Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
domdavid
csendes tag
válasz
Undoroid
üzenetére
Sokan mondják, hogy ha tuningolom a procimat, jobb teljesítményt nyújt majd a játékokban.
És én elég gyakran (csak arra) használom ezt a gépet, és jobb lenne minél többet kihozni belőle, mint ahogy azt mindenki szeretné.
Nagyjából kiismertem a gépet, nem fogom tönkretenni
Az összetevőkről annyit, hogy nemrég lettek vásárolva, meg lett nézve, és másnál nagyobb OC-re is alkalmasak. Persze nem pont ezzel a konfiggal.Nah ezeket a visszaosztásokat nem értem

Annyi fórumot visszaolvastam, de soha nem értem meg teljesen, pedig nemvagyok hülyegyerek...Még több kép:
[link]
[link]
[link]""Valószínűleg a ram nem bírja a kiképzést. Szóval vagy osszad vissza, vagy adj neki több feszültséget. Inkább az előbbit. Esetleg dobhatnál mellé még 2gb-ot, ami egyébként se árt, meg dual channeled is lenne, ami további gyorsulást hoz.
A VTT voltage leeht a proci feszültsége, azt szerintem ne hagyd auto-n, hanem lődd be fix értékre. ""ezt egy másik fórumon írták. a visszaosztásra tudnál adni vmi érthető linket vagy ilyesmi?

kösszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest