- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Dedikált szerverrel kapcsolatban tud valaki segíteni? Botokat szeretném kivenni, de nem sikerül, bot_quota 0 nem segít.
-
Vismajor01
addikt
7-1 re vezetett a navi, vertem a fejem a falba, hogy miért nem fogadtam rájuk...(nagyon gondolkodtam rajta)
most meg kurvára örülök, hogy nem fogadtam végül -
jozso1989
őstag
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget! Pár napja jelentkeztem, hogy crashel folyamatosan a játék és ajánlottátok a 64 bites windowst. A játék tökéletes lett! Köszönöm mégegyszer!
-
Zimmi91
addikt
Véégre megvagy <3
-
ch003067
addikt
Valakit nem érdekelnének ezek a játékok ?? Cserébe dobozokat, vagy skineket kérnék.
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O #12487 üzenetére
Igen, sajnos tudom... Mocsok egy meccs volt ez, ha nem fogadtam volna, akkor sem tudtam volna azt mondani, hogy izgalmas, stb.
-
Arkennys
addikt
válasz
Coccolino_O #12485 üzenetére
Ezek alapján nagyon nem ártana. Horribilis volt tényleg, már ameddig volt idegem nézni. A vicc hogy ezt a meccset vettem biztosra, ergo erre pakoltam a legtöbbet. Nevetséges
-
Arkennys
addikt
-
törölt tag
Dignitas termeli nekem a skineket.
NAVI viszont nagyon jól játszott, jót tett nekik a bootcamp.
LDLC is jöhetne és akkor teljes a mai nap.
-
Lacccca87
addikt
Akit esetleg érdekel következő ICL-re megnyitották a nevezést : http://www.lanseries.hu/
CSGO megint TUP lesz.
-
-
-
Assimilator
őstag
válasz
Coccolino_O #12469 üzenetére
Nincs privátra állítva. Múltkor se volt, amikor meg tudtam.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Assimilator #12468 üzenetére
Ha privátra van állítva az inventory-d, nem is fog menni.
-
Assimilator
őstag
Fogadnék Lounge-n és szerintük üres a backpackem.
Másnak is van ilyen, vagy csak én vagy ilyen szerencsés? -
Mate
nagyúr
válasz
Vismajor01 #12442 üzenetére
És ha csak 32 bites kulcsa van emiatt vegyen újat 20-30K-ért?
-
Xero
nagyúr
válasz
Vismajor01 #12444 üzenetére
A játékos WinPC-m kb három éves install. A MP-m kb kettő. A MP Userem-et 2005 óta migrálom, és átélt 4 major release frissítést és három architektúra váltást (PPC-Intel-PPC-Intel).
Szóval nem feltétlenül kell azt "frissíteni". Nyilván nálam a Windowson Steam-en és TS-en kívül más nem nagyon van.
A többi gépemen pedig csak virtuális Windows futhat, biztos ami tuti.
-
-
Arkennys
addikt
Na, első tippem bejött, LGB-t elverte a Fnatic mirageon
-
törölt tag
Valaki találkozott Update óta azzal a problémával, hogy random kilép a játék hibaüzenet nélkül? Phoenix pályákon vettem észre csak eddig.
-
Slystyle
őstag
válasz
skitzoo #12445 üzenetére
Valószínűleg nem lesz, így nyugodtan újrarakhatja 64bit-esre. Az eddigi, ilyen témában segítséget kérők 90%-a újrarakta a rendszert 64-esre és minden esetben jó volt. A Win7/8 install már amúgy sem egy XP telepítés, hogy órákat vesz igénybe. A programok telepítése se nagy kunszt véleményem szerint.
Közben pedig megjelent az írásom Logout-on a CS:GO-ról. Várom az ötleteket majd oda, komment formájában vagy akár PM-ben is, hogy esetleg még mivel lehetne kiegészíteni. Hamarosan az első hozzászólásban is meg lesz jelenítve egyébként.
-
törölt tag
válasz
BTminishop #12446 üzenetére
Dignitas.
-
BTminishop
aktív tag
VP Dignitas?
-
skitzoo
senior tag
válasz
Vismajor01 #12444 üzenetére
Hátha lesz rá valami megoldás.
-
skitzoo
senior tag
válasz
Vismajor01 #12442 üzenetére
Szerintem azért nemfogja újrarakni a Windowst.
-
skitzoo
senior tag
Segitsetek már. Ha lobbyban vagyunk akkor leveszi a gép hangerejét. Pl: TS. Ezt, hogy lehet megoldani?
-
lemusz
addikt
válasz
Vismajor01 #12430 üzenetére
Jah hogy viccesnek szántad... azt hittem reklamációnak. Egyébként a kérdésedre a válasz: mert sok a hülye. Nem tudom hány tizedes jegyig van megírva a script, de nyilván ha kiírná végig, akkor csak összezavarná az embereket, plusz lehet még az oldalon is csak elcsúsztatná a dolgokat.
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #12430 üzenetére
Lassan befejezed a hisztit, vagy nem használod az oldalt, de valami lesz?
-
lemusz
addikt
válasz
Vismajor01 #12428 üzenetére
Nyilván az 50%ok kerekített értékek. Egyiknél van pl 49.97, másiknál 50.03... nem értem miért kell ezen fennakadni...
-
Vismajor01
addikt
csgolounge matematika csodákat is fel tud mutatni
-
BLOODSHOT
senior tag
Szerintetek az mitől van, hogy egy idő után, fogja magát és nincs skin csak fekete fegyver? ( a Stat Trak azért látszik). Főleg az olyan fegyóknál csinálja ezt,ami custom.
-
Assimilator
őstag
válasz
Vismajor01 #12423 üzenetére
Ez egyébként tényleg vicces. Múltkor fogadtam. 1.78-as oddsra. 8 perc volt a meccsig. Következő frissítésem azután volt, hogy 5 perce elkezdődött a meccs, akkor már csak 1.61 volt. Na mondom, de jó fejek vagytok. Ez milyen dolog már?
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #12420 üzenetére
Matricásokat eleve nem rakunk fel, ahogy Xero is mondja, én egyszer egy jó minőségű FT skint raktam fel ami úgy nézett ki mint egy MW, hát persze hogy egy kopottat kaptam vissza
-
Vismajor01
addikt
Jaja, már látom
"We are not responsible for the nametags/stickers attached to your items. So, please keep in mind the skin/item you bet, may not be the same one that is returned to you."Mindegy, végeztem a csgoloungel, ilyen egy nyomorék csaló bandát. Lelopják a matricákat(legálisan) kényükre-kedvükre változtatják az oddsokat attól függően hány fogadás jön be etc, röhej. Persze nem kötelező, szóval nem is fogok pampogni mindenfelé
A skinek amig eddig bejöttek azokkal fogadok a fun kedvéért de ennyi.
-
törölt tag
válasz
Én pl. egy meccsen felraktam egy matrica nélküli skint és visszakaptam matricásan...
-
Xero
nagyúr
válasz
Pedig így jártál.
Alap, hogy matricás dolgot nem rakunk fel.
-
PeetR
aktív tag
válasz
Vismajor01 #12418 üzenetére
Az már így marad, sajnos nem tudsz mit kezdeni vele. Nem ugyanazokat adja vissza, mint amit beraktál
.
-
Vismajor01
addikt
Hát csgolounge megint fasza.
Fogadtam egy ak47 blue laminattel két matricával meg egy dragon tattoo glockkal amin szintén volt egy matrica, nyertem, vissza kaptam őket de matricák nélkül... Kurva jó. Hogy a fenébe bizonyítsam be hogy én matricással fogadtam? -
mijos
senior tag
Lg vagy Tyloo ? LG-re 63%-os többségben szavazta keddig.
-
pr1mzejEE
addikt
2 napig nem nézek fel és 150+ hsz..
-
Vismajor01
addikt
Valaki felébredhetne már a csgoloungeon, amcsi emccs már 7 órája live
-
htc07
addikt
válasz
jozso1989 #12387 üzenetére
SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg\video.txt
"setting.mem_level" "0"
aztán az egész cfg mappát (!!!) írásvédetté tenni a jogosultságkezelővel.
nálam így bevált, hasonló gondom volt, csak nekem hibaüzenet sem jött fel, simán crash.
+ tipp: ha nem tudja frissíteni a steam a go-t, akkor addig vedd le róla az írásvédelmet.
hd5670, win7 32bit
-
Slystyle
őstag
Egy kis esti DM stream: [link]
Deag-el és AWP-vel volt jó pár szép lövés. AWP nem gondoltam volna, hogy így fog menni, annak ellenére, hogy kb. December óta nem volt a kezemben egy darab sem.
-
Mate
nagyúr
válasz
Coccolino_O #12408 üzenetére
Tudom, tudom. Ezért is írtam, hogy mindenki megkönnyebbülhet, megtaláltam a hiba forrását. Lehet újra aludni
-
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #12405 üzenetére
Jólvan, csigalom
Ha elfogadod így használod, ha nem nem. Én kb nullán vagyok most veszteség/haszon ügyileg, még így is hogy most elment a NIPes tétem. Ameddig nagyon negatívba nem fordul, elszórakozok vele. Akkor fogadj focimeccsre, és megnyugszik a lelked
-
Vismajor01
addikt
válasz
Arkennys #12404 üzenetére
Nem is fogok, hát így hogy éri meg? Ők fogadok nem adnak vissza egy skint sem, hiába vitték le pl 80%lór 50%ra a csapatot amire fogadtam. ÉN meg akármilyen kockázatot vállalok, nem térül meg mert csak a szart kapom. =pozitívn kijönni belőle elég nehéz.
És mia z, hogy "felfelé úsznak a %ok?"? Van két csapat 10 ember, nip vs fnatic 65%nip 35% fnatic ennyi kész. Ja, nyer egyet előtte az fnatic? Húhát akkor favoritokká lépnek elő, 55% nekik!
Ha ez rendes fogadóirodákban is így müködne... -
Arkennys
addikt
válasz
Vismajor01 #12401 üzenetére
Igazából mondtam, vidáman kitrükköznék sokan ezzel, hogy ahogy felkerül meccs, és nem állt be a százalék, megpakolnák az esélyest, mikor még csak felfelé megy a %. Vagy ők döntsék el fixen a szorzókat szerinted, vagy hogy? Ha ennyire lázítanak, max nem fogadsz, és békesség van
-
bashi
csendes tag
válasz
Vismajor01 #12401 üzenetére
Hmmm...naivan ezzel magyaráztam.Akkor viszont tényleg galádok!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gyúrósok ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Sorozatok
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest