Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
valakinek van tippje, az oroszok miért játszanak ennyire cefet rosszul?
(komolyan,ha van a csapatban, egy galambnak több esze van, angolul nem vagy alig akarnak/tudnak kommunikálni, és piszkosul hajlamosak ragelni)
-
Xero
nagyúr
-
törölt tag
Volvo elvileg patch-elte a nospread/rage trigger és aimbotokat.
[link]
-
CanibelZ
aktív tag
Szerintetek megérné elcserélni egy AK-47 | Red Laminate WW-t (3 matricás) elcserélni egy AWP | Redline FT-re? Most szinte egy árban vannak, de úgy nézem, mintha az AWP felfele menne.
-
bencsikgab
tag
Ha írtok egy listát,hogy milyen szerverre lenne igény, egy magyar szervergépen felhúzhatunk egy párat..
-
Mclovin
senior tag
Valaki 9 körül 1 game? Smurfel is megyek, meg main-l is ha kell (nova4).
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #26185 üzenetére
Régen ez FFA volt. Majd adok egy másikat akkor
-
Skilly
aktív tag
válasz
vzsryl #26136 üzenetére
Mit tapasztaltal ilyen rovid ido alatt? Milyen padod volt ezelott?
En nekem most egy Gigabyte Ghost van, es pont most gondolkodom, hogy lecserelem egy Qck+-ra.
Egy SS Kinzu V2-vel tolom, csak nem tudom, hogy mennyivel jobb ez a pad a gigatol. Erdemes lenne lecserelni?Vismajor01: felvettem a smurf accod, rankom MG2.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #26183 üzenetére
Én erre szoktam feljárni. 188.138.84.134:27040
Ping 20-25 között van nekem, van Tec 9 is. -
fmx
aktív tag
válasz
Vismajor01 #26181 üzenetére
-
Vismajor01
addikt
Valaki tud only pistolt ahol van tec9 is? 128 tick etc
-
Franky2Ster
senior tag
Vanguard fegyver ládát vennék paypal-al fizetek.
-
Scale
őstag
válasz
breakout123 #26114 üzenetére
Ja azt hittem, hogy ingame van valami beállítás, játékon kívül nem kell ilyen színes
-
Vismajor01
addikt
Amúgy ha valakinek nem lennék fent és akarna mixelni, DMG rank:
http://steamcommunity.com/profiles/76561197984438262
Ez meg a smurfom, ide bárki felvehet bármilyen rankkal szívesen megyek, ez dupla ak asszem
http://steamcommunity.com/profiles/76561198129766586 -
Mclovin
senior tag
válasz
Hunbeast87 #26167 üzenetére
Semmi gond, csak tisztáztam a helyzetet.
-
Mclovin
senior tag
válasz
Hunbeast87 #26163 üzenetére
Skinek nem eladók, trading cardokból meg badge progress-t csinálok, leírtam miért kell, de vegyétek tárgytalannak, talán esik valami épkézláb skin a mai küldiből.
-
Mclovin
senior tag
Ha valakinek van felesleges pár centes skin elfekvőben vagy láda, akkor legyen szíves szánjon meg vele, mert 20 cent hiányzik, hogy megvegyek egy kulcsot walletból. Köszönöm!
[link] -
Franky2Ster
senior tag
vanguard ládákat vennék paypal-al fizetek PM
-
htc07
addikt
Itt a hajnali update, nincs több galambhágás
Release Notes for 12/11/2014
[MAPS]
– Train
— Sadly fixed a hilarious bug where players could ride pigeons
— Fixed some spots where a dropped bomb could get stuck
— Fixed player collision on Bombsite A white boxes
— Fixed one-way wallbang through shack near connector
[UI]
– Updated M4A1-S description
– Fixed extra large image of de_train in the lobby
– Minor fixes to gifting UI
[MISC]
– CZ75A now uses an alternate draw animation when no mags are available.
– Updating Ho Ho Ho sticker art.
– Improved memory usage on OSX and Linux.
– Blood on player models is now server-authoritative, disable with sv_server_verify_blood_on_player 0 -
TOPGUN3
csendes tag
sziasztok van olyan plugin amivel ki lehet rakni pl 1 klán logot d2 falra sourcba volt
de csgoba nem találok és az kéne nekem tudna valaki segiteni nagyon megköszönném
ha esetleg valaki imseri ezt a plugint kérem irjon köszönömha van esetleg link a plugin letöltéséröl az megköszöném
pucaja22@freemail.hu
de ha rá értek és van kedvetek nézetek fel a szerverünkre sziasztok
Sziasztok ujra indult ExiT szerver CSGO-ban ha van kedvetek gyertek játszunk együtt
jo hangulat régi társaság zombi ugyan ugy este 10 töl van a szerveren
37.221.209.105:27180 Pub & ZM server -
Xero
nagyúr
Gondoltam feldobom egy saját gif-el a steam profilt.
-
freeknight
őstag
válasz
Slystyle #26146 üzenetére
Valóban csak most az új operationben ismerkedtem meg a seasonnel. Nekem egyébként ez az egyetlen olyan pálya ebben az operationben, amivel játszok, szerintem nem lett olyan rossz. Csak azt hittem, hogy a tegnapi patchben is változtattak valamit.
Én a breakout során ismerkedtem meg a CS világával, tehát abszolút kezdő vagyok. Elképzelhető, hogy egy operation során behozott pálya bekerüljön az active duty-ba? Mert érzésem szerint a cache is ilyen lehet, ott virít az elején, hogy "a community map created by..."
Illetve mi lesz most a trainnel? Profi meccseken ez fogja váltani a régi verziót, vagy kiveszik a választható pályák közül? -
Xero
nagyúr
Most néztem végig a mai meccseinket és volt egy érdekes ellenfél csapat.
A kis szemét lagger (150-600 közötti ping) pont ezért kapott magasabb rankot. Nyomtam is egy welcome-ot a képéhez.
Persze náluk az első egy global haverjuk smurfje volt. Nem száz, hogy tiszta volt, de ez kb mind1 is. Akkor is nagyon röhögtem mikor megláttam.
-
Zozo55
csendes tag
Sziasztok!
Haverommal keresnénk még pár embert (jó lenne min3) esténként kicsit MM-ezni. Már kicsit idegesítő, h olyan emberekkel dobál össze akik normálisan kommunikálni se tudnak és emiatt bukunk meccseket. Nem vesszük véresen komolyan a játékot, lényeg leginkább a szórakozás, de azért jó ha nyerünk is.
rank min: Silver Elite Matser max Nova II
kor 18+, de jobb lenne 20+, mert mi 25,26 -
htc07
addikt
válasz
realmdrude #26147 üzenetére
nem jó a link.
egyébként pár perce jött új update, ~40 MB. Biztos kiveszik a galambokat, és csirkék lesznek ezen a mapon is, mert az olyan egyedi.
-
realmdrude
tag
Sziasztok, az új train update után rögtön neki is álltam keresni boost spotokat a pályán - bár nem találtam hatalmas dolgokat - pár barátom társaságában. Amit találtunk, videóra vettük, és most fel is került a jútúbra. Akit érdekel, az kattintson ide [link]
Ebből csak kettő spot nevezhető jónak, a többi nem nagy durranás. Azokon kívül felfedeztem két jó helyet ahol lehet smokegrenade-t dobni. Nem tudom, hogy ezek a korábbi train verzióban voltak-e, kb. 6 hónapja nem játszottam rajta a frame lagg miatt. -
Slystyle
őstag
válasz
freeknight #26145 üzenetére
Szerintem te eleve az új Season-el ismerkedtél meg először. A régihez képest brutálisan rossz lett véleményem szerint. Az új Train-ről is így vélekedem, mentünk egy MM-et rajta, de nagyon nem adta, bár vagy 1 hónapja nem is játszottam úgy komolyabban, csak pár DM meg mission.
-
freeknight
őstag
Nos mentem egy mm-et trainen. Nagyon kaka lett, bár én már az előző verzióját is utáltam, ezen se fogok játszani többet. Egyébként ilyen alaprajzot én is tudok alkotni, de szerintem még egy 5 éves is.
A seasonon én semmilyen változást nem vettem észre, bár azon ma csak egy casualt mentem.
Cz75 nerf meg... én nem is tudom. T oldalon használtam, szerintem nerf-ről addig ne beszéljünk, amíg gyakorlatilag egy 0 recolios full automata. Közelről mellkasra zúgatva ugyanolyan hatásos, mint eddig. Ki kéne venni az egészet a fenébe. Annyit elismerek, ha kivennék, nem lenne annyi eco lehozva, de akkor könyörgöm, kicsit erősítsenek a deagle-ön.
Ja slusszpoén a halálkor előjövő kellemes ünnepeket felirat. Nem értem a volvo miért érzi kötelességének, hogy minden ünnepkor belerakjon a játékba egy teljesen felesleges és kifejezetten idegesítő giccset, bár nem is én keresek havonta több millió dollárt
(nem lehet valahogyan eltüntetni?)
-
törölt tag
Tec9 az adja nekem, azzal nincs gond. Ezt a pénz emelést nem értem. A1-et csökkenteni kellet volna az AK szintjére, azért az AK 2700$ 1 hit elég a halálhoz, míg akármelyik CT oldalon lévő M4-el csak 2 hit. Akkor nyugodtan drágulhatott volna az M4 is, vagy eleve hozzá se kellet volna nyúlni...
Only HS FFA DM. Nem rossz de lehetett volna jobb is. Új monitorral piszkosul jó -
Xero
nagyúr
-
pr1mzejEE
addikt
Na látom új frissítés, új train, hétvégén rá is nézek.
a1-be tényleg pakolhatnának még 1-2 tárat. -
törölt tag
Hát jó de akkor is, egyik pályán se tudtak ugrani a madarakra, itt rossz az időzítés, hamarabb kellene elrepülniük.
(#26139) Xero: Istenem már
Ja am örülök a CZ-nek. Bár végleges kitiltottam volna, aztán mindenki megkapta volna Gabentól a skin árát azt le lenne tudva egy életre az a szerencsétlen undormány... -
vzsryl
nagyúr
Na, megvan a qck+. Most 400DPI, 2-es sens-et próbálom most.
-
Xero
nagyúr
Na a madárbugból meg is van olofnak az új jézus spotja: videó.
Nagyon röhögök.
-
Mate
nagyúr
Régen oké, tudom, hogy az volt. Viszont már ezek szerint fél éve (nekem kb. 1 év rémlett) nem az.
Ráadásul azóta Case, CB és overpass is bekerült. Mind izgalmasabb, mint a Train.
-
Lengyi
aktív tag
Esténként 1-2 meccset szívesen tolnék mind silver, mind smurf körökben. Nem vér komolyan, csak szórakozásból, csak már kicsit kezd idegtépő lenni, hogy haszontalan emberekkel hoz össze a sors.
Profilom -
törölt tag
Amúgy ez az új Train nagyon nem tetszik, ezt is szépen elrontották, ahogy a Season-t is
-
gyáliSanyi
őstag
Cslongues Steam Offereket tehetek következmények nélkül? Pl. ha nem tetszik egy ajánlatom azt csak visszavonják, vagy írnak is róla reportot.
Kezdő vagyok longuen.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ez az m4a1 árnövelés minek kellett?
Napi olof
-
okipoki
aktív tag
Mi a lényege a béta őrségnek?
-
Xero
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
Coccolino_O #26105 üzenetére
Megnéztem. Nem értem mi ez a nagy stílus váltás. Nem is tudom mire hajaz ez az új season. Talán mint ha egy COD map lenne. gáz az is.
-
.LnB
titán
Most láttam, hogy van új train. Én nem játszom aktívan, de videók alapján olyan mint ha egy TF2-es map lenne. Kinézetre nem tetszik.
-
breakout123
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest