- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Aktív témák
-
Arki
tag
A vírusirtójuk... uh... egyelőre ''God save the system'' érzésem van. Én egyáltalán nem ajánlom, még az utolsó 2.0 béta sem elég jó: kevésbé fontos gépre érdemes lehet feltenni viszont, találhat mások által nem megtalált dolgokat ;P.
Ha próbálkoztok vele és a szolgáltatása 99% cpu használatot okoz, akkor tiltsátok le a szolgáltatását csökkentett módban. -
tomcsi23
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
ezt értem, csak szokott lenni progiknál personal és pro verzió is, ez zavart meg akkor.

-
tomcsi23
veterán
A magyar már nem újdonság és én még az ű/ő problémával nem találkoztam, pedig most megnéztem direkt.

Alkalmazásfigyelő (is) frissült 3.0-ra.
A-Tilla: jobb gomb, kilép - nem működik? Mármint, kilépésre, aztán a cpf.exe-t indítsd el.
más:
Ja, Pro vagy Personal verzióról beszélgetünk? (mert a totyik personalról szól, de én a pro-t találtam és szedtem le - ugyanúgy ingyibe)
szerk: és egy ideje már teljesen jól működik
[Szerkesztve] -
A-Tilla
csendes tag
Hali Arki!
Már én is letöltöttem ezt a frissítést ami ma délután jött. Bevállaltam egy kockázati tényetőt és kikapcsoltam egy próba erejéig újfent a Comodot.Márcsak azért is mert nem hagyott nyugodni a dolog ezzel a visszakapcsolással. Hát ''tózse'' ugyanaz mint előtte az első alkalommal!!! Semmit nem tudtam használni sem kimenni a Netre sem nem hsználhattam az IE-t...stb.
Kikellett kapcsolnom a gépemet és utána bekapcsolni és újból elindítanom a Biztonság/Ismert alkalmazások keresése és ezután újból jó lett. Hát ezek után tényleg csak akkor fogom kikapcsolni ha valóban nagyon kell Mármint a Comodot..De hát nem hagyott a gondolat nyugodni . -
Sdi
addikt
Hali Arki
A vírusírtójukról mit tudsz, fejlesztik azt ? Már régóta az 1.1-es béta van és az nem a legjobb, még valóban erősen béta verzió. -
A-Tilla
csendes tag
Ha valaki tudja a választ arra , hogy hogyan kell a kikapcsolás után vissza kapcsolni a Comodot mint ahogy az nekem az előzőekben leírtakban nem sikerült akkor megírhatná majd.
Várok türelemmel -ráérek - mert nem mostanában fogom kikapcsolni ezt a tűzfalat az biztos . -
A-Tilla
csendes tag
Bocsi véletlenül kétszer küldtem el!
-
A-Tilla
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy érdekes szitu a géppel az imént és ha tud valaki rá magyarázatot akkor szívesen venném!
Nálam avast!4.7 Home; Comodo2.4, SpywareTerminator;Spybot és Ad-Aware van telepítve mint védelem de nem ez a lényeg most. Nos hát az avast!-al csak egyszer volt Boot idejű mélyvizsgálat amióta fennt van és az is rögtön a telepítése után közvetlenül volt. Ma gondoltam csináltatok vele egyet újból mit lehessen tudni.
Végig vártam a másfél órát és annak a rendje módja szerint vissza is kapcsolta az avast! a gépemet mert a vizsgálat végeztével nem talált semmit.Nos és itt jöttek az éredekes és megmagyarázhatatlan dolgok!Nem tudtam megnyitni sem a Firefoxot sem az IE-t csak akkor ha kikapcsoltam a Comodo-t. Ekkor símán ment minden.De vissza kapcsolni sem tudtam a Comodo-t így ki kellett kapcsolnom a gépemet majd újból bekapcs.Ekkor már működött a Comodo be is kapcsolt minden addigi védelme és a beállítása is visszatértek (látszatra) de csak nem tudtam használni a Firefox-ot sem az IE-t.<Kapcsolódási hiba a szolgáltató felé hiba üzenettel> . Egy ötlettől vezérelve (hátha bejön) elindítottam a Comodonál a Biztonság/ Ismert alkalmazások keresését és utána láss csodát minden működött rögtön , úgy ahogy addig előtte!
Ha van valakinek ésszerű magyarázata erre a történetre azt szívesen venném mert nekem érthetetlen mindez.
Üdv. -
A-Tilla
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy érdekes szitu a géppel az imént és ha tud valaki rá magyarázatot akkor szívesen venném!
Nálam avast!4.7 Home; Comodo2.4, SpywareTerminator;Spybot és Ad-Aware van telepítve mint védelem de nem ez a lényeg most. Nos hát az avast!-al csak egyszer volt Boot idejű mélyvizsgálat amióta fennt van és az is rögtön a telepítése után közvetlenül volt. Ma gondoltam csináltatok vele egyet újból mit lehessen tudni.
Végig vártam a másfél órát és annak a rendje módja szerint vissza is kapcsolta az avast! a gépemet mert a vizsgálat végeztével nem talált semmit.Nos és itt jöttek az éredekes és megmagyarázhatatlan dolgok!Nem tudtam megnyitni sem a Firefoxot sem az IE-t csak akkor ha kikapcsoltam a Comodo-t. Ekkor símán ment minden.De vissza kapcsolni sem tudtam a Comodo-t így ki kellett kapcsolnom a gépemet majd újból bekapcs.Ekkor már működött a Comodo be is kapcsolt minden addigi védelme és a beállítása is visszatértek (látszatra) de csak nem tudtam használni a Firefox-ot sem az IE-t.<Kapcsolódási hiba a szolgáltató felé hiba üzenettel> . Egy ötlettől vezérelve (hátha bejön) elindítottam a Comodonál a Biztonság/ Ismert alkalmazások keresését és utána láss csodát minden működött rögtön , úgy ahogy addig előtte!
Ha van valakinek ésszerű magyarázata erre a történetre azt szívesen venném mert nekem érthetetlen mindez.
Üdv. -
Beren
aktív tag
Kösz, ez több, mint kimerítő volt...
Most, hogy ez az MTU említve lett, eszembe jutott, hogy mintha valami net tweak cuccal én ezt módodsítottam volna. Erre kérdezi egy zoofil-nekrofil, hogy ''lehet hogy itt van a kutya elásva''? 
Azért két kérdésem még lenne ezzel kapcsolatban. Egyrészt, hogy le lehet-e ezt az MTU értéket ellenőrizni valahogyan? Másrészt lehet, hogy az én esetemben a gépem és a routerem MTU értékei különböznek, vagy ez a routertől független, azon csak áthaladnak a csomagok? -
febi
tag
Azt szeretném én is tudni, hogy az IKE micsoda....
Sajnos nem sikerült a fájlok törlése után sem csatlakoznom VPN-en keresztül
Ha esetleg van vmi más ötleted akkor azt szívesen fogadom.
A fórumot is elolvastam, de sajnos nem volt használható megoldás egyenlőre.
Köszi a segítségedet előre is. -
Arki
tag
Mikor egy kapcsolat létrejön kettő számítógép között, meg kell egyezniük a Maximum Transmission Unit (MTU /ez egy kommunikációs héj által a legnagyobb továbbítható adat bájtokban/) értékben. Az IP töredezettség akkor történik, mikor áthalad egy routeren kisebb MTU értékkel, mint az általad használt MTU, pl. mikor az adat nagyobb a cél hálózati MTU értéknél, akkor kisebb csomagokként lesz elküldve egyesével. A töredezett IP csomagok olyan veszélyeket is magukban hordoznak, mint a DOS támadások. Mi több, ezek a csomagok akár meg is duplázhatják egy-egy csomag elküldési idejét és lassíthatják a letöltés idejét.
Az MTU érték 1500 körüli szokott lenni (fel/le max 200 eltéréssel, ennyit tudok
. -
Beren
aktív tag
Kösz a válaszokat!
Én sem hiszem, hogy a tűzfallal lenne gond, hiszen megfogja ezeket a problémás, töredezett csomagokat. Viszont továbbra sem tudom, hogy mi próbál ilyeneket küldeni.
Megnéztem még két dolgot. Az egyik, hogy amikor ilyen történik, akkor a kapcsolatok listája szerint az svchost.exe és az utorrent.exe túrta a netet. A másik, amit csekkoltam, a hálózati szabályok. Ezek nálam a default szabályok, két eltéréssel: a belső hálózat megbízható zónaként meg van adva a szabályok elején (nem hiszem, hogy ennek köze lenne a problémához), illetve a torrent portja engedélyezett TCP/UDP-n befelé (mivel ez befelé engedély, ennek sem lehet köze a problémához, lévén az kifelé jelentkezik).
A vírusirtó (NOD32) és a Spybot SD nem talált semmi gyanúsat a gépen.
Misztikus...
Egyáltalán mik ezek a töredezett IP csomagok? -
Beren
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Némi segítséget kérnék. Ugyan nem vagyok teljesen láma, de van itt valami, amit nem értek 100%-osan.
A Comodo gyönyörűen üzemel, de miközben torrentezek, a köv. üzenetekkel bombáz a naplóban:
Leírás: Protokoll analízissel tiltva (Töredezett IP csomag)
Cél: IP kimenő
Forrás: a saját belső hálós IP-m - egy routerrel van megosztva az internet
Cél: egy külső IP
Protokoll: UDP
Indok: Töredezett IP csomagok nincsenek engedélyezve
Aztán minden ilyen üzenetnek megvan a párja is:
Leírás: Protokoll analízissel tiltva (Hamis vagy deformált UDP csomag)
Irány: UDP kimenő
Forrás: a saját belső hálós IP-m + a torrent portja
Cél: az első üzenetbeli IP + (valószínűleg) a torrent portja
Indok: Az UDP csomag hossz és a kapott méret nem egyezik
Ezek alapján úgy gondolom, hogy valami a gépemről a torrentnek engedélyezett porton át hibás csomagokat küld ki. Mi lehet a probléma? Maga a torrent progi (uTorrent)? Esetleg valami más? Mi van, ha engedélyezem a töredezett csomagokat?
-
febi
tag
Sziasztok,
Én is a comodot raktam fel, de sajnos van egy kis problámám.
A munkahelyemre cisco vpn kliensel szoktam kapcsolatot létrehozni. De sajnos amióta a comodo van fent azóta a VPN kapcsolat létrehozásakor kék halállal elszál a windows.
Engedélyezve van az cisco-s alkalmazás a comodóban.
Vkinek vmi ötlet? -
A-Tilla
csendes tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Köszi a segítő választ . Tanuló módban hagyom a Komponenesfigyelőt .Megfogadom tanácsod mivel már nem csak te figyelmeztettél erre. Szerintem ez egy igen jó kis Tűzfal . Előtte az Outpost volt Tűzfalként ,igaz csak az egyhónapos próba változat de ez sokkal jobban tetszik és valahogy egyszerűbben és érthetőbben lehetett már az elejétől is kezelni .Nem kérdezett annyit mint az Outpost és ha pedig kérdezett akkor egyértelműbb volt a kérdés és a választható beállítások közül a választás lehetősége is.
-
A-Tilla
csendes tag
Szia Arki!
Köszi a választ és Tanuló módban fogom hagyni a Komponensfigyelőt.Ezt a kérdést kicsivel előtte már feltettem egy másik fórumon is mert nem tudtam,hogy van ez a fórum. Remélem az ottani fórum tag ha ide is átolvas akkor nem haragszik meg érte,hogy két helyen is megkérdeztem ugyanazt.
Köszi mégegyszer. -
Rommel6600
őstag
Köszi, én is gondolkoztam már rajta hogy felteszem ezt a kérdést, de aztán végülis arra jutottam hogy nem nagy munka pár szabályt létrehozni (cfosnak, a forwardolt portoknak, meg a helyi hálónak), a többi meg jön magtól (alkalmazásonként egyszer felugrik egy ablak) és kész.
De azért csináltam egy backup-ot
-
Nabu
aktív tag
Van lehetőség exportálni a beállításokat, esetleg melyil fájlba menti?

-
A-Tilla
csendes tag
Szia Arki !
Köszia választ.
Még egy kérdés az elején nehogy elfelejtsem.Az ötödik napja van , hogy telepítettem a Comodot és a Komponenesfigyelő még Tanuló módban van . Meddig kell Tanuló módban hagynom?
Nos mivel nem hagyott nyugodni a gondolat ezekkel a fájlokkal ,így még tegnap késő este csináltattam az avast!-al is egy teljes, mély Boot idejű vírus vizsgálatot .A végeredmény , hogy az avast! is megtalálta ezt a három fájlt amit a Terminator de Ő sem minősítette fertőzöttnek csak betette szintén a karanténba Azért valami mégis lehet ezekkel ha ketten is rájuktaláltak.Ott hagyom mind hármat a Karanténban mert abból baj nem lehet ,mert eddig nem láttam nyomát annak , hogy valami gond lenne a gépemen bármivel is .
Azért mégegyszer köszi a választ és újból csak megerősíteni tudom ,jó kis tűzfal ez a Comodo.Nekem előtte az Outpost volt de ez jobban tetszik.
Üdv. -
A-Tilla
csendes tag
Szia Arki!
Kérdeznék Tőled de nem teljesen a Comodo tűzfal a témája.Nos nálam a Spyware Terminator a vizsgálat után a Karanténba tett három Rendszerfájlnak,de nem fertőzöttnek minősített fájlt.Ezek a kernel32.dll;winsock.dll és wsock32.dll. Nos ezeket megtaláltam a Comodonál a Biztonság/Komponenes figyelőnél is ahol ezek Engedélyezve vannak .Tegyem át ezeknél a Tiltásra azt akis pontot? Úgy emlékszem valahol olvastam , hogy ezek mintha kártékony vírusok lennének vagy valami ilyesmi .Mit csináljak velük szerinted?Miért jegyezhette meg ezeket a Komponens fgyelő? A Terminatorral nem tudtam kivenni a Karanténból mert a következő lefuttatott vizsgálatkor szintén ott voltak a karanténban .Bocs ha nem teljesen ide vág a kérdésem de szeretném ha megoldódna ez a problémám . Egyébként a Comodo eddig remekül működik semmi gondom nincs vele.
Üdv. -
ArGab
őstag
Nos a 2.4-et megjelenés utáni nap tettem fel próbaképp, eddig gond nélkül működött, ma délután viszont elkezdte 100%-ra leterhelni a gépet nálam is System folyamaton keresztül. Mivel egyelőre semmi okosat nem tudtam csinálni vele, visszakerült a helyére a Kerio. Még a memóriát tudom letesztelni, de másnál eddig nem jeletkezett gond vagy fagyás, úgyhogy nem hiszem, hogy rossz lenne.
-
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!Valaki megtudná nekem mondani, hogy miként lehet új portot hozzáadni a programban?Én kerestem,de nem találtam meg.
-
tomcsi23
veterán
válasz
tomcsi23
üzenetére
Megint szívással indult a nap

Ha a spybot rezidenst kikapcsoltam, akkor elindult, ha be, akkor megakad az inicializálásnál. Most levettem a saját rendszerleíró-adatbázis kulcsok és fájlok védelmét (ez nem káros egyébként?), és megint jónak tűnik. Majd azért jelentek holnap is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tomcsi23
veterán
-
Thrawn
félisten
válasz
tomcsi23
üzenetére
Rákattintasz az esemény sorára, alul megjelenik maga a probléma, ott tudsz lejjebb görgetni.
Nálam kb 13 órája van bekapcsolva a gép, eddig 535 eseményt jegyzett be a naplóba, többségében bejövő szabály megsértése. Egyetlen használt programomban sem tapasztalok, hibás működést emiatt, ezért nem foglalkozok vele. (még jó, hogy nem kérdezi meg mindegyiknél mit akarok csinálni vele
) -
tomcsi23
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
Nem tudok már konkrétan mondani semmit ezzel kapcsolatban, most megint jó. Mentségére legyen mondva, ha elindul a gép rendesen, aztán már nincs semmi baj - napok után sem. Ha szopiztat, akkor a progik betöltése után - nem fagy le, de mintha elmenne az örök vadászmezőkre vinfoskám. Lehet, hogy nem a kettő progi kapcsolata miatt akad ki, de ha egyik nem megy, mindig elindul a gép rendesen. Igaz, az utóbbi (még reggel próbáltam, leszedés és újrarakás után) 6-7 indulási alkalomból ismét nem volt problémás.
-
Thrawn
félisten
válasz
Rommel6600
üzenetére
Ja értem. És nem zavar? Mármint a rezidens védelem?

-
Edween
őstag
Hi! Néztem a képet,nekemis hasonlót mutat csak a csúcsok szét húzottak,így teljesen hajaz valami 4szög jel generátorhoz.kilőttem már mindent amire ép gondoltam a fél rendszeremet ledobtam,de úgyis tekert a proci ezerrel,sajna vissza ment a ZA majd renszer telepítés után vissza teszem.
Köszi a tippeket,és a segítséget mindenkinek! -
Thrawn
félisten
válasz
Rommel6600
üzenetére
Nálam is, de nem használom a Spybot rezidens funkcióját.
-
Lacpac
őstag
Már kipróbáltam, hardware-es gond biztos, hogy nincs. Esetleg még valami sérült fájlrendszer lehet, de a naplóban semmi erre utaló bejegyzés nincs. Lehet telepítek egy friss wint. Ha meg van a 2,3-as akkor légyszi küld át a mailomra, de nevezd át, mert nem fogad exe-t a gmail.
mod:
Itt egy kép a procihasználatról
[link]
[Szerkesztve] -
Arki
tag
Akinek 100%-os proci felpörgése van, annak három dolgot tudok egyből ajánlani:
1. tiltsa le egy újraindításig a vírusírtóját.
- futtatáshoz beírn a ''services.msc''-t, víruskeresőt kikeresni és letiltani;
- újraindítnai a gépet és ''megvárni'', hogy minden betöltsön;
- utána visszaállítani a szolgáltatás indítását és elindítani (ha itt fagy, akkor először sétálj egyet kávézni, ne újraindítsd rögtön);
Nézd meg, hogy ez így jó-e, ha nem:
2. hajtson végre hardver teszteket a gépén winchester/memória terén.
- memóriához MS féle windows memory diagnostic tool vagy memtest86;
- winchesterhez ajánlott a készítő honlapjáról leszedni azok saját szoftverét és azzal nyomni egy nagy tesztet (megjegyzem: előtte elég lehet szimpla scandisk is);
3. tiltsa le a hálózati kártyáját és nézze meg, hogy úgy mit produkál a tűzfal.
- futtatáshoz beírni a ''devmgmt.msc''-t és jobb-klikkel lehet tiltani a hálózati kártyát -
Lacpac
őstag
Kiderült mi okozza. A rendszer eszi a procit, elképzelhető hogy, valami rendszer-komponensel akad össze? A feladatkezelőben a system ugrik föl 100%-ra. Tiltsam le a rendszerem futtatását
Végül is miért ne? Akkor nem lesz gondom. 
-
ragazzo
őstag
Felraktam én is a Comodot,és eddig semmi probléma vele.Eddig Agnitum volt fent, de gondoltam kipróbálom ezt is.Azóta sokkal gyorsabb a gépem, és megszűnt a 100%-os proci terheltség is, ami eddig megvolt.Több tűzfaltesztet is végigfuttattam , és minden ok.Szal eddig elégedett vagyok vele.

-
tomcsi23
veterán
Eh, úgy néz ki, hogy a Drágám összeakad a rezidens spybot-tal. Bár az elején még rendesen indult, de aztán már végleg megállt a vindóz. Leszedve a spybot-ot és újra feltéve rendben működik (egyelőre - néztem vagy 8-10 leállás/indulást, restartot).
-
Edween
őstag
Ja a Task-ban nézetem és a comodo-nál csak 3-5%-ot mutat,mindenmás a nollához közelít.

-
Edween
őstag
Sziasztok!
Én hasonló problémákkal küzdök mint Lacpac,a proci 100%-on teker.Nekekem az alkalmazás betöltésem ami kritikusra esett vissza.Kerstem mi miatt pörög,nem találtam,majd kilőtem a Comodót és vissza esett alapra a proci lendülete.
Szerintetek miért csinálja?
-
Arki
tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Elvileg inkább jobb lett, jó szemed van

-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Senkinél nem jött elő a frissítés óta, hogy a játékok akadoznak? Még a pasziánsz szintű 2D-s játékok is. A tűzfal kikapcsolása után megszűnik a szaggatás. Ha mindent alapórajelre visszaállítok, akkor is megmarad ez a jelenség. Valakinek van valami tippje, mi lehet a gond? -
Rommel6600
őstag
pfffúúú köszi, végre nem idegesítenek azok a nyamvadt nyilacskák

Ez már off: csak nekem tűnik úgy hogy ez a logó más és ''pixelesebb'' mint az előző?![[kép] [kép]](http://img205.imageshack.us/img205/4734/comodo10hv.png)
![[kép] [kép]](http://img208.imageshack.us/img208/5883/comodo29vk.png)
-
kp78
veterán
Na úgy tűnik, én vagyok az egyetlen kivétel, akit nem zavarnak a fel-alá mozgó nyilacskák
A ZonaAlarm-ban is volt ilyesmi animáció, én már megszoktam.
Sőt otthoni gépemen(GPRS voda nettel használva), direkt jó, mert látom mikor van adatforgalom, és mikor áll a net. Persze ez adsl-nél tök felesleges dolog, de aki használ vagy használt mát voda netet, az tudja milyen is az.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
Rommel6600
üzenetére
A nyilak engem is idegesítenek, irtó gáz.
-
bolcsodal
addikt
Ez legyen a legkissebb gond a comodo-val. Nektek is szokott ''súlyos'' eseményeket logolni? Nálam van egy visszatérő delikvens, aki UDP port scan-nel próbálkozik állandóan...Lehet, hogy a szolgáltatóm?

-
Arki
tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Jobb-klikelsz az ikonon, rákattintasz a ''Tálca ikon bekapcsolása'' szövegre.
-
RatSon
aktív tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
max downgrade ;)
de engem is zavart, jobb click a tálcaikonon enable tray animation pipát ki és voila nincs gázos animáció.
szvsz egy rmclockhoz hasonlo historys graphnak joval tobb értelme lenne mint ennek a fel le rohangalo nyilaknak... -
Rommel6600
őstag
na de kár volt update-elni, rohadtul zavarnak azok a mozgó nyilak az ikonjában az óra mellett.
Be lehet valahogy állítani hogy megint a comodo logó legyen az ikonja vagy uninstall és vissza a régit?
Semmi bajom nem volt az előző verzióval, már meg is bántam hogy frissítettem, ezek miatt az undorító mozgó nyilak miatt
Nincs olyan opció, hogy downdate?
[Szerkesztve] -
10GoBall
aktív tag
válasz
bolcsodal
üzenetére
Ez bizony töltötte le a frissítéseket. Az is érdekes, hogy csak péntek óta. A 2.4-es még nem csinált ilyet. /ez tegnap este lett fölrakva/. Registry cleaner több is és többször is végigment a gépen, de nem volt elég. Kézzel is kellett gyomlálni. Valószínű a nem teljes uninstall miatt lehetett ilyem probléma.
-
10GoBall
aktív tag
Én kb 2 hete használom az egyik gépen. Először a 2.3-as volt fent, majd most a 2.4-es. Leszedni írtó nehéz volt. Nem ment rendesen végig az uninstall, 2 órai registry tisztogatás után lehetett csak az újabb verziót feltenni. Nekem indul magától. Az automata update kissé zavart, volt nap amikor 6x is updételt. Most szokom a magyar nyelvet, eddig angolul bezsélgettünk.
Eddig bevált. -
RatSon
aktív tag
hmmm. köszi a tippet, kiprobaltam, sajna nm jött be, de a logba folyamatosan ICMP out problémák voltak (nem csak cs kozben, port unreachable error), igy a network monitornal a kifele irányulo ICMP csomagoknál engedélyeztem a port unreachable uzenetet. most megy normálisan.
kérdés hogy mi az az ICMP? és nem -e gond hogy átállítottam.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pedig nem szeretném
A ZonaAlarm-ban is volt ilyesmi animáció, én már megszoktam.