Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
e6750-em van, az lenne a kérdésem, hogy: 60 fok még örök életnek számít?
Csak tunning miatt kérdezem, meddig húzzam (fokra) ami még abszolút nem vészes... -
DroneZ^
őstag
multkor kivettem a ramot megnéztem, há irdatlan forro volt basszus, a gépházamban 40-45 fok van, nincs mivel hűteni a procit hiaba jo a hűtőm.. valami olcso, szellős ház kellene majd, ami viszonylag hangszigetelt is... csak jelenlegi házamban is 4 rendszer venti van igyis 40 fok van benne... nemértem miért...
DS4 az is xar akkor? fene egye meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
DroneZ^
őstag
2x2gb ddr2-es supertalent van, 800mhz 5-5-5-15 ösek, nem tunningolom. A lap Gigabyte P35-DS4, itt csak 6-8x-ig vannak a szorzok, csak nennél a lapnál? Láttam valakinek 10x-es is van? Az miért? Valaki DS3-ját P5K-ra szeretné cserélni, ennyire nem jók a DS-ek? De tudom a ram multiplierjét fix-re rakni és magamnak valami kerekebb értékre tenni, talán jobb és hogy a stabilabb lehet a rendszer? Minimális a különbség de 1ik modnál jobban melegszik a proci, az is számit. Szóval a minimális is melyik felé húz? Melyik ér többet?

-
DroneZ^
őstag
Hi all! e6750-emet tunningoltam eddig olyan 3-3,2ghz környékére, scythe infi hűtő 2x12cm-es ventivel elég jól hűti. Az lenne a kérdésem hogy elsősorban játékra hogyan hozhato ki a nagyobb teljesitmény:
- 6*500=3ghz - nagyobb sávszélesség
- 8*375=3ghz - nagyobb órajel.Szóval melyik ér többet, a nagyob sávszélesség vagy az órajel ha játékokat vesszük figyelembe? illetve melyiknek milyen következményei, fagyás hiba akármi lehetnek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest