- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
válasz
h.adam.92 #10993 üzenetére
Externet 120Kb le 12Kb feltöltéssel.
Zolás:
Ez érdekes amit írtál, holnap ki is próbálom. Ha jól rémlik 10.2-es van jelenleg. Viszont akkor felmerül a kérdés, hogy miért pont a css-nál jelentkezik ez a dolog. COD4, TF2, BC2, BF2, SF4, DoDS, WoW, Allods mind zokszó nélkül fut.
-
GabN73
addikt
válasz
h.adam.92 #10541 üzenetére
hát akkor gyúrjanak lanra,mert nagy a szájuk.... Ja meg vegyenek egy normális szerót/cseréljenek cfg-t rajta....
Nem azért mintha a csapatunkat elverte volna,de 2x mixeltem ellenük és eléggé egy elb*szott szeró...
Ja meg ha ennyire gyúrnak lanra,akkor becup gui install,cfg delete
-
RAiN91
őstag
válasz
h.adam.92 #10324 üzenetére
De a keyloggert csak látná valami, spy és vírusirtó sem talált semmit, múltkor sem.
Amikor múltkor ellopták, megtaláltam a tolvajt, google-be beírtam a nevét, és mit látok? 1000x db CS source accot árult fillérekért. Biztos nem lopottak, csak megvette és feleslegesnek érezte őket... -
darál0w
Jómunkásember
-
Djuree
félisten
válasz
h.adam.92 #10045 üzenetére
nem tudom így most. mikor vettem akkor 50%-al drágább volt az nvidiás párja. aminél még jobb is, kiderült azóta.
olyan ez az nvidia mint a nokia, qrva drágák a telefonjai, ahhoz képest meg semmit nem tudnak. már persze a hasonló árú más mobilokhoz képest....persze minőségre azért ők az egyik legjobbak... -
JetiRulez
őstag
válasz
h.adam.92 #9897 üzenetére
Én kérek elnézést. Öcsémnél voltam valamiért és láttam, hogy átlátszóak a szerveren a mapok, aztán mondom másnap én is kipróbálom. Akkor lett furcsa, amikor nálam nem volt átlátszó. Meg sasoltam öcsém mit csinál másképp, hát WH-zik. Ki nem néztem volna belőle.
Feketelistára vele! nem_tom -
Genius007
őstag
válasz
h.adam.92 #9552 üzenetére
LOL, azt hittem hülye vagyok, és halucinálok, de akkor látom nem csak én vettem észre ezt a problémát.
Nekem is ugyan ez a bajom, húzom az egeret, és mintha egy nagyon picivel később reagálna vagy mi. (bár lehet Te nem erről beszélsz)
Pedig régen is volt fenn Win7 és akkor jó volt, most feltettem a 64bit-eset hátha jó megjavul, főleg hogy 6gb ram van most ^^
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest