Hirdetés
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Androidos fejegységek
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Az asus volt a szemét vagy a bolt? Még 775-ös időszakban elszállt a gigabyte alaplapom annyitól, hogy az 1066MHz xmp profil engedélyezve lett, visszavittem garanciás ügyintézésre, majd 1 hét után közölte a bolt, hogy buktam a garanciát mert sérült az egyik érintkező a foglalatban. Hülye voltam mert nem készítettem képet leadáskor róla, én nem ejtettem bele semmit, cpu ki egyből vissza a takaróműanyag, hogy ne sérüljön semmi, gondolom a szervizben elbaszták aztán ennyivel elintézték. Vissza lett hajtva azaz 1 láb és fél évvel később elfogadták, aztán levásárolhattam az árát.
A linkről, nem újdonság, több márkánál is voltak már ilyen szarságok, pl msi-nél, amikor csak a ramok felét fedte be a pad
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- OTP Bank topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest