Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
k.istvan80 #3706 üzenetére
Ezt a dupla AC PWM megoldást én is kipróbálom, csak lesz olyan jó hűtésileg, mint a mostani üvöltő eredeti fan...
-
Yutani
nagyúr
Tegnap megnéztem, másfél óra L4D2 után 10 perccel 34-35 fok volt a proci.
Úgy szereltem be, hogy a gép eleje felől szívja a levegőt a ventilátor, mögötte pedig a ház hátuljában van egy 12cm GT SB. Elvileg meleg levegő nem kering ott, mivel az alul bejövő és a HDD-ken átmenő levegőt szerintem a klasszikus AC Silencerre hasonlító VGA hűtés kivezeti hátul. Érdekes, hogy a L4D2 egy magot használva annyira nem hajtja meg a procit, hogy a hűtő csöndes marad. Amint bekapcsolom a 2 magos megjelenítést, a hűtő rövid időn belül felpörög, mivel a 100% leterhelt proci rögtön elkezd maxon fűteni.
-
Yutani
nagyúr
Szerintetek normális az, hogy zárt házban (van szellőzés elöl alul a HDD-k előtt, és a CPU mögött kivezet egy venti, valamint a VGA is kiviszi a meleget a házból) egy 6000+ Brisbane-t 68 °C fok körül képes csak tartani a TX3 teljes fordulaton? Süvít, mint a p1csa.
Előtte egy Freezer 64 Pro volt, az alatt simán felforrt a proci. Terhelésként ment az Everest stab tesztje, valamint a Left 4 Dead 2 multi alatt is felforrt, és a játék alatt szintén produkálja a magas hőfokokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest