Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buko01
tag
A tuning miatt emelkedik a ramoknak a Mhz-e is , ha visszaosztod, tudsz nyugodtan tuningolni tovább.
Probáld meg alapfeszen, a 400x9-es beállítást, és oszd úgy a ramokat, hogy jó legyen, de ekkora léptű tuningolásnál, szerintem a ramokhoz nem kell hozzányúlni.
Ha bebootol alapfeszen, nyiss meg egy CoreTemp progit, ez kiírja a hőfokokat, és futtass le egy Orthos-t ez mind a 2 magot full-ra leterheli és a memóriákat is, közbe figyeld a hőfokokat, ha 30 percig hibátlanul fut az orthos, akkor hagyd így, tökéletes, hogyha errort ir ki, akkor próbálj egy picivel! (mindig a legközelebbi feszültséget) megadni a procinak, esetleg vissza osztani a Ramot. Fontos, hogy a tesztelést ki, ne hagyd!Remélem tudtam segíteni, hogyha nem érted akkor nézz bele ebbe a topikba, vagy procid topikját, hogy milyen eredményeket értek el vele.
Remélem tudtam segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest