- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
e6750-em van, az lenne a kérdésem, hogy: 60 fok még örök életnek számít?
Csak tunning miatt kérdezem, meddig húzzam (fokra) ami még abszolút nem vészes... -
DroneZ^
őstag
multkor kivettem a ramot megnéztem, há irdatlan forro volt basszus, a gépházamban 40-45 fok van, nincs mivel hűteni a procit hiaba jo a hűtőm.. valami olcso, szellős ház kellene majd, ami viszonylag hangszigetelt is... csak jelenlegi házamban is 4 rendszer venti van igyis 40 fok van benne... nemértem miért...
DS4 az is xar akkor? fene egye meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
DroneZ^
őstag
2x2gb ddr2-es supertalent van, 800mhz 5-5-5-15 ösek, nem tunningolom. A lap Gigabyte P35-DS4, itt csak 6-8x-ig vannak a szorzok, csak nennél a lapnál? Láttam valakinek 10x-es is van? Az miért? Valaki DS3-ját P5K-ra szeretné cserélni, ennyire nem jók a DS-ek? De tudom a ram multiplierjét fix-re rakni és magamnak valami kerekebb értékre tenni, talán jobb és hogy a stabilabb lehet a rendszer? Minimális a különbség de 1ik modnál jobban melegszik a proci, az is számit. Szóval a minimális is melyik felé húz? Melyik ér többet?

-
DroneZ^
őstag
Hi all! e6750-emet tunningoltam eddig olyan 3-3,2ghz környékére, scythe infi hűtő 2x12cm-es ventivel elég jól hűti. Az lenne a kérdésem hogy elsősorban játékra hogyan hozhato ki a nagyobb teljesitmény:
- 6*500=3ghz - nagyobb sávszélesség
- 8*375=3ghz - nagyobb órajel.Szóval melyik ér többet, a nagyob sávszélesség vagy az órajel ha játékokat vesszük figyelembe? illetve melyiknek milyen következményei, fagyás hiba akármi lehetnek?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mozilla Firefox
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest