) kell, csak netre a gép, így bírja. Prime alatt..nézem, pill.
na:1 perc után: 50-47-45-45
-Lépek , Jó éjt mindenkinek!- -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7936 üzenetére
Köszi, rendes Tőled, de..
Azt az elvetemült dezentort ismerem személyesen is, sokat beszéltünk erről (is), s szegény nem keveset foglalkozott a problémámmal. A vége az lett, hogy X aktás eset. Főleg úgy, hogy (kapaszkodj), mikor pata hdd-n volt az oprendszer akkor gond nélkül működött is a beállításaival. Ma most még felugrok a majmosra, utána 1-2 órát tökölök vele. Ha nem ok, akkor bioscsere lesz a vga-n, jobb ötletem nincs. -
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7933 üzenetére
Szurkolni tudok ám Neked is ! Bitang módom megy nekem..
(#7934) akoska07 : Igen, arra gondolok. Persze riva tunerral meg még 1-2 kütyüvel is tudom, de..Nem az a lényeg, hogy brutal módon visszavegyem a MHz-eket, vagy felpörgessem a ventit. (ez is) Az, hogy a feszt is visszavegye 0,843-ra 1,26-ról 2D-ben. Így ha nem emelem a ventifordulatot, akkor is hűvösebb lesz a cucc. A fura az, hogy win7 alatt ok lett, igaz egy őskövület ATT-vel, az új ott se volt nyerő.Tényleg jó lehet (mugen 2) Érdekes..Vagy 1 órája lehúzgáltam a lapról a 2 38-as ventit, mert Bogim itt alszik, és kva hangos. vagy 2°-ot emelkedett a hőmérséklet. Most nálam is passzívan van a cucc, 1 szaros 12-as venti fúj ki hátúl. -Fura, hogy pont ma próbáltam ki én is.
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7888 üzenetére
"annyival nem ér többet az a pár mhz" - Jogos és ésszerü.
Nem nagyon akartam belemenni, mert rossz hírét keltem, s ha a fülébe jut..Szóval: A kutyákat-macskáat idegeneket..gyilkolja. Ami fura volt, kutyát nem 1x "megkezdett"-kinyírta és beleevett..A tfont meg..bosszúból tette. Ha anyámat akarja idegesíteni..a konyhaablakból lekap egy cserepes virágot, és odaviszi neki -kicsit más állapotban-. Velem is azért tette, mert tudta jól, ideges leszek, s majd kergetem, hogy megverjem. S ezt ő nagyon élvezi, szinte kiröhög. Viszont..Ha otthagyjuk és elmegyünk. 3-4 óra 1edül és lelkibeteg, sír. 1edül a magánnyal nevelhető, de csak nem költözünk el pár napra azért, hogy ő megjavuljon..
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7842 üzenetére
1,6v belefér a q9400 1,8-at kapott
Vannak elvetemültek. Néztem a listát, egy pali 2v-ot adott léggel
. (Lehet, hogy az északi sarkon nyomta..)
(#7843) akoska07 : Világos, teljesen más rendszer. Viszont nálam a hő lesz a hunyó. Ezért kell valamit a vga-ra is kitalálni, az is fűt nagyon és folyamatosan fullon megy. A krva ATT nem működik vele, így nem tudom 2D-ben 200/300-ra visszavenni. 60° körül járkál a baromarcu alapon is, 40helyett.. Sok kis bizbasz, de lehet csúszni rajta. Ma még iccaka kihajintom a másik hdd-t is belőle, ne kavarjon ott nekem. S ha sikerül optimális rendszert összehozni (hdd, paszta, vga stb..) ismét meglesem. Ha meg nem megy..se rá fütty, jön az 1,6v és a nyitott ablakok
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7815 üzenetére
Hát 50° nem gáz, de nem is kevés. Ha lesz lehetőséged, nézd át azt a hűtést. Kben..Az is egy dolog, hogy átveszi a hőt, jó lenne egy ventit ráirányítani, hogy le is fujja róla..
#7816) akoska07 : Jó az! Nálam sokszor volt, hogy 1-2 feszemelés semmit sem jelentett, holtsáv volt. Most néztem tom_tol 4,2GHz-ért, az 1,224v-on volt. Most én még csak 1,2V-on vagyok,s nagyon közel hozzá, s ez jó jel
-
válasz
hackeeeee #7752 üzenetére
jó az E8400
néha nekem is hiányzik ami nálam volt.
mindegyiksajna a listára csak 2 helyre férne be,max fsb és max oc opcióba.
hiányzik róla egy cpu-z ablak.
nem tudom fejből mennyi a vid-je,de sztem ez nem vid/bios teszt.
majd nézd meg a listán,
katt az opció fesz értékére és láthatod minek kell szerepelnie a képen.adatok is ott vannak mi kell,de leirom
proci
fpo
vid
alaplap
ramok márkája,mennyisége és gyári órajele
proci hütésminden fent van amugy a honlapon ne légy rest elolvasni
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7674 üzenetére
Ugye van a kis fehér pöcök, rajta meg egy szar rugó. Ha a pöcökre ráhútol valamit, utána a rugót, már jobban feszít. Én azon agyalok, az MX3-as pasztát milyen csalafintasággal kenhetbém fel. Nem véletlen az alulfeszes kezdés. Én ..én Wr-t akarok ezzel a procioval, ez volt a cél. Viszont látom (s az alacsony Vid is erre utal), itt már 1,4v körül nagyon kell majd hűteni. Most..Most értelmetlen. Mert bár nagyon szeretnám,s félénk se vagyok, de ezt 1,4-gyel megküldeni kb olyan mint a q9400-est 1,6v-tal. Ott játszott majd 1,8v is, itt..Itt ha kva higed lesz, akkor kap majd 1,6v-ot. A paszta meg fos ám rendesen. Ez fémre nem tapad, hiába melegítem fel a pasztát-procit-hűtőt.. Fenébe.
Akoska: Az jó lenne! Mi is..hazaértünk s 5 percen belül jött Bogim, a kutya őrjöngött stb.. Majd megoldjuk. Semmi baj vele, csak tudjam előre 1 nappal.
kipróbálom már Mire is jó ez?
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #7668 üzenetére
A pöcök helyén ugye lyuk lesz. Valami műanyag alátét alulról, majd szintén alulról átdugsz egy átmenő csavart. Fent ismét egy műanyag alátét s mehet rá az anya. Ha tudod, megoldhatod úgy is, hogy a műanyag pöcökre teszel, hogy jobban szorítson. Én 1x csináltam úgy, de a pöcök nem bírta, rövid idő után elengedett alul.
Csatlakozom tom_tol észrevételéhez, akoska valóban szuper pali, s az életben is u.olyan lelkiismeretes mint ahogy itt szerekezgeti nekünk a táblázatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest