Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• PeL

addikt

válasz Lacccca87 #77644 üzenetére

Semmiféle öntúlbecsülés nincs itt, nem is értem hogy jött ez most elő... Lenne egy kérdésem. Mekkora Premier ELO-ban játszol? Csak mert én 500 pont híján 20K-n voltam, ami elvileg már global szint itt CS2-ben, legalábbis amíg nem csaló vs csaló meccs volt minden meccs 18000 felett. Nem e-farok méregetésképpen írtam le, félre ne értsd. Viszont ezen a szinten, mielőtt letöröltem a játékot, szó szerint minden meccsen csaltak, volt hogy egyszerre többen is. És nem, nem az olyan sunyi kis sz@rháziakról beszélek, akik végig titkolni próbálják hogy csalnak, mert ilyen is sok van, akár hiszed akár nem. Hanem azokról, akik tisztában vannak azzal ami a videóban is elhangzik, hogy sosem lesznek kibanolva, és már az első körtől scouttal végig bunny hopozva lőnek fejbe egy golyóval öt embert. Ezen mit becsülök túl szerinted? Mikor esélyt sem adnak a meccsen úgy le pörgőaimoznak végig? :U Tényeket írtam le, a videó amit linkeltem, ott vizuálisan is látod mi történik manapság egy random Premier meccsen 18000 felett, alátámasztva az én tapasztalataimat is. Trust factor nincs, vagy legalábbis a hatása manapság teljesen hatástalan. Vagyis nincs. Ahogy az egész VAC is csak egy legenda, mert érdemileg semmit sem csinál. Amit igen, azt is rosszul, mert akit kirak, simán be queue-ol a következő meccsre, ahogy a videóban is látszik ahol a meccs félbeszakadt mert a VAC szerint talált csalót, aztán LOBA visszakapta ugyanazokat a csalókat a következő meccsen. Az ő csapatában lévő csaló még azt is látta, hányan fognak csalni ellene még mielőtt a meccs elkezdődött volna. Az 5€-s csalás még ezt is megmondja, a VAC meg még akkor sem rakja ki az illetőt ha 45 fraggel zárja a meccset 100% HS rate mellett :DDD Ez is kemény. Az hogy Te nem így látod a dolgokat annak legfeljebb három oka lehet:

- Nem Premier-t játszol (Sima competitive-ben is lényegesen megnőtt az efféle pörgő aimosok száma mióta elérhető a map szerinti global szint)
    - Premier-t játszol de kicsi az ELO-d
    - Elhiszed hogy mindenki jó a játékban, ami nettó hülyeség, főleg alacsonyabb szinteken :DDD

Új hozzászólás Aktív témák