- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
A Z1E == 7840U, mínusz pár letiltott részegység. Szőrszálhasogathatunk, hogy még csak az alapjául szolgáló SoC utódja jelent meg, de meglepődnék, ha nem készítenek belőle a Z1-nek is utódot. Lehet, hogy egy pár hónap múlva azt is bejelentik, miután már eleget gyártottak a chipből.
Ha jól sejtem, a SoC lábkompatibilis lesz (FP8 a 7840 == Z1, és az új AI 9 HX370 is), így elég lesz a SoC-et kicserélni a gyártósoron és máris árulhatják Ally2X néven. Akinek meg most azonnal kell Ally nagyobb akkuval és a joystick- és az SD-kártya hibák nélkül, az meg most megveheti az AllyX-et.cami][us: "Ez még csak az Ally 1 - Episode 2"
Alyx és AllyX, véletlen? Nem hinném!
Már csak Gordon hiányzik. Vagy mégsem, Legion GOrdon? Az MSI Claw pedig Antlion. Az egész mögött pedig a Steam Valve Deck áll. Összeesküvés, mondom én! -
.mf
veterán
válasz
Dragon3000 #7 üzenetére
Ma már meg is jelent az első Strix Pointra épülő laptop, és "magyarországi érkezése július második felétől várható". Ezért mondtam, hogy napokon belül jön a hivatalos start, pár hónap múlva talán már boltokba is kerülhet: ekkor bejelenteni ezt szerintem nem szerencsés, ha ilyenen törném a fejem, inkább megvárnám az utódot.
-
.mf
veterán
"A platform esetében nincs változás, ami nem igazán meglepő, hiszen a Z1 Extreme-ből nem készült új változat."
De, hamarosan jön a Strix Point, 8 helyett 12 Zen4 helyett Zen5 CPU-maggal, és 12 helyett 16 CU-tal, valószínűleg napokon belül bejelentik a Computexen. A helyükben megvártam volna...
Jó a nagy akku, meg hogy kijavították a hibákat, de felárral árulni, amikor hamarosan jön a nála erősebb következő generáció? Igaz, ebből a felárból majd tudnak vágni, amikor megjelenik. S ha okosan tervezték és szerencséjük van, akkor a SoC lábkompatibilis, így csak az új SoC-et kell betenniük a régi helyére. De ezt a modellt én biztos nem venném már meg, ha már csak pár hónap az utód.
#1 DaVE-1: egy ilyen masina NEM fogja megkapni a Strix Halo-t. Ebbe a 15-18W-os SoC-ek mennek, a Halo meg 55W-os, gaming laptopokba, mini- és egybegépekbe fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest