Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Végül nálam is az System Restore lett a vége, vissza a jól bevált CPF 2.4-re. Így a régi beállításaim is visszajöttek az enyészetből.
Külön szemétség a Comodo 3-as részéről, hogy 2.4-ről update előtt nem csinál restore point-ot, mielőtt feltelepül! Mázli, hogy a telepítése előtti nap volt egy checkpoint, amire vissza tudtam állítani a rendszert.Amitől nálam végleg leverte a gépszíjat, hogy a VPN kapcsolatot sehogy nem bírtam életre kelteni. Vagyis: egyszer működött, aztán két reboottal később nem. Széttúrtam az összes általam átlátható beállítási lehetőséget, nem, nem és nem. Na, kész, kilövöm a komplett tűzfalat. VPN továbbra se működik. Kilövöm az automata indítást, újraindítás, XP tűzfal is ki. VPN döglött. Újrakreálom a connectiont, továbbra se megy Ez volt a pont amikor böktem a System Restore-n. Restore, és lőn, VPN azonnal működik.
Majd ha kijavítgatják a Comodónál a legdurvább bugokat, és kalandvágyó kedvemben leszek, talán újra próbát teszek 1 év múlva... Egyelőre a saját update-jét is letiltottam, unom hogy folyton frissíteni akar a 3-asra.
A Defense+ szerintem is idegesítő.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest