- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
Én játékban gondolkodom. A körítés nem érdekel. De az amdnek semmilyen jó árú ilyenje nincs ha 30 kilos a gép ha csak tn paneles a gép akkor se ezek mindenhogyan szarul vannak árazva ami megdöbbentő..De ha nem akarják hogy amd-s gépem legyen nem lesz ennyire egyszerű
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Dragon3000 #11 üzenetére
Nyilván mindenki csak magából tud kiindulni de én laptopnál hosszabb üzemidő miatt 10K+-ot se fizetnék ki nem hogy ennek a többszörösét pláne ha sokkal gyengébb az a gép.
De ha ez valóban így van, az már biztos amd laptopom soha nem lesz -
DaVE-1
senior tag
válasz
Dragon3000 #9 üzenetére
Nyilván valakiknek érdeke hogy véletlenül se kerüljön eladásra amd termék mert ugye mint írtam érdekes módon amd proci + nv vga vagy intel proci + nv vga-val érdekes mod tudnak árazni csak valahogy ezek az echte amd dolgok elhalnak árazásilag..
-
DaVE-1
senior tag
Azért írtam HA megkapja. Durva volna... Bár ahogy a 8700G-t is beharangozták hogy így szétveri majd az 1650-et meg amúgy azt egy lepkefing lett lehet a 7600x szint amiről a 40cu miatt hadoválnak se lesz semmi. Az amd szereti mindig túltolni a hájpot
Bár teljesen lényegtelen ,mert ők nem akarnak laptopot eladni. Máig nem értem az amd laptopokat kik, és miért árazzák ennyire túlzottan fel.
Sima "alap" gépük amikben csak ez a szenny 660M vagy 680M van sokkal többe kerül mint egy amd+rtx 3050 vagy egy intel + rtx 3050 ami szétveri erőben...
Tehát ez a 40CU-s csoda laptopokban lesz vagy 450K+... 370-ért már rtx 4060-as cumot veszek ami ripityára veri... Értelmesen árazni miért nem tudnak? Apple akar lenni az amd vagy mi a fene? -
DaVE-1
senior tag
Azért belegondolva ha egy ilyen masina megkapja majd a 40CU-s strix halo egységet az nem lesz gyenge..mondjuk az akksi idő tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest