- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz enginev3.0 #800 üzenetére
Fórumról copyztam én is. Egyébként kapott egy wh-t a játék spectatorba Látod az ellenséget falon át
Érdekes.
-
enginev3.0
félisten
válasz pethYeti #801 üzenetére
Jah, megnézem már majd milyen..
Am csalás, tegnap járókereten, volt egy speedhack aimos, olyan jó hogy 2 hetes a játék
Lefogadom hogy az x22 fizet a valve-nak amiért nem szűri ki a vac az x22-t
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Иван
őstag
Akkor nem vagyok egyedül.
Xero: mit meg nem adnék +1-es arányért.
Patchre:
"Increased default Casual match length to 15 rounds."Hál istennek. Mondjuk lehetne 20-25 is.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
hNp88
aktív tag
válasz enginev3.0 #802 üzenetére
sokat kéne ahhoz tejelniük, értem én, hogy fizetős cuccok ( ), de van annyi bevételük?
Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"
-
c41r0^
őstag
alapvetően 1.6-os vagyok, de én is beszereztem ezt a gémet és lenne egy kérdésem: ha a scoreboardot játék közben nézem (hogy még hány ellenfél van életben és kik, stb. infók miatt), akkor miközben a scoreboard lenn van, nem tudok mozogni új irányba, csak az az egy irány működik, amit nyomtam, mielőtt lehoztam volna a scoreboardot (és persze az egér mlook)... nálatok is így van? ha igen, ezt is javíthatnák nyugodtan, mert sztem bug, engem kifejezetten zavar
egyébként hasonló a gondom vele, mint a Source-al (amivel játszottam vagy 10 órát összesen), mégpedig az, hogy túl részletes/csicsás minden map és a tereptárgyak, egyszerűen nem tudom egyértelműen kiszúrni az ellenfeleket, nagyon beleolvadnak a környezetbe... lehet szidni az 1.6-ot a grafikája miatt, de szerintem annyival "letisztultabb" maga a megjelenítés, ami egyértelművé teszi a dolgokat játék közben, hogy emiatt sokkal alkalmasabb a versenyszerű játékra még mindig, nem beszélve a fegyverek feedbackjéről, egyszerűen analóg módon érezni 1.6-ban, hogy hova szór és elsajátítható a recoil, GO-nál ezt meg egyáltalán nem érzem
aztán lehet csak megszokás kérdése a GO, meg öreg is vagyok már hozzá
u.i.: át kéne már szoknom wasd-re a nyilakról, de annyira rögzült bennem a lassan 12 év 1.6 óta lehet, hogy ez az oka és wasd-vel nincs is gond a scoreboard-dal?
-
enginev3.0
félisten
Én is wasd-olok de tudok tab közben másfelé is mozogni, sőt szoktam is
lehet a billentyűleosztásod nem tudja a dolgot feldolgozni
-
Xero
nagyúr
Először is szokj át wasd-re. Ott én nem véltem felfedezni hibát.
A többivel viszont egyet értek. A kezdetek óta játszom CS-al. Még a stand alone mod-os időkben kezdtem kb 12 éve. A grafikát még csak-csak meg lehet szokni, bár piszok nehéz (én is csak a kivillanó piros feliratra alapozok), de a fegyvereket olyan szinten még nem látom hogyan is fogom masterelni mint a jó öreg 1.5-1.6 vonalon. Már az 1.6-ot is szidtam az elején emiatt, a source-ról és a GO-ról nem is beszélve.
Mondjuk ha beletolok ebbe is 10-12 évet, lehet már nem lesz vele probléma.(#803) Иван: Ennyi CS-al a hátam mögött én azért cikinek érzem inkább. 1.6 GG serveren nem nagyon tudtak megfogni, itt meg csak szívok mint a torkos borz. Talán 2x ha nyertem eddig.
[ Szerkesztve ]
-
c41r0^
őstag
válasz enginev3.0 #807 üzenetére
köszi, megsasolom majd, de vszínűleg a wasd lesz a megoldás... az átszokás miatt még gyengébb leszek, pedig idegesítő az 1.6 skillem után... jó, nem mondom, néha elkapom a fonalat, de azon veszem észre magamat, hogy azért játszom vele, mert idegesít, hogy nem tudom azt a szintet nyújtani benne, mint 1.6-ban, de közben azért élvezem is, nem úgy, mint a Source-ot, tehát szerintem ez is eléggé addiktívra sikerült
Xero: én is 1.1-el kezdtem (HL mellé standalone 1.0 mod, majd 1.1 patch, OMG ), LAN klubban ill. otthon botok ellen 2000 novemberében, aztán jött a MindenkiNET 2003 környékén, onnantól már neten is aktív vagyok...
-
Xero
nagyúr
Szintén LAN klubban kezdtem, aztán ment pár hónap után a saját gépre. Kb 2001 óta on-line.
Mondjuk nálam voltak kisebb-nagyobb kihagyások. 2005 és 2007 között mondjuk alig játszottam 10 órát összesen."...de azon veszem észre magamat, hogy azért játszom vele, mert idegesít, hogy nem tudom azt a szintet nyújtani benne, mint 1.6-ban..."
Pont így vagyok vele én is.
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
-
bivalyolo
őstag
az 1.6 letisztultságával teljesen egyetértek bár a sourcenál nem zavart a grafika, go-ba viszont lehet hogy zavaró lesz, legalábbis a videók alapján .
tervezem ennek is a megvételét, mert nagyon idegesít a sok nonsteames 1.6-ba, a source meg már nem olyan mint régen
[ Szerkesztve ]
"Let's agree to disagree!"
-
Xero
nagyúr
válasz bivalyolo #812 üzenetére
Én is nonsteames vagyok kb 4-6 éve. Valamilyen úton módon ellopták az accountomat és nem tudtam zöld ágra vergődni a Valve-el a levelezések során. Így hagytam elúszni az 1.6 és Source-os accountot.
Mondjuk az 1.5 WAN kulcsom még fel van valahova írva.A mostani accountom is alvó acc volt. Még a Mac-es megjelenés miatt csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
válasz O' Donaghy #815 üzenetére
Addig még pár év. Most a source-on is a nagy update óta meggyápálták az NS-ek számát.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Xero
nagyúr
válasz O' Donaghy #815 üzenetére
Ez nyilvánvaló.
-
Иван
őstag
Amúgy tényleg nem tudom miért vagyok olyan rossz. Régen egész jól toltam Tf2-őt, meg sourceot (najó, source-ot csak átlagosan), most meg csapnivaló vagyok. Talán mert nem köt le már, és ezért nem is koncentrálok annyira, vagy nem tudom. De ma már csodaszámba megy, ha egy óránál többet egyhuzamban tudok játszani és nem lövöm ki.
Az átlag session-ök sztem meg oylan 25-30 percek lehetnek.
ui: Talán kezdek kinőni a játékból?
-
-
enginev3.0
félisten
Nem lehet megnézni hogy hány hedit adtam eddig?
-
Xero
nagyúr
válasz enginev3.0 #822 üzenetére
Játékban a statisztikákban emlékeim szerint meg lehet.
-
Иван
őstag
Na, jelentem megy a Hp probookomon. Konfig akkor: Core i3 2350m, 2,3 ghz, 2 magos (4 szál), 6gb ddr3 RAM, HD3000-res IGP meg a dGPU egy Hd6490m (aka HD7470m), 1 gb GDDR5 VRAM.
Csont lowon fut natív felbontásban (1366x768) stabil 45-50 fps-sel, a számláló sárga alá nem megy. Alapból az efect detailt mediumra ajánlotta fel, lehet úgyis fut, de ez így pont jó, levettem mindent minimumra.
Ami az asztali konfigomtól különbözik (e4500 @ 2,66ghz, 9600GT 512Mb, 2gb DDR2), hogy sokkal gyorsabban betölt (gondolom a ram és a cpu miatt), illetve nincsenek akkora kilengések.
Szóval a játék bőven a játszható kategóriában van, ha valaki hajlandó ótvar grafikával is tolni (így kb úgy néz ki, mint source maxon).
Megnyugodtam
-
vzsryl
nagyúr
Na, megvan a nagy áttörés. 170 kills, 165 death. Eddig mínuszban voltam. Btw. 6óra játékidő.
(#808) Xero: 1.6-ban nem tudom mit csináltál, de 1.5-ben csúnyán a tabella alján tanyáztál általában.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
apollo12
veterán
nem tom ki hogy van vele, de egész jó kis játék lett
sajna 1,6 ot kihagytam, de a sourcal több mint 2600órát játszottam, ha nem többet
így azért elég jól ismerem a pályákat, van amit jól megcsináltak, de nuko-t nagyon elszúrták
teljesen CT pálya lett
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet a legolcsóbban megvásárolni a játékot? Köszi!
-
Иван
őstag
válasz enginev3.0 #832 üzenetére
" legtöbb szerveren 10 körönként pályaváltás van"
Na ja, imádom, amikor már az ember belejönne...Bumm, pályaváltás. A másik kedvencem amikor nem bírnak ki a seggükön 3 körnél tovább egy pályát, és elkezdik megszavaztatni az újat. És ott is dettó 3 kör után megint szavazgatni kezdenek...
Ja, és a program van oylan kedves, hogy NYOMBAN vált, nem a kör végén.
-
Иван
őstag
Kérdés:
Mi a launch kódja annak, hogy az fps kijelzőt betöltse? És itt csak az fps counterre gondolok (bal felső sarok), nem a netgraphra (ami minden fölöslegeset lepakol a jobb alsóba).
-
-
vzsryl
nagyúr
Szerintem meg inferno rohadt jó lett. Eddig inkább ct-knek kedvezett, de most simán be lehet kerülni mögéjük, feltéve, ha tudsz rusholni. Kíváncsi leszek, hogy majd warokon mit belőle kihozni, remélem ma - amikor hazaérek - akkor sikerül megtapasztalnom. Mert a pubolást nagyon hamar meg lehet unni, bár ez még az újdonság hatása miatt leköt.
-
Иван
őstag
válasz h.adam.92 #835 üzenetére
"interpolate update/cmdrate"
HA tudnám is mik ezek, akkor se érdekelne. Pingre meg ott a tabella
Ja, lehet autoexec.cfg lesz.
vzsryl: irigylem azokat, akik akármilyen szinten waroznak. Nekem eddig kb 3-4 mixbe sikerült magam bekuncsorogni, oszt cső. Igaz, elég szar vagyok, de nekem az is elég lenne, ha hasonlóan bénákkal warozni, hasonlóan alacsony színvonalon.
-
vzsryl
nagyúr
Na, gyorsan kellene help, mert épp tolnám a 3. wart, és jól is ment, de folyton ezt dobja: [link]
szerk.: kékhalál is volt már amúgy ettől... Most meg 5mp-et fent vagyok a mapon, és K.O.
[ Szerkesztve ]
-
Иван
őstag
Nincs nagyon rá megoldás, sokan küzdenek vele. Valakiknek segített a CSGo.exe leálláson az, hogy natív felbontásban futtatják a launch options-ből. (CSGO.exe leállás után szokott ilyent dobni gyakran).
Irigyellek a war miatt
-
vzsryl
nagyúr
"natív felbontásban futtatják a launch options-ből"
Ezt pontosan hogyan is tudom megcsinálni?
Nem értek a steamhez abszolút.Szerk.: Amúgy nálam is csgo.exe áll le...
Szerk2.: Pubon ritkán dobja...ez is furcsa...
Van néhány régi ismerősöm, akiknek most megvan a GO, aztán összehívtam párat, és felmentem webmircre. Nem nagy ügy, bárki megoldhatja, ha akarja. Ha kell ebben help, akkor pm me.
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Úgy döntöttem, hogy hosszas kihagyás után újra visszatérek egy online játszható "versenyképes" játékhoz. Régebben nagyon sokat játszottam COD2-vel, COD4-el. Remélem hasonlóan jó közösség lesz itt is.
3 ezer forint nem pénz szerintem ezért a játékért.Ha esetleg kérdés merülne fel bennem remélem tudtok majd segíteni. Csak előbb meg kell vennem a játékot. Steam-en még sose vásároltam. Remélem gyorsan és egyszerűen meglesz.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Andris837
senior tag
Nem tudom felmerült e már esetleg egy PH-s csapat létrehozása.. ?
Benne lenne valaki?
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Andris837
senior tag
Örülnék, ha összejönne egy jó kis közösség. Nem az a fontos, hogy most aztán minden eseményen feltétlenül első legyen a csapat. A lényeg, hogy egy csapat legyen akik nem össze-vissza rohangálnak a mapokon. Én speciel annó amikor játszottam utáltam publikus szervereken játszani. Semmi taktika, semmi kommunikáció. Szerintem így élvezhetetlen volt a játék. Az idő sem olyan nagy gond, mert én sem vagyok minden egyes percben itt a gép előtt. Főleg most, hogy munka mellet még iskolába is járok, de ha tudok itt vagyok és szívesen játszanék 1-2 jó kis wart.
-
-
Иван
őstag
Futtasd launch optionsben ablak módban, és akkor menni fog alt - tab.
Én ezt írom oda be, ajánlom neked : -w 1366 -h 768 -novid -windowed -noborder 8Nyilván a felbontáshoz a te felbontásodat írd)-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest