Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domdavid
csendes tag
válasz
Undoroid
üzenetére
Sokan mondják, hogy ha tuningolom a procimat, jobb teljesítményt nyújt majd a játékokban.
És én elég gyakran (csak arra) használom ezt a gépet, és jobb lenne minél többet kihozni belőle, mint ahogy azt mindenki szeretné.
Nagyjából kiismertem a gépet, nem fogom tönkretenni
Az összetevőkről annyit, hogy nemrég lettek vásárolva, meg lett nézve, és másnál nagyobb OC-re is alkalmasak. Persze nem pont ezzel a konfiggal.Nah ezeket a visszaosztásokat nem értem

Annyi fórumot visszaolvastam, de soha nem értem meg teljesen, pedig nemvagyok hülyegyerek...Még több kép:
[link]
[link]
[link]""Valószínűleg a ram nem bírja a kiképzést. Szóval vagy osszad vissza, vagy adj neki több feszültséget. Inkább az előbbit. Esetleg dobhatnál mellé még 2gb-ot, ami egyébként se árt, meg dual channeled is lenne, ami további gyorsulást hoz.
A VTT voltage leeht a proci feszültsége, azt szerintem ne hagyd auto-n, hanem lődd be fix értékre. ""ezt egy másik fórumon írták. a visszaosztásra tudnál adni vmi érthető linket vagy ilyesmi?

kösszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- RAID
- BestBuy ruhás topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Windows 11
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Logitech z5500 5.1
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest