- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomej
aktív tag
válasz
jhos910 #2420 üzenetére
Én nem tudom, hogy miért kell ezt csinálnotok... Én nem vagyok u.n. "grafikus"', ellenben több mint 15 éve vagyok kénytelen dolgozni a corel-el - asszem 6-al kezdtem - mégis folyamatosan bújom a netet újabb és újabb dolgokat ellesni... Másrészről szerintem Te sem születtél úgy, hogy értettél volna bármihez a xaráson kívül... Többek között ezért szoktam le a magyar szakmai topikokról, mert rendszeresen tanúja voltam ilyen hozzászólásoknak, emiatt ma már inkább csak olvasok és nagyon ritkán kérdezek, főleg akkor, ha nincs időm/kedvem keresgélni. Hidd el, hogy mindegyikünk kerülhet olyan szituba, hogy dilettáns egy témában, mégis vmi oknál fogva kénytele improvizálni, még ha annak produktuma esetleg egy 'gusztustalan' logo lesz is, vagy pont a te zsebedből húz ki némi pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kutya topik
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 1 / 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest