- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fotelman
csendes tag
válasz
Dragon3000 #24 üzenetére
A boltba vittem vissza, ahol vettem. A garanciális ügyintézésen belül kellett kitöltenem egy nyilatkozatot, hogy hozzájárulok a kivizsgáláshoz, ha valóban gyártói akkor ők, ha az én hibám, nekem kell megfizetnem a bevizsgálás(fogyasztóvédelmi) díját....10.000 pénz... Hozzáteszem 0km-lap egy percet nem volt használva, szóval esélyem sem lett volna szétbarmolni, pénteken vettem át, hétfőn vittem vissza...
Szóval nálam bármit letehet az Asus az asztalra, ingyé, olcsón, drágán én azóta Msi-Gigabyte alkatrészeket használok, tudom mindenhol előfordulhatnak rossz, rosszabb szériák, de nekem ez tőlük egy tüske marad... A többi márkával meg lehet szerencsém volt, van, de eddig max meg vagyok velük elégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest