- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4174 üzenetére
egyre nehezebb jó klánt találni amúgy főleg mivel összeszoknak a jobb teamek.. ki szoktam irkálni h tgf?? a nevem mögé mondom hátha valami jó társaság keres lamikat
de többnyire 12-13 éves kissrácok hívnak meg (nagyon kedvesek ám annyira édes mikor anyázik mert MAC-cel szájbalövöm
) meg volt szerencsém olyanhoz hogy beillettem volna csak éppen vinnem kéne havonta gépet BP-re
alapitani meg nyügös
-
Lajkó
őstag
válasz
Genius007 #4074 üzenetére
Nem nagyon hiszek én ebben proci dologban megvallom őszintén.
Merthát nem megy parkettán, ezáltal nincs is kihasználva maximálisan (azt hiszem). Lehet hogy igazad van, de nincs valami, legalább félig hivatalos iromány a tarsojodban erröl a témáról?
Az viszont ismételten helyes, hogy sokat javulna a helyzetem egy 1950 Pro-val. Láttam már 1x-2x 512M-t is 15ért na az jó vétel lett volna. De mint mondottam vala még játékra sincs zsém, nemhogy VGA-ra.
Mondjuk 1 ilyennek jobban tudnék örülni -
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4054 üzenetére
nem úgy volt hogy neki törtös verzsön van?
1ébként nekem is az a properties-es megoldás van nem ikonozgatok
egyéb: ha bemásolom a nekem elspájzolt mapeket meg admin_plugin hangokat akkor csinálja ezt a buzulgázást hogy kidob graf. váltáskormost hagyom hogy mindenhonnan töltögesse a dolgokat
-
satomee
senior tag
válasz
Genius007 #4028 üzenetére
Meghalt a videokártyám.Garis,úgyhogy ment szervizbe.Addig meg gondoltam kérek egy másik karit kölcsön.Mikor az is megdöglött akkor már nagyon ideges voltam.Valszeg az alaplapom vagy a tápommal lehet valami gebasz (bár az is érdekes hogy mielőtt meghalt a kari,elment a netem,a telefon és a tv adás...). De látod már tudok róla beszélni... És fel se tűnt hogy hiányzom az éjszakából,mi...
csimav: Ha az én gépemen (R.I.P.) meglett volna stabilan a min. 80 fps hát lehugyoztam volna a bokám örömömben...
Lajkó: Jó pap holtig tanul...Egyébként most 155Ft-os árfolyamon közel nincs 5k a játék,sőt 4k alatt van...
-
Lajkó
őstag
válasz
Genius007 #4041 üzenetére
bocsi, de nagyon láma vagyok ezen a téren(is). Mondjuk amikor ez a balhé kezdődött, akkor nekem mint mondottam volt, nemhogy netem, de még gépem sem volt. Akkár erre is havatkozhatok ebben a témában. Nincs mit szépíten ia dolgon, van még mit tanulni az tuti.
de igyekszem
-
válasz
Genius007 #4006 üzenetére
szia Genius007!
látom lelkes vagy és benned a ph-béke, de szerintem nem játszik mindenki eredeti játékokkal....nem akarok nagyon belemenni, sőt én nem is szoktam így gondolkodni, de......nagyun durván manipulálva vagyunk a cégek által és beletaszítanak minket a "fogyasztás örvényébe"
nézd meg milyen volt a PSX-nek a hardver paramétere és milyen game megy rajta pusztán azért mert a szoftver úgy van megírva vagy, h. nem menjünk messzire a windows monopol helyzetéig......és mindent mi szívunk meg.......
Tanulok pszichológiát és úgy látom megpróbálod elszigetelni magad/fölénybe helyezni magad mert origi a doboz.....de hidd el te is meg én is szeretjük a cs-t és ez az ami számít
kicsit olyan mint 1 south-park rész vége
-
Lajkó
őstag
válasz
Genius007 #4008 üzenetére
Hát sajnos nem tehetem meg, mert... Pedig találtam egyet egész jó áron
Mellesleg én is így vagyok a FEARCombat-tal ahogy te a CsS.-elbotot hogyan kell hozzáadni ehez a gammához ?
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #3942 üzenetére
hm, mindig azzal szitkozódnak az emberek hogy sok köcsög törtös feljön ide és csicskázik azt hittem crackserver
átléptem másik accountba meg vissza és jó lett de update nem volt speciell semmi, bár valami SDK-s beta particip dolgot kiírt talán az
amúgy meg bocs az indulatokat csak sokan voltak fenn haverok engem meg pont akkor dobál ki 1 olyan hülyeséggel amiről sehol sem találtam infot
szivola
egyébként ez az etiCAT ez tudtad h csaj? sőt ha jól értettem egy 25 éves nő, hacsak nem valaki mást hivott oda mikrofonjához
ahhoz képest csúnyán aprított
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #3837 üzenetére
jó nektek
tanulni érettségire?
na ne viccolj. mostis mekkora kemény matek feladatok voltak már
az én időmben még nehezebb volt, de én már akkor is csak egy nappal előtte tanultam. most viszont az államvizsga húzós lesz
már le kellett volna adni a szakdogát én meg még csak most csinálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest