Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Ma már meg is jelent az első Strix Pointra épülő laptop, és "magyarországi érkezése július második felétől várható". Ezért mondtam, hogy napokon belül jön a hivatalos start, pár hónap múlva talán már boltokba is kerülhet: ekkor bejelenteni ezt szerintem nem szerencsés, ha ilyenen törném a fejem, inkább megvárnám az utódot.
-
Fotelman
csendes tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Lehet, de az én szemszögemből bárki is csinált vagy nem csinált semmit, a problémámmal magamra hagytak, sőt, még tettek is rá egy lapáttal....
-
Fotelman
csendes tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
A boltba vittem vissza, ahol vettem. A garanciális ügyintézésen belül kellett kitöltenem egy nyilatkozatot, hogy hozzájárulok a kivizsgáláshoz, ha valóban gyártói akkor ők, ha az én hibám, nekem kell megfizetnem a bevizsgálás(fogyasztóvédelmi) díját....10.000 pénz... Hozzáteszem 0km-lap egy percet nem volt használva, szóval esélyem sem lett volna szétbarmolni, pénteken vettem át, hétfőn vittem vissza...
Szóval nálam bármit letehet az Asus az asztalra, ingyé, olcsón, drágán én azóta Msi-Gigabyte alkatrészeket használok, tudom mindenhol előfordulhatnak rossz, rosszabb szériák, de nekem ez tőlük egy tüske marad... A többi márkával meg lehet szerencsém volt, van, de eddig max meg vagyok velük elégedve. -
DaVE-1
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nyilván mindenki csak magából tud kiindulni de én laptopnál hosszabb üzemidő miatt 10K+-ot se fizetnék ki nem hogy ennek a többszörösét pláne ha sokkal gyengébb az a gép.
De ha ez valóban így van, az már biztos amd laptopom soha nem lesz
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Nyilván valakiknek érdeke hogy véletlenül se kerüljön eladásra amd termék mert ugye mint írtam érdekes módon amd proci + nv vga vagy intel proci + nv vga-val érdekes mod tudnak árazni csak valahogy ezek az echte amd dolgok elhalnak árazásilag..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Dell Inspiron 14 Plus 7440 14" 3K IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- HP 250 G7 i3-8130U, 8 GB RAM, 256 NVMe SSD, 1920x1080 + Nvidia MX110
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VE - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 -3 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest