- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
Arkennys #40697 üzenetére
Akkor legoogleztam:
Help & Options --> Video Settings --> Advanced --> Multicore Rendering [Disabled]
Help & Options --> Video Settings --> Advanced --> Paged Pool Memory Available [Low]
Help & Options --> Video Settings --> Advanced --> Global Shadow Quality [Very Low]
próbáld ki te is.kezdhettem volna ezzel is, csak ilyen játéknál ekkora hibákra nem számít az ember
-
alpihun
senior tag
Random kidob a játék (kilép teljesen, nem lefagy). Valami átlag problem ez átlag megoldással, vagy írjak videokari / ingame graphics adatokat, hogy valamit kezdhessünk vele?
-
Mate
nagyúr
B csoportról tudnátok írni egy kis infót? Nem ismerem egyiket sem, így nehéz megtippelni ki fog nyerni
-
CraBByzzz
aktív tag
Na csak itt van a nip pihije amiről szó volt
Sokat fog segíteni nekik.
-
salieven
aktív tag
Console parancsokról tudna valaki valamit mesélni? Mert pl nekem az a bajom hogy az fps_max 120-t át kell írnom folyamat mikor játékba belépek holott a gép jóval többet tud ha kiengedem pl 1000ig ugye. Ezt hogy lehetne orvosolni hogy ne kelljen mindig beírogatni játékba lépés előtt?
Plusz 1-2 hasznosabb console parancs amit érdemes használni? Köszönöm!
-
Vanir
veterán
Kis tegnapi móka. Nem egy nagy durranás, de azért tetszett.
-
Promi
aktív tag
válasz
_-ORANGE-_ #40686 üzenetére
Jaja szánalmas. Én szórakozásból járok fel, de azt teszem amit kell, hol jobban hol gyengébben de teszem a dolgom, és nem a másik játékát akarom elcseszni. Tegnap voltak olyan köreim, ahol istenként érzem magam, bármit belőttem, de voltak olyan körök is mikor bármit is csináltam egyfolytában csak haltam. Érdekes ez a random kill.
-
okipoki
aktív tag
-
-
Nxn908xxx
őstag
Heló!
Ugye kb. másfél hónapja van meg a játék, első 10 mm után nova 3-ba dobott. Két meccs múlva felrakott nova 4-be de azóta egyszerűen képtelen vagyok kettőnél többet nyerni egyhuzamban. Van mikor nagyon jó csapatot ad ahol mindenki beszél, de legtöbbször az első dolog amit hallok bemelegítésnél az a "cyka blyat" és nem az ellenfél játékosa mondja... Legutóbbi 4 meccsem lose, azóta el is ment teljesen a kedvem tőle. Nem vagyok még én sem egy olyan hú de szuper játékos de azzal nem tudok mit kezdeni hogy infernon négyen mennek A-ra akárhogy könyörgök. Legutóbbi meccsből ki is léptem, tudom nem szép, de nem bírtam hallgatni a 10 éves gyerek hangját aki az "idiots" szón kívül nem ismer mást.
Szóval aki nova 4 rangban van és tudnék hozzá csatlakozni játszani néha az nyugodtan vegyen fel. [link] -
törölt tag
Legújabb klippem.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés: 0:56-nál látszik hogy a célkeresztem fullra rátapad pisztollyal az enemyre. Na úgy érzem, pisztolykörben akkor megy jól, mikor így rá tudok tapadni hogy lelőhessem, néha ez nagyon nem megy. Tipp, hogyan tudnám ezt gyakorolni? Proknál ugye mindig azt látni, hogy úgy tapad rájuk a célkereszt mint az aim, na én valami olyasmit szeretnék elérni. -
-
válasz
ReSeTer #40671 üzenetére
CoD-ban ha nem akadt a 125 vagy szerencsésebb esetben a 333 FPS, akkor ott is jócskán hátrányban voltál és szerintem nagyon észre lehetett venni. Nekem füst kivételével mindig megvolt fixen a 125 FPS, de amikor bementem a füstbe, akkor érezni lehetett a lassulást és az input laggot rendesen.
Arról nem is beszélve, hogy több FPS-el nagyobbat tudtál ugorni és olyan helyekre felmehettél, ahova kevés FPS-el esélytelen lett volna (CoD1-ben legalábbis tuti).
-
-
RangerFox
veterán
Hahó!
Egy gyors kérdés: Hogy lehet egy játékban valakit mute-olni?
-
bbdzyx
senior tag
válasz
ReSeTer #40667 üzenetére
Most megint kezdjük ezt a "24 fps-nél az ember már folyamatos képet lát, minek több?" nettó baromságot?
Mióta léteznek a multiplayer játékok, azóta létezik a "több FPS jobb" íratlan szabály. Ez hatványozottan igaz a CS, Quake és barátaik típusú, reflex alapú játékokra.Csak egy sima motorcsere, nem a játék teljes újraírása. A CS-nek pedig hatalmas tábora van, soha nem fog elfogyni. A Source2-es DOTA-ra is szépen lassan át fogják nevelni a népet, legfőképp amikor már a hivatalos versenyek is az új verzió alatt futnak, ez igaz lesz a CS-re. Mindenki húzni fogja a száját addig, amíg Pasha át nem vált az újra, akkor az összes vérpistike abbahagyja a lázadást. Source2 alatt még jobban is futhat a játék, hála a 64-bitnek és a DX11 támogatásnak. A jelenlegi motort kurvára leterhelték a sok bugyuta effekttel, lsd. CSS vs. GO.
-
MurdR
veterán
válasz
errorcode06 #40665 üzenetére
Sok magyar szerver már nincs, mert a rendszer kiölte őket, nemigen van létjugosultságuk. Azon a pár darabon is ritkán van értelmes játék, általában tizenéves gyerekek üvöltenek és ragelnek. Inkább keress a rangodhoz illő magyar barátokat, és úgy mehet az MM.
A gépednek szerintem többet kellene kinyögnie 80-100fps-nél. VGA drivert próbálj cserélni, hátha egy másik Catalyst megoldja a problémádat.
(Mondjuk az elmúlt fél évben esett vissza nekem is az fps, volt pár frissítés amivel megnőtt az étvágya a játéknak, na de akkor is kéne szerintem tudnia a 100+ fps-t.
-thread 4 be van állítva?
-
errorcode06
őstag
Szevasztok!
Jó pár év után újra elkezdtem egy kicsit CS-zni, de úgy vettem észre hogy már nincs annyi magyar szerver mint régen volt. Tényleg ennyire megcsappant a számuk, vagy csak én vagyok béna a keresésben?
Szerk.: adatlapomon lévő gép pedig már tényleg ennyire low a go-hoz? Régen azért ment a 100+ fps, de most már 80 fölé sem akar nagyon menni, pedig minden lowon van...
-
CraBByzzz
aktív tag
Feltörték s1mple accountját!!
OO
-
rumos XIII
aktív tag
-
ooooobi
senior tag
Ilyen http://www.csgoautoexec.com/-os cfgt lehet használni? Nem tesz be semmi olyat ami tiltott? Nem nagyon értek hozzá sajna.
-
po1son
addikt
kick vs gp meccsre mit mondtok? lemusz főleg téged kérdezlek, mert látom te nagyon aktív vagy a témában hltvén...
-
lemusz
addikt
***trade***
Cserélném ládagyűjteményem skinekre.
Phoenix: 106
eSport 2014: 73
eSport 2013: 54
Huntsman: 48
Breakout: 40
Vanguard: 68
Chroma: 26
Chroma 2: 2 -
Xero
nagyúr
A mindenkori legszukebb keresztmetszett duplaja ala nem szabad beengedni. Tehat 60Hz es 64ticknel ne 128-on fixaljuk hanem az ala ne menjen be.
Ha a monitor 120hz akkor nyilvan 240 ez az ertek, de 128ticken mar 256. Remelem vilagos.En pedig meg mindig 40-100fps-el lovoldozom ures oraimban.
-
joe-ker
senior tag
Belefutottam egy ilyenbe:[link]
Versengő közben írtak rám,igazából nem is néztem meg hogy mi csak rányomtam mert egy ismerős küldte.
A NOD megfogta nem engedte letölteni.
Ezután minden cuccom átmentettem egy másik accra.
Majd ráengedtem a gépemre egy Malwarebytes Anti-Malware-t majd egy Spybot - Search & Destroyer-t valamint WinPatrollal megnéztem fut-e valami olyasmi ami ismeretlen.
Minden rendben volt.
Tarthatok a keylogger programtól,esetleg mással is nézzem át a gépem?
Előre is thx! -
okipoki
aktív tag
Hogy lehet megnézni, hogy hány tickes vagyok?
-
marcess
senior tag
Biztos volt már róla szó, de csak megkérdezem. Mennyi fps-sel jó játszani? Legyen a legmagasabb ami még fix, vagy van valami más bevált?
-
okipoki
aktív tag
Tudnak a csajok játszani cs-ben
Annak mondom aki nézte a G4U GP meccset
Végén azaz 1v3.... szívdobbantó volt! -
maathe
senior tag
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
Ilyet hol tudnék még beszerezni vagy esetleg valakinek van elvétve aki el is adná vagy cserélné skinre?
-
-
zsolti995
csendes tag
Sziasztok.
Pár napja olyan problémám van a játékkal, hogy amint elindítom és betölt a menükép, ledobja tálcára. Ha indítok egy meccset és betölt, még csapatválasztás előtt ugyanígy leteszi, és meccs végén amint visszalépek a menübe, dettó. Neten azt írják valami háttérprogram okozhatja a gondot, speciel egy adobe-os progira asszociáltak amit meg is találtam a feladatkezelőben és leállítottam, de semmi. Valami ötlet? -
-
okipoki
aktív tag
válasz
DrTechnoid #40614 üzenetére
Én a mouzon gondolkodom és a renegadson.
-
Evome
senior tag
válasz
DrTechnoid #40614 üzenetére
huhh
Nem olcsó mulatság -
válasz
okipoki #40606 üzenetére
Ez a sticker biztos hogy nagyon sokat fog érni, ez az első amin rajta van a pingvin rendesen. Elég esélyes hogy én is beruházok egyre.
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #40612 üzenetére
-
Cthulhu Dawn
őstag
Vótmá
?
-
had423
aktív tag
Ezt az aljas "inveld a haverjaidat skinekért" cuccot leszámítva tényleg igényes oldal ez a zengaming.
Nagyon kezdetleges még, de atombomba lesz amint beindul a 2v2, meg a 3v3.
-
-
m_dawe
senior tag
FT Atomic Alloyt keresek. Amit adnék érte: MW DragonKing + FN Supernova
Offer link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest