- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomej
aktív tag
válasz
jhos910 #2420 üzenetére
Én nem tudom, hogy miért kell ezt csinálnotok... Én nem vagyok u.n. "grafikus"', ellenben több mint 15 éve vagyok kénytelen dolgozni a corel-el - asszem 6-al kezdtem - mégis folyamatosan bújom a netet újabb és újabb dolgokat ellesni... Másrészről szerintem Te sem születtél úgy, hogy értettél volna bármihez a xaráson kívül... Többek között ezért szoktam le a magyar szakmai topikokról, mert rendszeresen tanúja voltam ilyen hozzászólásoknak, emiatt ma már inkább csak olvasok és nagyon ritkán kérdezek, főleg akkor, ha nincs időm/kedvem keresgélni. Hidd el, hogy mindegyikünk kerülhet olyan szituba, hogy dilettáns egy témában, mégis vmi oknál fogva kénytele improvizálni, még ha annak produktuma esetleg egy 'gusztustalan' logo lesz is, vagy pont a te zsebedből húz ki némi pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZEN.com
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest