Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Érdekes, mert garanciális időn belül ill. szavatosság első 6 hónapjában is az eladó feladata bizonyítani, ha nem gyári a hiba.
Ez az elv, a gyakorlatban viszont nyilván bármire mondhatnak bármit... (nem jól fogtad
), szóval mégis kiszolgáltatott az ember. És jellemzően itthon sok szervizben ez megy.
-
Anno próbáltam venni ASUS laptopot. Az elsőnél nem működött a kijelző háttérvilágítása, 1 óra után visszavittem. A második csak úgy ültében konstans túlmelegedett, ahogy néztem, tisztes overvoltot raktak rá BIOSból, csak épp hűtést nem méreteztek, szóval azt is visszavittem, aztán vettem mást.
(Lenovot, annak fél éves korában eltört a panelje belül miközben a tokjában csücsült, de gariban cserélték mert a fedlap és a hátlap is sértetlen volt)
-
Dragon3000
nagyúr
Az asus volt a szemét vagy a bolt? Még 775-ös időszakban elszállt a gigabyte alaplapom annyitól, hogy az 1066MHz xmp profil engedélyezve lett, visszavittem garanciás ügyintézésre, majd 1 hét után közölte a bolt, hogy buktam a garanciát mert sérült az egyik érintkező a foglalatban. Hülye voltam mert nem készítettem képet leadáskor róla, én nem ejtettem bele semmit, cpu ki egyből vissza a takaróműanyag, hogy ne sérüljön semmi, gondolom a szervizben elbaszták aztán ennyivel elintézték. Vissza lett hajtva azaz 1 láb és fél évvel később elfogadták, aztán levásárolhattam az árát.
A linkről, nem újdonság, több márkánál is voltak már ilyen szarságok, pl msi-nél, amikor csak a ramok felét fedte be a pad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- OLED TV topic
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest