Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomej
aktív tag
válasz
jhos910
üzenetére
Én nem tudom, hogy miért kell ezt csinálnotok... Én nem vagyok u.n. "grafikus"', ellenben több mint 15 éve vagyok kénytelen dolgozni a corel-el - asszem 6-al kezdtem - mégis folyamatosan bújom a netet újabb és újabb dolgokat ellesni... Másrészről szerintem Te sem születtél úgy, hogy értettél volna bármihez a xaráson kívül... Többek között ezért szoktam le a magyar szakmai topikokról, mert rendszeresen tanúja voltam ilyen hozzászólásoknak, emiatt ma már inkább csak olvasok és nagyon ritkán kérdezek, főleg akkor, ha nincs időm/kedvem keresgélni. Hidd el, hogy mindegyikünk kerülhet olyan szituba, hogy dilettáns egy témában, mégis vmi oknál fogva kénytele improvizálni, még ha annak produktuma esetleg egy 'gusztustalan' logo lesz is, vagy pont a te zsebedből húz ki némi pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kutya topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fejhallgatós találkozó
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő