-
PROHARDVER!
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
74.29 fps average volt 1280x960on 8xMSAA 16xanizotropic meg minden leghighabbon egyszóval maxon
a procijával nem lehet gond az enyém 7-8 bottal akadásmentesen megy pedig nekem sima 3.8as van ..
(75fps körül volt szinte végig a tüznél ment cska fölé 1-1 pillanatra, olyan volt mintha limit fogná pedig fps_max 999.. na mind1MOD2: 141.40 fps 640x480 minimumon minden nélkül, hogy legyen viszonyitási alap high-hoz
-
csana
senior tag
Természetesen nem akarok illusiOn-al ellentmondani, csak megjegyzem, hogy a steam-nek (nálam 12.000K-t azaz 12 megát vesz el össz a rendszerből) nem sok köze van a sebesség(csökkenés)hez.. Szerintem ott lehet a probléma, hogy egész egyszerűen a sok számítási feladattal nem birkózik meg a procid, ami a botok futtatásával jár. Nekem annó a 3G-s procival max 5 botot engedhettem meg magam mellett a pályán, de ha elkezdtek akciózni mégjobban lehúzták a teljesítményt.. De nemhiába "esznek" ennyit a botok a rendszerből, mivel iszonyatosan jól taktikáznak, reagálnak, bújnak, lőnek ha erre állítjuk őket..
-
illusiON
őstag
nekem max engengedett létszámmal (16v16 asszem) szaggat ha mind2 csapat egyszerre zúz a képernyőn de azér még lőni bőven lehet
(adatlapomon config) és szarabb a procim mint tied.. eredetid van? mert azt vettem észre hogy nekem hl2blackbox kuponom van vidkari dobozból és ha eredetin dayofdefeatezek vagy tf2zök akkor lassabb mint cs-m, mert a steam is fut közben (lévén original) és elég sok ramot eszik a háttérben.. lehet ez az oka (mármint ne nyomd ki a steamet
hanem több ram kell)
-
dilipok
veterán
nem minden 9600xthez járt ám ilyen
Dombornyomott kártyán pedig a dombornyomott bankkártyát értjük. Ha nem tudod hogy az mi, akkor a www.bankkartya.hu-n nézz körül -
Fáraó
őstag
Eredetivel nyomom, így nem kell a patch-el pöcsölni. Neked is csak ajánlani tudom a megvételét!
Azért lila a plafon, mert nincs meg hozzá a megfelelő textúra, és beteszi helyére a default textúrát -gondolom kitaláltad. Esetleg töltsd le más helyről a map-ot -hátha ahoz csatolták az adott textúrát-, vagy pedig lehet, hogy a CS:S nem tartalmazza ezt az alaptextúrát
?
-
Djuree
félisten
Mi az a ''canter'' bot?
Ez a HS rapszódikus dolog, van olyan hogy bejbelövöd és alig vesz le neki, viszont én olyat is láttam már hogy a testét lőttem és HS lett
Olyan MI még egyik játékban sincs, hogy odaszalad a bot a jobb fegyverhez és felveszi azt a kezében lévő helyett. -
satomee
senior tag
Bocs,én nem sértésnek vagy fikának szántam,de a ''10-5x várnak ránk a canter botok'' meg a ''2 lött nem hs 129'' nekem érthetetlen volt,sokat segítene legalább egy pár vessző vagy pont...Felvenni szerintem azért nem veszi fel mert a glock másodlagos,ez meg elsődleges fegyó,tehát helyette nem fogja felvenni,elsődleges meg gondolom volt nálad.
-
C^^
őstag
mp_limitteams - azt tudod vele allitani, hogy a 2 csapat kozott max. hany fo differencia lehet.
Tehat ha pl. mp_limitteams 2 van beallitva, akkor az egyik csapat max. 2 fovel lehet nagyobb letszamu a masiknal. Ha a valtozonak 0 erteket adsz, akkor megszunik a korlatozas.
A masodik kerdesedre: asszem bot_allow.....
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest