Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Genius007

őstag

válasz GabN73 #10654 üzenetére

Miért nem reggelsz egy ujat?
    Felveszed rá a friendseket és folytathatsz friends tevékenységet.

Mellesleg ha már szóba került a config téma, akkor leírom pár sorban a véleményemet.
    Nagyon sok configot kiprobáltam már, és írtam is, és szerintem van közöttük különbség.
    Ezalatt azt értem hogy, XY cfg-vel, 1tárból ace-t lövök, másik cfg-vel pedig 2tár kell, hogy meghalljon - vagy esetleg engem lelőjjenek.
    A no zoomnál is sokat számít a cfg, van olyan config amivel no zoomal semmit nem tudok lőni, viszont van olyan amivel mindent bead, szintén a desert is így van, XY cfg-vel 6km-ről desert fejest adok, másikkal pedig nem.
    Sokat számít még a video beállítás is, hogy low - high - trinilear - bilinear, etc ...
    Itt van 2 cfg amit én csináltam, egyik full egyedi, másik .PhP configja alapján van.

[link]

Amelyik parancshoz tudtam, ahhoz oda írtam, hogy mit lehet változtatni benne, külön megnem mondom, hogy XY dologhoz melyik parancsot kell állítani (úgy értem, pl. awp no zoomhoz melyiket kell állítani, hogy jobban adja) szerintem itt a cfg-knél a "parancsok összessége" határozza meg a dolgokat.
    Viszont az még mindig tény, hogyha valaki rutinos, és ésszel játszik nem úgy mint egy agyhalott akkor szinte felesleges bármilyen cfg-t is használnia ... véleményem szerint.

Ui.: Amúgy meg a legtöbb játékos az FPS miatt configol, hogy mindent full lowra vegyen, és több fps-e legyen.

Új hozzászólás Aktív témák