Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- E-book olvasók
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
zvaragabor
senior tag
-
blattida
nagyúr
válasz
zvaragabor
üzenetére
De lesz. Ja, egyébként biztos lassulni fog.

-
zvaragabor
senior tag
Bocsi, bajlódtam a hálózattal, most tudtam csak jönni.
Ez az új verzió is 3.0, csak az alverzió változott 3.0.15.277-ről 3.0.16.295-re.
A fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem váltanak még 3.1-re.Újítások az új verzióban (csak úgy nagyjából fordítottam, az eredeti angol changelog ITT olvasható):
Új
-anti-leak(szivárgásvédlmi) konfiguráció: (új gyári beállítás a "D+"-ban)-on-demand víruskereső: egy alapszintű kézi indítású kereső, ami a Comodo telepítésekor lecsekkolja fájlokat kártevő után, valamint a felhasználói felületen keresztül is elérhető. Ez a kereső csak végrehajtható fájlokat ellenőriz. (Az antivírus persze továbbfejlesztett motorral fog rendelkezni, nem kell aggódni.) Valamint ha minden igaz, akkor a tűzfal számára új, még ismeretlen végrehathatókat is ellenőrzi, mielőtt bármilyen műveletet is végrehajhatnánk a fájllal a riasztási ablakban.
-a-vsmart garancia program: Ez egy fizetős szolgáltatás, annyit sikerült az ismertetőből kihámoznom, hogy ha erre előfizetünk, akkor mindennemű fertőzés megoldását elvállalja a cég egy távirányítású szervízeléssel.
Továbbfejlesztve:
-Önvédelem
-gyári beállítások(több registry bejegyzés, és COM interfész, valamint a böngésző, és ftp kliens szabályok mostantól támogatják a passzív ftp-zést)
-rundll32.exe és más windows-os program mostantól nem megbízhatóként működik
-Ha a D+ nincs clean pc mode-ban, akkor nem fog a pending files list gyűlniHibajavítások:
-hibák, amik lehetővé tették a D+ nem megfelelő működését ártalmas műveleteknél(hiba a registryben, fájl védelem, billentyűnaplózás)
-hiba, ami miatt CFP nem működött megfelelően bizonyos hardverkörnyezetek mellett(pl USB kulcs használata)
-néhány hiba a GUI-ban. -
Bali27
addikt
Ok.. Tök mind1.. Autó frissités volt.. Már csak az lenne a kérdésem hogy magaritást valahol lehet szerezni hozzá? a 3 as comodorol beszélek..
-
Bali27
addikt
válasz
zvaragabor
üzenetére
Nekem az elözö aszem 3.0 ás comodo van.. Ez az uj miben más? Megéri felrakni? MErt öszintén szólva tökéletesen meg vagyok elégedve a 3.0ással is.. Tök jól el vana háttérben.. Semit sem zavar...
-
zvaragabor
senior tag
-
blattida
nagyúr
Kár, hogy a V-Smart fizető...
Az viszont jó, hogy a CAVS keresője ennyit gyorsult.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
blattida
nagyúr
válasz
zvaragabor
üzenetére
Nem a számozás a lényeg...

-
zvaragabor
senior tag
CFP 3.0.16.295 kijött, nincs 3.1
-
Arki
tag
válasz
MolnárPéter
üzenetére
CFP3.1: Azért azt majd fontos lesz kihangsúlyozni, hogy nem on-access (tehát simán gépen megnyitsz valamit), hanem on-demand (ellenőrizteted) rész lesz, ami a CleanPC mód biztosságát hivatott elősegíteni ([link]).
-
MolnárPéter
aktív tag
Nyílván leszedte a tárhelyéről azóta, valamint letelt az üzenet módosítására lehetőséget nyújtó 5 perc is. Direkt link, honosítóműhely.
-
Tosee
őstag
Hello!
Hogyan tudnám rávenni a comodo-t, hogy helyi hálózaton engedje a multiplayer játékokat?
A játékot már felvettem a megbízható alkalmazások közé de mikor indítanám akkor lefagy a játék. Ha viszonk kikapcsolom a comodo-t /2.4 es verzió/ akkor megy minden.Ötlete valakinek?
-
akaido
addikt
Épp most tettem fel a 3-as Comodoi Varánuszt a Vista Biznyisszre. Egy nyisszantásra, felment, a Defense + szépen tanulgat, minden műxik eddig, szóval elégedett vagyok eddig, és még a FrostWire is korrektül letölt.

-
zvaragabor
senior tag
Jaja, hétfőn frissül a CFP, kap egy on-demand scanner modult. Hivatalos fórumon Melih elmondta, hogy már látta élőben, és hogy egész gyors a keresés. A legelső hivatalos kiadás dátum az elvileg tegnap lett volna, de úgy látszik, még csiszolgatnak rajta egy picit.
-
blattida
nagyúr
válasz
MolnárPéter
üzenetére
Fél hangszórót nyert a következő játékosunk: Molnár Péter. Gratulálunk!

-
Bali27
addikt
MI az a CAVS?
Amugy be voltak ezek álitva.. Meg lett a megoldás.. Utorrent.. Sajnos azt irta ki a Bitcomet hogy a Vista Original TCPIP.SYS fileja nem megfelelö neki, hanem, hackelni kell.. Van iylen gyorsitás Vista alá.. Merg is csináltam frankón.. Akkor sem ment... Utorrent azonnal megy,,
-
blattida
nagyúr
Hétfőn elvileg kijön a 3.1-es comodo,amiben már benne lesz a CAVS új on demand keresője is. Remélem, úgy is lesz...

-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Van egy nagy problémám..Comodo tüzfalat használok, és felraktam a Bitcometet(legujabb), és egyszerüen nem akar tölteni.. pedig Trusted Applicationsra állitottam a Tüzfalat..
Adtam neki fix portot is,, amit a tüzfalon engedélyeztem.. Akkor is semmi...
Tudnátok segiteni? -
Bali27
addikt
Sziasztok!
Van egy nagy problémám.. Felraktam a Bitcometet(legujabb), és egyszerüen nem akar tölteni.. pedig Trusted Applicationsra állitottam a Tüzfalat..
Adtam neki fix portot is,, amit a tüzfalon engedélyeztem.. Akkor is semmi...
Tudnátok segiteni? -
volvoguy
addikt
válasz
zvaragabor
üzenetére
ezt mire irtad?
-
Pocak89
senior tag
Hali! Felraktam a 3.0-t. Kell vmit beállítani? Mert tűzfalak terén nem vok otthon. Most így szépen megvan magában, csak nemtom hogy jó-e így.
-
-
volvoguy
addikt
Furky: és ez a kerio winroute milyen? nekem a personal volt...anno...
ez miben más? -
Furky
őstag
válasz
volvoguy
üzenetére
Egy másik gépen én is kerio-t használok, nem a winroute-ot, hanem a personal-t, és nincs ilyen probléma, soha nem is találkoztam még ezzel. Elképzelhetőnek tartom, hogy valami be volt pipálva, amit nem kellett volna bepipálni
Amúgy Comodo 2.4 akkoriban az egyik legjobb volt egy hatalmas teszt alapján, nem tudom, hogy a 3-ommal mi a helyzet, még nem néztem tűzfaltesztet
-
volvoguy
addikt
tök jó, hogy a KERIO-m állandóan tiltott oylan oldalakról, mint a Youtube, Porkolt, Videa..stb....sehol nem engedett videókat nézni..ez viszont szépen engedi az összeset, és igy már nem kell kikapcsolgatnom a űzfalat arra az időre, hogy megnézhessek vmit, mint anno. a kerio-nál..

-
Furky
őstag
válasz
blattida
üzenetére
Jaja tudom
Használtam én 3asból valami betakat is, meg rc1-et is, akkor is tetszett már
De aztán áttértem KIS7-re. Az is elég jó kis tűzfal+vírusírtó+miegyéb. 2.4esnél voltak nekem néha idegesítő gondjaim, elkezdte enni a procit rendesen, teljesen leterhelte, de ezt így találomszerűen
Amúgy ahogy elindult, egyből beállította tanuló módra, mert azt szoktam meg réginél is, de hiába volt tanulón, mindig reklamált, hogy most pedig telepítő módban van, pedig nem abban volt
Mindegy, rányomtam egy clean pc módot, aztán vissza tanulóra
Így jó lett. Kiváncsi leszek, hogy milyen lesz a KIS 8-asa majd, KIS-t nagyon könnyű megtanulni kezelni, és elég jó védelmet nyújt az is
De Comodo a legjobb, ezt kell használni
-
Furky
őstag
Huuuuuuuuuuu! Most tértem vissza KIS 7-ről újra a Comodo+Nod32 pároshoz. Comodo 3.0.15.277, és Nod32 3.0.621.0. És gyorsulást érzek egyelőre. Ugyan ez az érzés volt akkor is, amikor az öreg 2.4es comodo-ról, valamint a nod32 2.7.42-ről váltottam KIS 7-re
Minden frankó, de ezt a Remindert nem tudom lelőni, beállítottam a Tűzfalat, meg a defense+-t tanulóra, és feljön valami reminder ablak, hogy telepítő módban van a defense+, de hát már átállítottam tanulóra. -
volvoguy
addikt
és mi a véleményetek a tűzfaltesztekről?
mármint beirom google-be, hogy firewall test...erre kihoz egy csomó angol oldalt...és le lehet tesztelni, hogy a gépemen lévű szűzfal mire képes..ezeknek van értelme, megbizhatóak? vagy van amelyik át.aszás, és megfertőz? -
volvoguy
addikt
akkor okés. amugy ez a 2.4-es elég szimpatikus elsőre. tetszik, hogy amikor vmi ki akar lépni a netre, legyen az mondjuk egy alkalmazás, mint a system, vagy explorer, vagy bármi..akkor részletes, viszonylag érszletes infót ad, hogy miért akar kilépni, hogy melyik proigram inditotta el....és még azt is odairja, hogy biztonságos..avagy nem.....
szal tetszik....egyszerű..és nagyszerűamugy a kockázat uj tűzfal kiprobálásában mindig a beállitásokban leledzik. én ugye keriot használtam majdnem egy évig...magyar verziót..és eltartott egy darabig amig mindent beállitottam rajta...és sztem sokan attól tartanak uj tűzfalnál, hogy vajon helyesen kalibrálták-e be...mint pl. én most...mert egy csomó beállitást eszközöltem, mindet angolosan mondva Advanced módban....majd beletanulok idővel
-
-
volvoguy
addikt
na felraktam. először a 3.0ás angolt, de még tanulnám a rendszert, ezért letöröltem, majd a 2.4-est raktam fel...ez legaláb magyar...
Elsőre pofásan néz ki, soakt segit hogy magyar nyelvű...a beállitások sokszinűsége tetszik.Kérdés: nagy hátrányban vagyok, hogy csaj a 2.4-est raktam fel (lévén hogy magyar)?
Várható 3.0ás magyar nyelven megjelenése? -
volvoguy
addikt
döntöttem. kipróbálom a comodo-t. már csak azt mondjátok meg, hogy honna tudom letölteni. jó tudom ,hogy van hivatalos oldala...és bizti van ott oylan, hogy DOWNLOADS....de nekem a legfrisebb kéne..meg a legjobb..feltéve ha létezik belőle sima verzió, mint anno a ZA-nál (ott volt a sima, meg a pro..)
Magyar oldalakról szivesebben töltenék..ha lenne...szoftverbázison nem találtam...
köszi
üdv -
-
T54B4
csendes tag
Nem tudom melyik indexelő szolgáltatásra gondolsz.Mert ha a Comodoéra,azt nemtudom hol lehet kikapcsolni,ha van nekije olyan.A Defense+ban nem találtam olyan beállítást,ami erre utalna.
Ha arra gondolsz,hogy a Windowsos indexelést kapcsoljam ki,az ki van
Amúgysincs soha bekapcsolva,mert csak fogja a rendszert,és úgyis total commanderrel keresek,annak meg mindegy van-e. -
hutoczky
csendes tag
Szeretnék hozzá szólni ehez a témához.
a nod32 nek már réges rég késszenvan a magyar forditása csak szarakodnak a kiadással.
ne,hogy már a magyarúl tudok nak valami jólegyen , hülye angól befolyás mint mindenütt tv rádió stb. mindenhól angolúl csőpőgnek a szövegek ,de minek? -
T54B4
csendes tag
válasz
volvoguy
üzenetére
Hali.A kérdésedre a válasz:Jobb a Comodo!
De persze azt figyelembe kell venni,hogy csak akkor véd jól(ez is mint a többi),ha jól vannak megadva a tűzfalszabályok.Arra gondolok,hogy pl a Kerio meg a Comodo is lehet hulladék,ha úgy adjuk meg a szabályokat,hogy "mehet minden!"
Annyi esetleg,hogy az adatbázisa nem a legnagyobb,így ha valami kommunikálni akar,jól meg kell lesni mégis ki az és hová akar adatot küldeni.
Amúgy kis gépigényű,nekem pl 10 megát eszik a memóból (2 folyamat) és a procit sem eszi nagyon.A windowsom azóta egy csíkkal kevesebbet tölt(előtte Outpostom volt).
Ettől függetlenül a tesztek sem mindíg megbízhatóak,én inkább kipróbálok valamit,hogy tényleg olyan-e.Na a Comodo olyan
VÉD -
T54B4
csendes tag
Laslow,én szerintem nem cserélem le ezért a tűzfalat,mert nagyon megtetszett.Amúgy arra rájöttem,hogy a Defense+ része miatt van ez a hiba,mert gondolom indexeli a particiókat,és figyeli a fájlok változását.Namost,mikor egy új vinyó kerül be,gondolom észreveszi,hogy ismeretlenem a fájlok,és nincsenek benne az adatbázisában.És újraindítással "indexeli" őket.Csakhogy ez így nem megoldás.Az lenne a jó,ha ki lehetne választani,hogy a Defense+ menyik meghajtót figyelje,mert pl sztem lazán elég lenne a "c" meghajtó figyelése,ahol a windows van.
Én amúgy egyenlőre kikapcsoltam a Defense+ t így legalább nem csinál újra szabálylistát,meg nem sipákol.Amúgyis az AVASTom csak véd annyit,hogy nem kapok be semmit,amíg ki van kapcsolva.És jobb híjján várom,hogy a Comodo-s srácok kijavítsák.De tuti el vannak havazva,meg ez a 3-as verzió nem igazán kiforrott szerintem.Ettől függetlenül nekem bejön. -
volvoguy
addikt
üdv. szeretném Kerio tűzfalamat hatékonyabb és biztonságosabb tűzfalra cserélni, abban az esetben, ha létezik biztonságosabb..ugyanis a Kerio-t is sokan dícsérték, és dícsérik...de ha van biztonságosabb, azt használnám. és a Comodo-t javasolták...valamint linkeltek egy internetes tesztet, ahol vagy 40 tűzfalból a comodo a 2. lett, a kerio, meg a tizenakárhányadik.
Mennyire lehet hinni az iylen teszteknek (2007es)?
Tényleg jó/jóbb a Comodo?köszi
üdv -
Laslow
senior tag
Ugyanezt csinálja nekem is, és roppant idegesítő! HDD cserekor hibaüzenet, majd az az automatikus javító izéje lefut, újraindítást kér, és utána jó. Amíg nem változtatok ismét valamit a vinyókon... Márpedig több mobil racket is használok, szóval muszáj.
Ráadásul ilyenkor az újraindítás után ismét elölről kell kezdeni tanítgatni, pl. Firefox indításkor megkérdezi, hogy mi az, mehet-e, ilyesmik... Próbáltam a beállításokat kiexportálni, majd importálni, de nem segített, ugyanúgy rákérdez minden proggira.XP SP2 PRO, frissítve mindennel. Elsődleges HDD, rajta C:-n a Comodoval: SATA 500GB. Második vinyó: SATA vagy PATA is lehet. Comodo v3.0.15.277
Ezek miatt épp most fogom eltávolítani a gépről, viszont itt a nagy kérdés, hogy akkor mi legyen helyette?
-
Bali27
addikt
Felraktam a 3.0-át.. Azóta megy.. Hozzé se kell nyulni..

-
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég használom a Comodo-t /2.4.16.174/ és az a problémám ha olyan oldalt nyitok meg ami használna media playert akkor az internetkapcsolat megszűnik / böngésző nem ad be semmit/. Ha ezt követően a bizonsági beállítássnál a "Mind mehet"-re állítok akkor újra van kapcsolat. Egyedire való visszaállításnál viszont nincs. A gép újraindításánál van újra net.
A comodo beállításaim: [link]
[link] -
Arki
tag
Lehet skinezni:
This post explaines as how CFP 3.0 can be skinned (or multiple themes can be created). Although we are working on a skinning tool that can facilitate you to create skin in an automated way, but till we come up with that skinning tool here are the manual steps:
After you have installed CFP and it's up and running:
1. Go to firewall installation folder, which is by default '%Program Files/Comodo/Firewall' and create a folder under that as 'Themes'.
2. Copy '%Documents and Settings\<username>\Application Data\Comodo\Firewall Pro\Data\ResFiles' folder inside 'Themes' folder and you can rename 'ResFiles' folder as you wish, say 'Custom'.
3. Go to '%Program Files/Comodo/Firewall/Themes/Custom' and open 'prdinfo.ini' file. Under 'INFO' section, you have two entries 'ProductName' and 'ThemeName', you can change 'ProductName' to whatever you wish to see as product title and 'ThemeName' as whatever you want to see as listed under 'Miscellaneous -->Settings -->Themes' combo box. In addition to that, you can change any image placed inside '%Program Files/Comodo/Firewall/Themes/Custom' and it will reflect that in CFP's GUI. Please always make sure that dimension and type of image is always same while changing images.
4. Go to 'Miscellaneous -->Settings -->Themes' and select the theme name. Exit fom CFP and then start CFP again. You should see the product name as you entered as application title and default theme selection as you selected last and any image you changed should reflect in GUI.
How to share skins?
Once you have created a skin and given it a name, you can make that folder created under Themes available to others and this way they can copy that under their 'Themes' folder. All we have to make sure that we don't have two theme names as same, so 'ThemeName' value mentioned in every 'prdinfo.ini' should have unique name.
-
Bali27
addikt
No. felraktam Comodot.. Most rendesen a 64 bitesek közé települt....
Meg ki jött az uj AVAST free, és magyar nyelv is van
64 biten ugy néz ki tökéletesen összedolgoznak
+ van Win Defender + spybot.. Sztem ennyi is elég... No meg Opera rulez
-
Bali27
addikt
Passzolom.. Ennyire nem értek hozzá.. De a sima Program filesbe, amibe a 64 bites cuccnak kéne lenni oda nem tesz semit se.. ÉS a 64 bitest töltöttem le..!
-
Bali27
addikt
Huh.. Konkrétan semmit..
MOst per pill már nincs fent , de gvissza szeretném rakni, mivel jobb mint a vistás tüzfal..
És melóban is vagyok, a gép meg otthon.. De a lnyeg hogy semmi indoklás nélkül kiirta hogy nem tudja elinditani.. ÉS kezdjek ezzel az infoval amit akarok..
Az miért van hogy a 64 bites tüzfalat az x86 Program filesbe installálja..? Tudom van 32 bites modulja vagy mi is, de a 64esbe akkor miért nem rak semmit se? -
Bali27
addikt
Sziasztok!
64 bites Vistám van, és a 64 BITES comodot használom alattta.. Azaz használmnám.. CSont uj rendszerre feltelepitem, és néhány ujrainditás után, win inditáskor kiirja néha hogy nem tudott elindulni.. Ja és a 32 bites Program filesbe telepiti a programot.. Ja.. de miután kiirja h nem indul, manuálisan elinditom, aztán meg megy rendesen..Valakinek valami ötlete h miért van ez? -
T54B4
csendes tag
Kösz szépen a segítséget,én is remélem,hogy hamarosan megoldják,mert ennyi miatt nem szeretnék váltani erről a tűzfalról!

-
T54B4
csendes tag
Hy All.
Lenne egy problémám a Comodo-val,és a segítségeteket szeretném kérni!
Szóval,alaphelyzetben minden oké a progival,de ha beteszek egy új winyót a gépbe,és elindítom akkor indulásnál kiírja,hogy I:\program files\comodo\... nem található,meg,hogy hibás a telepítés.Az "i" meghajtó az új winyó betűjele.De hülye mert nem oda van feltéve a Comodo,hanem c-re
Szóva kiírja,hogy akarja javítani a telepítést?Mondom igen,erre vmit csinál,és kéri az újraindítást.Utánna megy,na de,ha kiveszem a vinyót akkor is kiírja ugyanezt.Kijavít vmit újraindítás,és megint megy.Ezt minden alkalommal eljátsza velem
Már nagyon unom.Valaki tapasztalt már hasonló??Vagy valami ötlet,hogy miért csinálja? -
Bali27
addikt
A magyar 3.0 ás ki tudja h nagyábol ugy mikor fog kijöni? ÉS majd honnan lehet letölteni?
-
Hasaggymeg
veterán
Az újraindulás esemény Save Dump( a windows hibakeresés céljából újraindította a számítógépet....stb.)előtt 1 mp-re mindenhol ott van a DHCP hiba(a számítógép a .....hálozati címü kártyához tartozó ....IP bérletét a DHCP kiszolgáló elutasította,és valami DHCPNACK üzenetet küldött.)Valaki lefordítaná nekem ezt magyarra(vagy angolra is jó),és útbaigazítana mit tegyek ez ellen?A Comodo tüzfal volna a baj?Amúgy a naplózás tele van ezzel a hibaüzenettel,de nem mindig követi újraindítás.Köszönöm(Comodo firewall pro 3.0)
-
-
etele34
tag
Sziasztok!
Még teljesen új vagyok itt, most találtam rá erre fórumra. Lenne egy kérdésem felétek.
Én avast!-tot használok és Webroot Spy Sweepert. Mindkettőnek van valós idejű védelme és be is van kapcsolva. Feltenném még a BOClean programot, de előtte megkérdezem Tőletek, hogy nem fog összeakadni ezzel a másik kettővel?
Köszönöm a válaszokat. -
h0o2a7j6
tag
Eddig 2.4-et használtam, nem tudom megéri-e váltani az újabb verzióra(gondolom igen), mennyivel tud többet mint a 2.4, biztonsági szempontból javasolt-e az új 3-as?
-
A mai napon feltettem én is a comodo 2.4-es verzióját notebookra. Nod 32 és AVG melett semmi gondom nincs vele. Routeres net mellett kis utánaolvasás után az utorrent portját is sikerült simán kiengedni rajta.
A régi laptopomon is gyors és kezelhető.
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Az lenen a kérdésem hogy a Comodo akár mit csinálok, beálitok h pl ezt meg azt kiengedje, mindig mindent ujrakérdez.. Mindig kérdez, Már az örületbe kerget.. MIt lehet csinálni vele?
-
sz.j
nagyúr
válasz
zvaragabor
üzenetére
Köszi az infót, kipróbálom.

-
zvaragabor
senior tag
Kaspersky inkompatibilis(elvileg) a Comodoval. Vagyis ezt csak a KAV állítja. Úgy tudod egymás mellé föltenni őket, ha először a KAV-ot telepíted, majd utánna a Comodot.
Ha felteszed, akkor először midnen képpen kapcsold ki valamelyiknek a viselkedéselemzőjét, mert összeakadhatnak. Comodo-nál ez a Defense+, KAV-nál meg a Proactive Defense. De megpróbálhatod egymás mellett működtetni a két modult, sokaknak sikerült már. -
sz.j
nagyúr
Az miért van, hogy a KAV7 addig nem hajlandó installálni mig a Comodo-t ki nem kapcsolom? (Ki is írja, hogy töröljem a Comodot!)
Esetleg a Comodo-nál valamit másként kell beállítani?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amennyire nyomon követem a hivatalos fórumot, úgy a honosító programnak még se híre, se hamva. De egyszer majd elkészül. Bár ez engem szerencsére nem érint, én tökéletesen elvagyok az angol verzióval, jobban preferálom az eredeti angol nyelvet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- amugy én nem tudom