Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap megnéztem, másfél óra L4D2 után 10 perccel 34-35 fok volt a proci.
Úgy szereltem be, hogy a gép eleje felől szívja a levegőt a ventilátor, mögötte pedig a ház hátuljában van egy 12cm GT SB. Elvileg meleg levegő nem kering ott, mivel az alul bejövő és a HDD-ken átmenő levegőt szerintem a klasszikus AC Silencerre hasonlító VGA hűtés kivezeti hátul. Érdekes, hogy a L4D2 egy magot használva annyira nem hajtja meg a procit, hogy a hűtő csöndes marad. Amint bekapcsolom a 2 magos megjelenítést, a hűtő rövid időn belül felpörög, mivel a 100% leterhelt proci rögtön elkezd maxon fűteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest