Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mijos
senior tag
En nem ertem, hogy lehet ilyen vasakkal elvezhetoen jarszani... Nekem 200-300 fps, 1920x1080 24"-es monitorom. Ennel kisebb monitorral, ennel gyengebb teljesitmeny ala nem is adnam. Ettol mar csak felfele, uj konfiggal meg tobb fps
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Jim-Y
veterán
Üdv
Tudom, hogy lerágott csont, de ha másik gépre (is) felteszem a steamet, és a játékot, akkor x ideig nem tudok piacolni? Van egy Intel HD 4000-el szerelt laptopom és ki akarnám próbálni, hogy mennyire lehet vele játszani, mert ha elfogadható, akkor eladnám az asztalim. köszi a válaszokat
-
mijos
senior tag
En tolom mar egy ph-s kollegaval ha hazamentem felveszlek majd. Mi a rangod?
Btw: sose ertettem az anyazosokat, akik tul sokat karomkodnak mikibe. En neha inkabb irok mert lusta vagyok beszelni, de azoknak is blokkolom a kommunikaciojat akik tul sokat rizsaznak feleslegesen.
-
bashi
csendes tag
Szevasztok!
Egy pár hónapja kezdtem GO-zni elött 1.6 főleg.Elég sokminden újdonság van azért,ez a tradelés pl. tök új nekem, ládákkal skinekkel...stb.
Ami viszont kiéget az az MM!Basszus mostanában nincs olyan,h a csapatba ne legyen min. egy afk,vagy két tök noob aki összevisszacsinál mindent.Felbosszant,mert rank-be meg nem tudok lépni semmerre.Csatkaznék néha MM-re,ha vagytok rá.
steamem:http://steamcommunity.com/profiles/76561198054498639/
ööö....retekegér
-
törölt tag
Dust2 IRL Nagyon komoly
-
Gemil
tag
Én tegnap jártam úgy, hogy d2-n mm-eztem, komplett klán ellen. Nálunk Nova 3 és ak voltak az elsők, a nova 3 valami francia csávó volt, szétanyázta a chatet, meg ordított minden körben, pedig ct oldalon hoztunk egy csomó kört, erre az egyik srác megelégelte az orditozást és kilépett, persze a csávó folytatta a noobozást, a vége az lett, hogy 1 bottal lehoztuk döntetlenre...
De egyiket sem értem, miért lép ki? Miért nem muteolja? A másik meg tuti nyilvános harakirit követ el, ha nem lett volna döntetlen.Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
Joe Swanson
senior tag
-
PeL
addikt
válasz Joe Swanson #10681 üzenetére
Nekem vezetknévhez van írva egy pont, a keresztnévhez meg a YT nevem és csak a keresztnév rész jelenik meg.
-
Slystyle
őstag
válasz Joe Swanson #10679 üzenetére
Miért ne engedné? Nekem is Gáva Szilveszter a nevem YT/G+on, persze elválasztva, de engednie kellene akár elválasztod, akár nem.
-
Slystyle
őstag
válasz Joe Swanson #10676 üzenetére
Google+ban átírod a neved és meg is vagy.
-
PeL
addikt
válasz Joe Swanson #10676 üzenetére
Beírod a vezetéknévhez a TóthJános-t, a keresztnevet meg üresen hagyod vagy beírsz egy szóközt vagy egy pontot
-
Joe Swanson
senior tag
válasz BTminishop #10675 üzenetére
Sajnos nem. Annyi az egész, hogy a youtubes nevem az Pl. Tóth János és így nem tudom, hogy hogyan kell azt megcsinálni, hogy TóthJános legyen. Szóval egybe kellene egy név.
-
BTminishop
aktív tag
válasz Joe Swanson #10673 üzenetére
Videóvágásról van szó?
-
Mate
nagyúr
De felhúzott ez a *ar. Küzdünk mint állat és 70%-ban t mappon 9-7-re lehozzuk. De utolsó 4 kört úgy, hogy lelépett az egyik. Jó, mindegy T-vel bottal is van sansz. Igen... Ha meg lehetne mondani neki, hogy maradjon, de hiába adtuk az utasítást futott állandóan.... 4v5-be meg kicsináltak. De ha bot maradt volna hozzuk a köröket.....
-
Joe Swanson
senior tag
Itt nincs véletlen tapasztalt youtubes? Ha van kérem írjon rám. Ha sikerül megoldani a dolgokat megfizetem/skinekben/.
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
válasz gyáliSanyi #10670 üzenetére
Keybind-eknél a menüben nézd meg, hogy mire van beállítva és persze menüben is engedélyezd, hogy előhozható legyen.
-
törölt tag
válasz gyáliSanyi #10670 üzenetére
Expecto Patronum
-
gyáliSanyi
őstag
-
Coccolino_O
őstag
válasz gyáliSanyi #10664 üzenetére
"Ldlc-t nem értettem úgy a 6-7 körnél mindegyik pisztollyal ment. Miért nem vettek új fegyvert vajon?"
Valószínűleg azért, mert nem volt pénzük, és eco kört toltak.
-
Joe Swanson
senior tag
válasz gyáliSanyi #10667 üzenetére
Consoleba másolod be és enter.
-
Slystyle
őstag
válasz gyáliSanyi #10665 üzenetére
Itt játssz a beállításokkal.
-
gyáliSanyi
őstag
Ilyen zöld célkeresztet, hogy tudok kreálni?
Live poor, die rich.
-
Assimilator
őstag
Az miért van, hogy 4 napja az ég világon semmi nem esett pedig 4 nap alatt 30 órát játszottam? 1000 eurós item készül kiesni vagy nem tetszik az arcom a CS-nek?
-
törölt tag
válasz gyáliSanyi #10658 üzenetére
Igen, elég szépen, remélem nyerik is
-
Andris837
senior tag
A mai termés: Silver Elite Masterből felléptem Nova 2-be.
Akkor most kell abbahagyni!
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
pr1mzejEE
addikt
Lesz ma valami meccs? Esetleg mostanában?
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
BigBlue69
őstag
válasz heihachi #10646 üzenetére
Én a múltkor belefutottam olyan "magyarokba" Dust2-n.. hogy 0:/ volt a statom.. egyből noob stb.. míg egyszer csak beleszólt magyarul h mekkora xar vagyok.. Na most a vége az lett h 2. lettem a csapatban.. Az első egy külföldi volt mögöttünk a 3 magyar "clanos".
Szánalmas..
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
törölt tag
Az a baj az új Update-el, hogy egyszerűen játék alatt nem tudok rámenni a többiek profiljára, pl reportolni akartam most is valakit, mert úgy aimozot, mint a huzat, és egyszerűen hiába nyomtam a tabot, és a nyilat, nem tudtam lépegetni, VOLVO FIX PLS
-
Andris837
senior tag
Néha itt majd - ha van kedvetek - nézhetitek, hogy "lámulunk".
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
heihachi
addikt
Ezúton üzenem annak a 4 csicska magyar GO játékosnak, akik kirúgtak az előbb egy játékból, miközben a második voltam és semmi bunkót nem csináltam, hogy remélem elbukják a meccset, és hogy feldughatják maguknak az egerüket a billentyűzet mellé.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Slystyle
őstag
Nem tudom, nem ismerem azt a szervert, ritkán pub-olok, ha megyek is akkor 90%-ban Deathmatch, a maradék 10% meg Find Game és majd keres nekem valami a játék.
De el tudom képzelni... Mindenki teszi a Janit, aztán jön egy jobb játékos és egyből csalónak lehet beállítva meg megy a rage quit.
Az a gond, hogy ha már pub-on ennyire felidegesítik magukat és ennyire vér komolyan veszik, akkor mi lehet Competitive-en? Hajhullástól kezdve, nyugtatón át, Tibi atya boráig minden? -
Slystyle
őstag
válasz Andris837 #10632 üzenetére
Óh nehogy azt hidd, hogy a magyarok annyira normálisak.
Most voltam pár kört pub-olni, mert nem volt különösebb dolgom. Kétszer kialakult, két elég necces szituációm. Egyszer egy 1v5 és egyszer egy 1v6, egyik alkalommal sem sikerült lehoznom, az utolsó mindig leszedett sajnos.
Mindkét esetnél, mikor az utolsó ember leszedett, elkezdtek any*zni, szidni, noob-ozni meg bot-ozni VOIP-on meg chat-ben, hogy mit csinálok meg ilyenek. Hát én csak mosolyogni tudtam a dolgon, mert a meccs végére 26/7-em lett, carry-ztem a csapatot végül is, mert mindnek kb minusz k/d-ja volt és mindenki csak a halálába szaladt minden körben kb.Persze itt PH-n vannak rendes arcok, de egyszerűen poén, amit néhány ember gondol magáról CS-ben, legyen az magyar vagy akár külföldi. Sose értettem, hogy mi a jó abban, hogy elkezdi az egyik a másikat szidni, teszi a Janit, aztán ő kullog a stat tábla végén. Én bármikor összekerültem egy gyengébb sráccal, inkább csak bíztattam, hogy szép volt, nem gond, legalább megpróbálta stb, nem pedig le noob-ozom. Azzal csak frusztrálnám az illetőt, még nagyobb nyomás alatt meg még úgysem fog teljesíteni.
Múltkor is volt egy hasonló srác, 4-en voltunk Faceit meccsen, 1 random jött hozzánk. Lehoztuk a meccset Nuke-on és elkezdte oltani 2-13-as (igen, egész meccs alatt lőtt 2-őt) stattal a csapattársunk az ellenfél csapatát, hogy EZ (easy) meg noobs stb.Vírusírtó témához meg annyit, hogy én már évek óta nem használok semmilyen antivírus szoftvert. Egyszerűen felesleges, mert olyan ez, mint a csalás védelem a játékokban. Jön egy frissítés, ami majd blokkolja az előzőleg megismert csalást, de már aznap lesz más csalás, ami simán megkerüli a rendszert. Semmi értelme nincs szvsz, ami be akar jönni, az be fog jönni, szoftver ide vagy oda. Szerencsére nekem még ezzel nem volt problémám, nem viselkedett emiatt furcsán a gép, nem tűnt el vagy lett felhasználva adatom.
Persze mikor megyek máshova telepíteni, oda rakok fel egy MSE-t, hogy "biztonságban" érezze magát a hozzá nem értő személy.mijos: Türelem rózsát terem.
[ Szerkesztve ]
-
mijos
senior tag
Mennyire szánalmas ez a steam védelmi rendszer... feltöltök egy kis pénzt, hogy vegyek egy skint, erre várnom kell pár napot mire vásárolhatok. Érdekes, hogy először rámentem egy skinre, elfogadtam a feltételeket és már csak a "megvétel" gombra kellett volna kattaintani, de visszaléptem mert hirtelen nem a gyári új skint vettem volna meg, másodjára meg rámegyek a gyári újea, és ott írja ki, hogy "a-a, biza neked várnod kell pár napot". Hát csessze szájba magát.
-
Xero
nagyúr
Most néztem, hogy a kettes accountra miket dobált eddig, lévén lassan át tudom tradelni.
Láttam, hogy nemrég dobott egy scoutot, de nem is figyeltem milyet. Erre most látom, hogy egy 1.2€-s az.
Még egy ilyen drop és vissza is jött az ára. -
PeL
addikt
Konkrétumot tudnál mondani? 2005 óta NOD32-t használok, sosem volt vírusom vagy nem viselkedett furcsán a gép, egyszer szívtam egy tűzfal programmal mert random kékhalálozott a gépem tőle (mire rájöttem hogy az Agnitum Outpost tűzfal a ludas, pont abban az időben kiáltották ki a világ legjobb tűzfalprogramjának, hát nem értettem egyet vele...), azóta alap Win tűzfal + router.
-
D4v3
őstag
+1 Microsoft Security Essentials és semmi gyanús dologra kattintgatás és random dolgok töltögetése, ami túl jól hangzik. Tizensok éve van itthon net, de soha nem szedtem össze még semmit. Teljesen fölösöleges ilyen avastal meg nodokkal szórakozni. Aki kattint mindenre, az úgyis összeszed minden hülyeséget a netről, aki meg ésszel teszi, annak valszeg vírusirtó nélkül sem lesz soha semmi a gépén.
-
Xero
nagyúr
válasz Assimilator #10633 üzenetére
Nem is értem minek küszködnek vele az emberek, amikor ott az ingyenes MSE. Soho szinten bőven elég, ha pedig komolyabb kell, akkor úgyis volume licenses Kaspersky vagy Eset termék lesz a befutó.
Amúgy meg a Windowst kell letakarítani és problem solved.
-
Arkennys
addikt
válasz Assimilator #10633 üzenetére
Az furcsa. Kb két éve használom, családban 3 gépen, és semmi bajom nem volt vele.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Assimilator
őstag
válasz #97716736 #10615 üzenetére
Hát ha esetleg elfogadsz egy tanácsot, akkor olyan gyorsan takarítsd le az Avastot amilyen gyorsan tudod. A világ szégyene az a cucc. Találkoztam olyannal, konkrétan hívtak az esethez, hogy frissítették az Avastot és azóta nincs internet. Avast uninstall után mind a 120 mega visszatért....
-
Andris837
senior tag
Mai naptól csak magyarokkal fogok játszani, lehetőleg értelmesebbik fajtával. Elegem van az orosz noobokból.
Aki gondolja vegyen fel steamen: syder88
-
Mate
nagyúr
válasz Dictator^ #10629 üzenetére
Nem nézik a térképet? Nem hát. 3 csillagig alig-alig találkoztam értelmes játékossal, akinek minimális taktikai érzéke volt. Ezért szerettem azokat a meccseket, amikor bekerültem 2 ak-s vagy magasabb társaságba régebben. Lehet, hogy utolsó, vagy utolsó előtti lettem, de legalább nem kellet 2-3 ember helyett dolgoznom. Míg amikor berakott 2 csillagosok közé fölényesen első voltam, de belemet kidolgoztam és állandó könyörgés volt, hogy ugyan már csinálják már amit mondok, vagy mondjanak ők valamit csinálom, de minimális szervezettség legyen már.
-
Dictator^
veterán
Már Silver Elite Master.
De tényleg érdekes az MM.
Nos, Én voltam az utolsó, majd feljöttem a 3. helyre, de.. az első nálunk 30/12 körül többször játszotta el azt, hogy 1 ember él az ellenfél csapatban, B-n ül Dust2-n, A-ra van rakva a bomba, Ő nézelődik B-n.
Következő kör, ugyanez, annyi különbséggel, hogy 2-en megyünk A-ra, fel is villan a minimapon a srác a dobozok körül, de MR 1. player nálunk ct kezdő felöl kimegy A-ra, majd jobbra néz (hosszúra), holott kb 2mp -el ezelőtt villant fel a csávó a dobozoknál.
Nos ezeket nem tudom hova sorolnám, de tuti nem oda, ahol Én vagyok.
Bár lehet jobban célzott, de 0 taktikai érzék, 0 map awarness.A többi playert meg sem érdemes említenem. B-n a bomba, 1v1 van, beugrik a lukon középről, látni is az ő nézetéből, hogy a srác hol áll, erre körbenéz, majd elkezd trappolni és lelövik.. ez volt nálunk a 2. legjobb
Matchmaking alapján a besorolhatatlanok közé raknám.
Sokat játszottam az előző CS-kkel, nem tartom magam überkirálynak, de azért akikkel játszottam azokkal nem voltam egy szinten.. És általába minden game ez. (20. matchmaking-nél vagyok kb)
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
Silver Elitebe rakott be, lazán felette vagyok skill szerint, de miért kapok minden gamebe unranked senkiket?
Az összes ember akivel összerak 90%-ban egy agynélküli 0.
3-an ugyanazt a helyet nézik, mind 3-an meghalnak.. és ezek közé rak be.
/Igaz lőni elfelejtettem, de azért a taktikai érzék megvan, viszont akikhez berak azoknál ez is, meg a célzás is hiányzik./[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
PeL
addikt
Valaki nézi a Titan vs. Virtus.pro meccset? Taz-nak köszönheti a VP hogy még nem estek ki, kétszer mentette meg őket a vereségtől
-
Mate
nagyúr
-
-
gyáliSanyi
őstag
válasz pr1mzejEE #10611 üzenetére
Használattól független nincs belőle 40 darab eladó sem. Ha 500-600 darab lenne belőle akkor mindjárt lemenne az ára. Kb. mint a Bravo ládák is, ahogy egyre kevesebb lesz belőlük eladó úgy megy fel az áruk is.
Mondjuk ezeket skineket nem értem, nagyon feltűnők.Live poor, die rich.
-
pr1mzejEE
addikt
Ne haragudjon meg akinek ilyenje van, de egyszerűen nem tudom megérteni mi kerül ezen az ocsmány szaron 31$-ba.. [link]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
gyáliSanyi
őstag
Múltkor játszottam egy 10vs.10 meccsen és csak a Famas-t tudtam megvenni a játék kezdetén. Gondoltam ez nem ér semmit.
Aztán meccs végén a másik csapat 60%-át ezzel likvidáltam 2 tárral. Nem gondoltam volna, hogy ennyire használható, azelőtt valahogy nem törődtem vele.Most nézem, hogy a Desert Eagle-nel is bármely részre 2 lövés elég, azt is ki kell próbálnom.
Live poor, die rich.
-
Mate
nagyúr
Most dobott be egy italy-ra. Egyfelől furcsa, mert be se volt jelölve, másfelől szánalmas volt.
Ellenfélnél egy sherif csillagos WH-s. Visszajátszáson látni, hogy WH-zik, de az ügyesebbik fajta, aki ésszel csinálja azért.
Mi T-be voltunk, ők CT-be. Felét lehoztuk 11-4-re. Náluk szinte senki nem ölt, az ölések 95%-át mr. WH szerezte.
Csak azért tudtuk lehozni 11-4-re mert 2 társam is elkezdett wh-zni.
Majd jött a térfél csere. Egyikük baromi sokáig nem indult el, majd kinyírt 5 embert. Következő körben újabb 5 hs-el zárta a kört. Azutáni körben társai is elkezdtek WH-zni és egyikük aimozni. A 4-fős táborból 3 korábbi vac bannos.... Hirtelen az utolsó két helyezett az élre ugrott és 11-16-ra le is hozták.
Jó móka volt....
-
SamS20
senior tag
storno
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valaki még UPC-s rajtam kívül? Mert ha elindítom a játékot, és mérek egy speedtest-et, egyszerűen úgy megromlik a kapcsolatom, hogy nem igaz, és összes szerveren laggolok... Tegnap semmi baja nem volt
-
Mate
nagyúr
válasz #97716736 #10603 üzenetére
Nekem ilyen gondom nincs. Viszont nagyon tetszik, ahogy az eddigi egyszerű, de jól működő dolgokat el*aszták már megint
Minek kellet a tabellához hozzányúlni?.... Egérrel lehet rajta matatni, csak tudnám minek, illetve pub-on ha vége a meccsnek nem tudok kilépni, csak ha elindul az új pálya....
Arról nem is szólva, hogy a szövegek egymásba csúsznak. -
törölt tag
Ez az Update mi a szart csinált? Mert az internetem megvan bolondulva tőle. Akármilyen szeróra belépek, ugrál a pingem, laggolok nagyon. 60Mb-os netem van, ha megy a CS:GO akkor 18-20Mb letöltésre vagyok képes, ha meg nem megy akkor meg 62Mb, ez mi
-
Arkennys
addikt
csgolounge-on mindenkinek offlinenak írja a botokat? Nem lehet kikérni a cuccokat, ha időlegesen ez a helyzet nem bánom, de jó lenne tudni valamit
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
mijos
senior tag
Jézus mi a tököm ez a frissítés utáni káosz? Miért írja ki állandóan a tippeket? Miért nem tudom használni a régi megszokott spectator módot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest