Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASRock lapok általában
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
És ha Pdf-et csinálsz Corelbõl, és azt mented le Acrobatban Ps-re?
Én régen amíg levilágítónk volt a Windows saját Linotronic 930-as meghajtóját használtam, jobb volt mint a saját Ecrm driver, azzal mindig szívtam. MS Publisher nevű dolgokban nem igazán bíznék... ha a driver is olyan mint a program...
Régi gép volt, talán 2000 körüli, de a ripje megette az 1.3-as Pdf-eket is (ha jól volt beágyazva a font). Az újabb Indesignos melókat hajigálta folyton el, de a Ps-re mentés segített. A Ps-el csak akkor volt baj, ha sok volt a színátmenet, kimaszkolt kép, drop shadow, ilyenkor elfogyott a memória. De ezeket úgy küldtem ki hogy egy bitmapre konvertálva, a szövegeket, vektoros cuccokat meg külön rajta hagyva, így gyorsan kiszámolta és nem lettek váratlan dolgok.
Sokkal kevesebb baj volt a Ps-el mint a Pdf-el, az biztos. XP-hez meg kellett mókolni a Lino PPD-jét hogy jól menjen, valamit ki kellett törolni belõle aztán jó volt.Milyen levilágító/rip van? Csak a level 1-et tudja? (Annyira régi nem lehet, a miénk 3-at is tudott elvileg.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest