Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buko01
tag
a sípolást nem tudom mitől lehet.. a ramoknak elég lenne 1.8-9V is ha az orthos megy 20 perce, akkor valszeg nem lesz semmi gond. semmit se hagyj auto-n!
mit hagytál még auto-n?sőt. most jut eszembe, hogy a ramoknak ne adj több feszt! minek? 800-on mennek. tedd normálra, jó lesz. hali.
-
Buko01
tag
A feszültséget állítsd be normal-ra ne hagyd auto-n!
ahogy zoo8800 kolléga is javasolta.
a "cpu ratio" a szorzó igen, de te az FSB-t állítsd.
mindjárt linkelek egy képet, azon jól látszódni fog, hogy mikkel lehet babrálni.Amiket bekarikáztam, azokat állitsd. az alábbi szerint:
FSB:400
PCI-eFreq.:100
Dram Freq: ahogy bebootol, 887-en is jó lesz.
CPU VOLTAGE: (ez az egyik legfontosabb! semmiféleképp ne legyen auto-n!): A képen látható érték meg is felel azaz:1.3625 (ha bebootol akkor a teszteket amiket mondtam futtasd le ha lefut kész vagy, ha nem akkor több feszültség kell neki, mindig a következő lépcsőre menj!!) -
Buko01
tag
A tuning miatt emelkedik a ramoknak a Mhz-e is , ha visszaosztod, tudsz nyugodtan tuningolni tovább.
Probáld meg alapfeszen, a 400x9-es beállítást, és oszd úgy a ramokat, hogy jó legyen, de ekkora léptű tuningolásnál, szerintem a ramokhoz nem kell hozzányúlni.
Ha bebootol alapfeszen, nyiss meg egy CoreTemp progit, ez kiírja a hőfokokat, és futtass le egy Orthos-t ez mind a 2 magot full-ra leterheli és a memóriákat is, közbe figyeld a hőfokokat, ha 30 percig hibátlanul fut az orthos, akkor hagyd így, tökéletes, hogyha errort ir ki, akkor próbálj egy picivel! (mindig a legközelebbi feszültséget) megadni a procinak, esetleg vissza osztani a Ramot. Fontos, hogy a tesztelést ki, ne hagyd!Remélem tudtam segíteni, hogyha nem érted akkor nézz bele ebbe a topikba, vagy procid topikját, hogy milyen eredményeket értek el vele.
Remélem tudtam segíteni

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
én is abban a felbontásban játszom, akkor éljen a WOLF.