- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már az #5-re is akartam írni, de akkor most, oda is.
Egyrészt a Z1 Extreme-ből nem készül és nem készült újabb verzió. Ami új genes lesz, az már nem Z1 / Z1 Extreme. Vagyis a cáfolatod nem a hír cáfolata.
Másrészt nem hiszem, hogy a kézi konzolokba ugyanazok a chipek lesznek berakva, mint ami a laptopban megjelent. Ahhoz hogy azt kihozzák, idő kell (akár csak azért is, mert esetleg még az AMD-nél van megrendelés a Z1-ekre, és nem akarják a megrendelőiket megszopatni azzal, hogy kidobjanak egy Z2-t ugyanakkor) - legalábbis nálam ez lenne a logikus. És vélhetően az ASUS sem nyeretlen kétévesekből áll, vagyis ha tényleg jönne már az új gen, akkor (ahogy írtad is) nem valószínű, hogy frissítené a hardverét (hacsak nem hoz olyan kevés pluszt az új gen, hogy ne érje meg a régit frissíteni).
Tehát még sok az ismeretlen, várjuk meg, amíg bejelentik, és elkezdik használni is. Aztán majd ráérünk akkor lehülyézni valakit.Szerintem.
-
DaVE-1
senior tag
Azért írtam HA megkapja. Durva volna... Bár ahogy a 8700G-t is beharangozták hogy így szétveri majd az 1650-et meg amúgy azt egy lepkefing lett lehet a 7600x szint amiről a 40cu miatt hadoválnak se lesz semmi. Az amd szereti mindig túltolni a hájpot
Bár teljesen lényegtelen ,mert ők nem akarnak laptopot eladni. Máig nem értem az amd laptopokat kik, és miért árazzák ennyire túlzottan fel.
Sima "alap" gépük amikben csak ez a szenny 660M vagy 680M van sokkal többe kerül mint egy amd+rtx 3050 vagy egy intel + rtx 3050 ami szétveri erőben...
Tehát ez a 40CU-s csoda laptopokban lesz vagy 450K+... 370-ért már rtx 4060-as cumot veszek ami ripityára veri... Értelmesen árazni miért nem tudnak? Apple akar lenni az amd vagy mi a fene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest