- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
k.istvan80 #3706 üzenetére
Ezt a dupla AC PWM megoldást én is kipróbálom, csak lesz olyan jó hűtésileg, mint a mostani üvöltő eredeti fan...
-
Yutani
nagyúr
Tegnap megnéztem, másfél óra L4D2 után 10 perccel 34-35 fok volt a proci.
Úgy szereltem be, hogy a gép eleje felől szívja a levegőt a ventilátor, mögötte pedig a ház hátuljában van egy 12cm GT SB. Elvileg meleg levegő nem kering ott, mivel az alul bejövő és a HDD-ken átmenő levegőt szerintem a klasszikus AC Silencerre hasonlító VGA hűtés kivezeti hátul. Érdekes, hogy a L4D2 egy magot használva annyira nem hajtja meg a procit, hogy a hűtő csöndes marad. Amint bekapcsolom a 2 magos megjelenítést, a hűtő rövid időn belül felpörög, mivel a 100% leterhelt proci rögtön elkezd maxon fűteni.
-
Yutani
nagyúr
Szerintetek normális az, hogy zárt házban (van szellőzés elöl alul a HDD-k előtt, és a CPU mögött kivezet egy venti, valamint a VGA is kiviszi a meleget a házból) egy 6000+ Brisbane-t 68 °C fok körül képes csak tartani a TX3 teljes fordulaton? Süvít, mint a p1csa.
Előtte egy Freezer 64 Pro volt, az alatt simán felforrt a proci. Terhelésként ment az Everest stab tesztje, valamint a Left 4 Dead 2 multi alatt is felforrt, és a játék alatt szintén produkálja a magas hőfokokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BeQuiet PURE LOOP 2 360mm
- EVGA SuperNOVA 850 GA 850W 80 PLUS Gold Fully Modular
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest