- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Dragon3000 #7 üzenetére
Ma már meg is jelent az első Strix Pointra épülő laptop, és "magyarországi érkezése július második felétől várható". Ezért mondtam, hogy napokon belül jön a hivatalos start, pár hónap múlva talán már boltokba is kerülhet: ekkor bejelenteni ezt szerintem nem szerencsés, ha ilyenen törném a fejem, inkább megvárnám az utódot.
-
Fotelman
csendes tag
válasz
Dragon3000 #27 üzenetére
Lehet, de az én szemszögemből bárki is csinált vagy nem csinált semmit, a problémámmal magamra hagytak, sőt, még tettek is rá egy lapáttal....
-
Fotelman
csendes tag
válasz
Dragon3000 #24 üzenetére
A boltba vittem vissza, ahol vettem. A garanciális ügyintézésen belül kellett kitöltenem egy nyilatkozatot, hogy hozzájárulok a kivizsgáláshoz, ha valóban gyártói akkor ők, ha az én hibám, nekem kell megfizetnem a bevizsgálás(fogyasztóvédelmi) díját....10.000 pénz... Hozzáteszem 0km-lap egy percet nem volt használva, szóval esélyem sem lett volna szétbarmolni, pénteken vettem át, hétfőn vittem vissza...
Szóval nálam bármit letehet az Asus az asztalra, ingyé, olcsón, drágán én azóta Msi-Gigabyte alkatrészeket használok, tudom mindenhol előfordulhatnak rossz, rosszabb szériák, de nekem ez tőlük egy tüske marad... A többi márkával meg lehet szerencsém volt, van, de eddig max meg vagyok velük elégedve. -
DaVE-1
senior tag
válasz
Dragon3000 #11 üzenetére
Nyilván mindenki csak magából tud kiindulni de én laptopnál hosszabb üzemidő miatt 10K+-ot se fizetnék ki nem hogy ennek a többszörösét pláne ha sokkal gyengébb az a gép.
De ha ez valóban így van, az már biztos amd laptopom soha nem lesz -
DaVE-1
senior tag
válasz
Dragon3000 #9 üzenetére
Nyilván valakiknek érdeke hogy véletlenül se kerüljön eladásra amd termék mert ugye mint írtam érdekes módon amd proci + nv vga vagy intel proci + nv vga-val érdekes mod tudnak árazni csak valahogy ezek az echte amd dolgok elhalnak árazásilag..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged