Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
NRG
tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Te se vagy komplett az biztos
1kis nitrogén vagy kompresszor megoldja 
Jó-jó értem én, csak mostanában olvashatatlan a topic mert csak "1.7V"-os hozzászólások vannak. Pl mikor át tértem C2-re csak a kezdő topicban találtam használható infókat pedig azért velemit konyítok a témához
(overallcpu eredeti, javasol és max V-táblázat, megengedett max hőfok stb stb.Amúgy valaki tudja miért van az, hogy mikor +0.1 adok az FSB overvoltage-ra vagy az MCH-nak instabil lesz, 0.2-nél annyira, hogy a bios is fagy
Pedig azt még simán bírnia kellene, nem is melegszik semmi... -
NRG
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
[OFF]Egyetértek Ribivel, bár ez elég furán hangzik
Nem igazán értem, hogy miért kell itt ez az "elértema2000FSB/5.5GHzetámámmínusz40fokba5Vtal2másodpercre" kő bunkó stílus
Ugyanis itt egyesek nagyon eltévedtek mert a tuning nem erről szól, hanem a használható maximális teljesítmény megtalálásáról. Elég szomorú ha valaki azért érzi magát többnek mert szétnyúzta a gépét, hogy elmondhassa Én bibi bí elértem 1880/4GHzet 1.7V-on Ugyan nőljetek már fel!
Inkább értelmes tanácsokkal próbáljátok meg segíteni azokat akik kérdeznek, aki annyira n00b, hogy azt sem tudja mi az a v etc azt nyugodtan lehet a lama topicba küldözgetni, de azt is lehet normálisan ám
-
NRG
tag
Hú jaj 350 codgány?

Az erősen felejtős, mert az egész gépre veszélyes! PL tuti, hogy melegedni fognak a HDD-k olyan 55C körülire, terhelésnél fagyni és újraindulgatni fog, azután 1xcsak feladja és küld egy kis +ajándékfeszt minden alkatrésznek és lehet új gépet venni...
Szerintem a legjobb ár teljesítmény arányú lap a gigabyte DS3 én ezt ajánlanám inkább és a tápegység nem olyan dolog amin lehet spórolni!!! Sőt még fontosabb mint a többi! Szóval minimum kell egy 400-as chieftec 8k körül már lehet kapni.
De ez azt is jelenti, hogy következő bővítésnél megint újat kell majd venni, szóval a legjobb vétel egy használt Zalman 360B lenne amit már 9-10k körül megkapsz. Ez már az új "minta" szerint készül így kb egy 480-as sima chieftec tápnak felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(overallcpu eredeti, javasol és max V-táblázat, megengedett max hőfok stb stb.
Pedig azt még simán bírnia kellene, nem is melegszik semmi...