Aktív témák
-
bikkamokka
tag
Nézegettem, de nem találtam.
A kérdésem a következő:
Hogyan / hol tudom azt beállítani, h a gépem engedje az internet megosztást a 2. hálózati csatlakozón a notebook felé? (a comodo firewall feltelepítése előtt működött.) -
Thrawn
félisten
Kijött egy új verzió, állítólag ebben kijavították a Vista Update-el való problémákat: Link
-
bikkamokka
tag
válasz
bikkamokka #797 üzenetére
Nem a weblapon van a hiba. (Így nem igazán tudom, h mi a baj de ez itt off) Másik gépen lejött a fájl, el is indult a telepítő.
Esetleg egy modetátor törölhetné ezt a két hozzászólásomat. -
bikkamokka
tag
Megpróbáltam letölteni a comodo 3.0 tűzfalat, de nem sikerült elindítani az installálást, mert ezt írja az XP:
a CFP_Setup_3.0_15_277_XP_Vista_x32.exe nem win 32 alkalmazás.
vagy az install elindul, de azon nyomban ki is lép, "hibát észlelt, ezért leáll".
Többször is megpróbáltam letölteni, több böngészővel is. (opera, ie, firefox) Az opera hibát jelzett az utolsó pár (kb 5) másodpercre.
Mitől lehet ez?
Mi rá az ellenszer? -
Tosee
őstag
nem jutok dűlőre a 135, és 445 ös portal...
kikapcsoltam a fájl- és nyomtatómegosztást, és letöröltem majd visszaraktam a comodo 2.4-es vierzóját, hátha én állítottam el vmit véletlenül, de a portok továbbra is nyitva vannak.
Valakinek valami ötlete?3.0 ból mikor várható a magyar verzió?
-
einstein
senior tag
A legfrisseb volt fenn, és eleve nem használtam Defense+-t pont a sok macera miatt.
De mindent kipróbáltam, az hogy tűzfal is le volt tiltva nem segített, sőt az sem, hogy az egész program le volt állítva, és az automatikus indításból kivéve. Eleve a telepítés ujraindítás közben zajlott (volna), tehát értelemszerűen akkor a COMODO még be sem töltött.
Amúgy nem minden update-tal volt baj, csak bizonyos 2-vel (KB935509 és KB943411), ami elvileg Vista Ultimate specifikus ha jól tudom, ezért nem észleli a problémát mindenki.
Most gondolkodom, hogy újra felrakom a COMODO-t, hátha az elkövetkezőkkel már nem lesz gond és hamar kiadnak frissítést. -
Hasaggymeg
veterán
A PC Flank-on mi van?Bekrepált az oldal?Pedig elég jókat lehetett ott tesztelni a tűzfalakat.(mindig jót mondott
he-he-he))
-
Arki
tag
A 3.0-ból van már Vista-s is. Én még egyszer sem kaptam hírlevelet tőlük (mondjuk csak progi telepítésnél írtam be emailt).
Ja, úgy néz ki tévedtem, mert kifejezetten sokan szívnak - én nem, ez fura
- az utolsó frissítésekkel. Újra lecsekkoltam, de nálam minden frissítés simán felment (install mód és beállítottam mi legyen rendszer fájl vagy telepítő, megbízható). Mindegy, a lényeges dolog az, hogy kiadtak egy javítást hozzá:
TEMPORARY FIX 1 :
1 - Download the file cfpfix.zip in the attachment
2 - Extract the archive into a folder e.g. c:\CFPFix
3 - Disable Defense+ by going Defense+->Advanced->Defense+ Settings and setting Defense+ Security Level slider to Disable.
4 - Right click on c:\CFPFix\update.bat file and Select "Run as administrator" option
5 - After seeing "Done...Please restart your computer and update your windows.", restart your PCAfter these 5 steps, Windows updates should work without a problem.
During this time, CFP Defense+ will be disabled and unfunctional. So as soon as the updates are completed, please perform the following steps:
1 - Right click c:\CFPFix\restore.bat and Select "Run as Administrator" option
2 - After seeing "Done..Please restart your computer", restart your computer
3 - Please verify CFP is functioning properly by opening CFP and looking at Summary screen for any error reports.
4 - Enable Defense+ by going "Defense+->Advanced->Defense+ Settings"What Temporary Fix 1 does, is simply renaming the CFP sandbox driver and effectively disabling it. After the updates are completed, it is restored.
TEMPORARY FIX 2 :
This fix is verified to work with some users:
1 - Go to Defense+->Advanced->Defense+ Settings and select "Deactivate Defense+ PErmanently" option
2 - Restart your computer and retry the updates.
3 - After the updates are completed, reacrtivate the Defense+ and restart your computer.Nem fordítottam le, gontoltam ha angolul megértitek a tűzfalat, akkor nyílván ezt is.
Arki
-
Thrawn
félisten
Mióta Vista kompatibilis a Comodo? Nem kaptam meg róla a hírlevelet
Ha jól látom magyarítás még nincs hozzá. -
-
einstein
senior tag
Sziasztok! Egy kis info Vista usereknek:
[link]
A COMODO úgy néz ki egyelőre nem enged némely windows updateot felrakni, még akkor sem, ha amúgy ki van kapcsolva. Én is belefutottam ebbe a hibába, 2 update filet sehogy se tudott sikeresen felraknia Vista, most bukkantam erre a megoldásra neten. Csak uninstall segít. -
Tosee
őstag
Hello!
Az érdekelne a tűzfallal kapcsolatban, hogy hogyan tudok bizonyos portokat lezárni benne... konkrétan a 135, és a 445-ös port van nyitva és ezek az alkalmazások használják:
135 - loc-srv
445 - microsoft-dsA tűzfal 2.4-es verzióját használom.
-
fsb1000
nagyúr
Hello!
Bocsánat tévedtem!!!!!Adatbázis verzió = 3.0
Comodo = 2.4.19.
Már ritkábban ír HDD-re, de még csinálja.
Nincs rá megoldás? -
T54B4
csendes tag
Hát nincs könnyű dolgod,de remélem összeszedik magukat a Comodos srácok és összehozzák a dolgot,hogy le tudd fordítani.
Sok sikert előre is,és kösz szépen mindenki nevében a munkádat! -
Arki
tag
A tervük az volt, hogy most nyelvi fájlt adnak hozzá, amibe lényegében bárki beleírhat. Nem tudom, hogy most ezen vacilálnak-e, a korábbi verziónál külön progit írtak a fordítandó program szöveghez (lényegében tükör fordítás) és szimpla html fájlokat kaptunk a súgóból. Most megcsinálhatnám azt - nem legálisan, mert licenc-ellenes -, hogy fogom és az MS féle html help workshop-al visszafejtem a chm súgó fájlt és exescop, restorator vagy resource hacker (stb.) segítségével lefordítom a program fájlt. De ennek több szempontból nincs értelme:
1. nem fordítgathatsz kedvedre, mert azzal szerződést szegsz;
2. nem fejthetsz vissza semmit engedély nélkül;
3. amint megjelenik egy újabb verzió, amit akár csak egy minimális javítás miatt érdemes felrakni, máris kárba vész a fordításra szánt munkaidő.Szóval, ésszerűen, egyebet nem tudok csinálni, mint várni. Én korábban saccoltam RC kiadásokat is, de ez pl. nem jött be, első RC után rögtön kiadtak egy teljes verziót (nem tudom mi a francnak, mert butított verzió - pl. nincs skinezés, nyelvek), így a magyarítás lehetőségét sem tudom jól megsaccolni (ezt korábban kb. január közepére gondoltam, de láthatóan csúszik az egész). Az a gáz, hogy szerintem az első fordítási lehetőségnél úgy is kihagynak 1-2 fordítandó dolgot (ez minden fejlesztővel előfordul, mert tök nehéz mindenre figyelni), így még majd annyival is csúszni fog a dolog.
A forráskódot nem adják oda, nem open source - az agnitum-féle outpost 1.0 az volt -, csak ingyenes
. Szerintem amúgy biztonsági kockázat egy védelmi progit nyílt forráskóddal üzemeltetni (outpost-nak már van sokkal nagyobb verziójú progija - ami nem open source -, tehát csak általánosítok, nem rá céloztam!).
Béke,
Arki
-
T54B4
csendes tag
Arki,amúgy azért nem tudod lefordítani,mert kellene a forráskódja?
Mert látam,hogy nyalvi file nincs benne -
T54B4
csendes tag
Hali all.
Nah,közben megoldottam a Counter Strike problámámat.Annyi volt a baja,hogy hiába engedtem ki magát az alkalmazást a globális szabályok blokkolták,mivel az nem enged ip-khez csatizni.Hozáadtam 2 szabályt,hogy kiket engedjen és kész is!Müxik mint állat.
Egyre jobban tetszik a prog.Am a haverom meg a 2.4-essel szívott(én 3-ast használok),mert neki is ugyanezt csinálta,csak neki nehezebb volt beállítani. -
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Most tettem föl én is próbaképpen a Kerio után egy Comodo tűzfalat .
Összejött jónéhány kérdés ezzel, és uTorrenttel kapcsolatban .
Nagy nehezen be tudtam állítani az alkalmazás figyelésben, és a hálózatfigyelésben is sikerült neki portot nyitni .
Menni megy de, szerintem lassabb a sebesség a lehetségesnél .
Kérdésem uTorrenttel kapcsolatban, hogy honnan lehet azt hitelesen megtudni, hogy ez a program milyen portokon kommunikál .
A bejövő irány portja beállítható . A kinemő miért nem ?
A távoli kliensek meg honnan tudják azt meg, hogy az én klinsemhez milyen porton tudnak bejönni ?
Fordítva is lehet a helyzet . Az én kliensem honnan tudja, hogy a távoli klienshez melyik porton tud bejutni ?
Ha a bejövő iránynak nyitok 1 portot az odáig OK .
De vannak olyan bejövő kapcsolatkérések amelyek más portokon akarják elérni a klienst, és ezek a falon csattannak : "Alkalmazás elérés tiltva (uTorrent.exe: IP cím: :port)"
Ezeket, hogy lehetne értelmesen lekezelni ?
Egyszerűen ne engedjem őket más porton bejönni, csak a kliensben beállítotton ?
Csattanjanak a falon ?
Minden portot meg nem akarok kinyitni, mert akkor meg minek a tűzfal ?
Be lehet esetleg azt állítani, hogy csak a uTorrent, képes legyen bármely porton fogadni bejövő kapcsolatokat ?
Valaki kérem okosítson már meg e témában !
Köszi !
Astra
-
Arki
tag
válasz
Hasaggymeg #772 üzenetére
Ez nem személyes tűzfal feladat alapvetően, bár ami késik nem múlik, ugye.. Szóval ilyen védelemet - aminek veszélyességi foka közelít a zéróhoz... - nem kapsz vele. Süti védéshez jól beállított böngésző is működhet - vagy webwasher, stb. -, referer meg a korábbi oldal (ahonnan oda mentél), ez igen ritkán jelenthet veszélyeket (ha ezt ki akarod védeni, nyiss meg minden linket új ablakban és a probléma orvosolva).
-
Hasaggymeg
veterán
BUÉK,és rögtön kérdéssel fordulok hozzátok.A PC Flank Browser tesztjén a köv. eredményt adott:
Results of the test:Cookies check
Danger! Your computer may save special cookies on your hard drive that have the purpose of directing advertising or finding out your habits while web surfing.Recommendation
We advise you to get personal firewall and/or anti-spyware software. We recommend AdAware Plus.If you already have a firewall or anti-spyware program adjust it to block cookies. You can also block cookies using your browser if it supports cookies blocking feature
Referrer check
Danger! While visiting web sites your browser reveals private information (called 'referrer') about previous sites you have visited.Lehet-e valamit tenni ezek ellen a Comodo beállításokban(ólymódon,hogy még müködjön is a net,mert
a sütik letiltása után még ide sem tudtam bejelenkezni)?
-
ludla
őstag
Sziasztok valaki tudna segíteni abban hogy a Comondo 3-ast hogyan kell beállítani az Utorrentel mert nem akarja engedni a port kapcsolatot. Köszönöm
-
T54B4
csendes tag
Sziasztok!
Nah ez az első fórumbeírásom az életemben
Nem használtam még,csak olvasgatni szoktam.De most kérdezni akarok,remélem tudtok segíteni.
Szóval,az lenne a problámám,hogy nemrég álltam át Comodo-ra,eddig outpostot használtam.
3-as verzíót raktam fel,és eddig minden nagyon pöpecül ment,de most meggyűlt a bajom vele
Szépen adogattam hozzá a szabályokat,minden működik is,de amikor hálón akarok játsznai akkor vége a jóvilágnak.Szóval Counter-Strike-ozni akartam lan-on keresztül,úgy,hogy a haverokkal belső mikrohullámú hálón vagyunk(net szolgáltató),és hozzá is adtam szamályt a Comodo-ban,hogy engedjen mindent,de mikor kinnék hálóra blokkol.Csak és csak,akármennyire próbálom engedni,csak blokkol.Csak,ha kikapcsolom a tűzfalat akkor megy.Néztem a naplót,és blokkolja,sőt még a "system"-et is,ami szintén arra az ip-re akarna csatizni.
Nem vagyok hülye felhasználó,értek a tűzfalakhoz is,de erre képtelen vagyok rájönni,miért csinálja.
Segítsetek légyszi!!! -
válasz
zvaragabor #767 üzenetére
Oké, köszönöm, megsasolom. (Skin: sima WindowBlinds sajnos, jelenleg is keresek valami különleges "torzítást" a normál skinek helyett, addig marad ez
)
-
válasz
zvaragabor #765 üzenetére
[link] Ez?
-
válasz
zvaragabor #763 üzenetére
1 pipa van azon a fülön. "Riasztás a szabály alkalmazásakor". Ez lenne a "drága"?
-
-
válasz
zvaragabor #755 üzenetére
2.4es magyar verziónál ez merre található?
-
S W A T
senior tag
válasz
zvaragabor #759 üzenetére
vagy mutassa a 3.0-ás magyar verziót.
-
S W A T
senior tag
válasz
zvaragabor #757 üzenetére
Na igen még legalább 3 fórumot tudok ahova ír eből kettőn nem láttam hogy jelezte volna.
Ezen mit lehet félre írni? talán összekeverte a régi comodoval.
-
S W A T
senior tag
válasz
zvaragabor #755 üzenetére
Érdekes mivel a fordító bácsika ebbe a topikba is szokott írni. Feltételezem beírná ha elérhető magyarul.
-
zvaragabor
senior tag
FIREWALL > Advanced > Network Security Policy > Global Rules fül, itt kétszer kattints a legalsó tiltó szabályra, majd a párbeszédpanelban jobb oldalt legfelül vedd ki a pipát a "Log as a firewall event if this rule is fired" elől. Majd Apply, és figyel.
Amúgy tényleg, honnan van neked magyra verziód a 3.0-ból, tudtommal angolon kívül még semmilyen más nyelven nincs.
-
bolcsodal
addikt
Operát használ valaki Comodo mellett? Újabban néha leáll egy időre (néhány másodperc)! Kicsit idegesítő..
-
fsb1000
nagyúr
Sziasztok!
Kb 2 hete használom a Comodo-t.
Eleinte minden csodás volt, de pár napja a ctf.exe 10sec időközönként irja/olvassa a HDD-t
filemonnal nézve ezt a log filet használja:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Comodo\Personal Firewall\LogsLe lehet ezt tiltani?
Az outpost fv-t épp ezért szedtem le, mert az is mindig loggolt és zavart, hogy kerregteti a HDD-t, ami gyak napi 24 órában megy.
Vagy legalább a logfile mappáját áttehetném egy pendriverre.....
-
S W A T
senior tag
Arkangyal mikor lesz meg a magyarosítás? A hétre igérted.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok.
Nincs időm tanulmányozgatni most a fórumot, ezért bocs, ha olyat kérdezek, amire már ezerszer le lett írva a válasz.
Feltettem a Comodot, és rendszertelen időközönként blokkolja az összes internetforgalmat, és akkor már csak az újraindítás segít.Egyik munkatársam is panaszkodott erről a hibáról, ő megvált a tűzfaltól, én nem szeretnék, mert meg vagyok vele elégedve. De elég bosszantó ez a hiba, napi 3-4× előfordul.
Előre is köszönöm a tippeket, javaslatokat.
Üdv
-
vati
senior tag
Korábban én is írtam h. megszivatott a 3-as verzió, volt is downgrade 2.4-re elég gyorsan.
Most -kényszerből- felraktam a legújabb 3-asat, clean install keretében, és egy ideje semmi gond. Összességében, logikusabb, kezelhetőbb felületű mint a 2-es sorozat, érdemes kitanulmányozni és megszokni. Lényegében minden megy, és ment is elsőre.
Szerintem, vagy sokat javítottak rajta a korai 3-as verziókhoz képest, vagy annyi a titka hogy upgrade helyett szűz gépre kell telepíteni mert az előző nem tudja rendesen leszedni magát.
-
silboy
aktív tag
Régóta Comodo-t használok,nincs is vele semmi gondom,de most vettem egy PDA-t,amit ha USB-vel kötök össze a gépemmel nem tud kapcsolódni hozzá az ActiveSync.Ha kikapcsolom a tűzfalat akkor semmi gond,sikeres a kapcsolódás.Meg tudná mondani valaki mit kell átállítanom a Comodo-n,hogy a kikapcsolása nélkül is létrejöjjön a kapcsolat?
-
Hi all!
Felraktam ezt a tűzfalat, és iszonyatosan idegesít, hogy ha feltelepítek egy programot, vagy elindítok egy játékot akkor legalább 60szor kell rákattintanom arra hogy engedélyezés! Hol lehetne beállítani hogy ne kérdezzen rá mindenre? köszi -
bozont
veterán
Érdemes a 3as verzióra frissíteni? A mostanival semmi bajom, nagyon jól teszi a dolgát, de mióta öcsi frissítette az ő gépén a legújabbra, nem működik rendesen a hálózat. Egyszer betudok lépni hozzá, egyszer nem és fordítva. Van amikor egyáltalán nem működik és ez azóta van mióta az ő gépén rajta van a 3as verzió.
-
Rómeó
aktív tag
Hali! közben a divix frissítés megtörtént, az avira 2féle vírust talált,ami,ha azt vesszük nem is sok! csak magam hibáztathatom
két alkalommal is tűzfal nélkül neteztem,több órán át,és ráadásul elég veszélyes vizeken járkáltam.remélem sikerül megszabadulni a jövevényektől,ha nem akkor,jöhet az install
-
zvaragabor
senior tag
Telepítéskor a riasztási ablakban ki lehet választani a lenyíló menüben, hogy a telepítőt Installer-ként kezelje, így a telepítő által végrehajtott módosításokat, fájl létrehozásokat átengedi kérdezés nélkül. Ezt még nyugtázni kell majd egy másik párbeszédablakban. Majd automatikusan időközönként visszakérdez, hogy visszaállítod-e a telepítés módot normál módra. Ha végeztél a telepítéssel akkor visszaállíthatod.
A Def+-ot meg állítsd vissza arra, amin eddig volt, és amikor telepítesz egy biztonságos programot, akkor használd ezt az Installer módt. -
Sdi
addikt
Nem igaz
, jobb annál
-
G.I.JOE
senior tag
Na, én is áttértem Comodo-ra és eddig meg vagyok vele elégedve. Pár programra rákérdezett (train with safe mode) és azóta nyugi van. ZoneAlarm free-t használtam eddig, annál biztosan jobb. Valahol nézegettem, hogy tesztekben olyan eredményeket hozozz, mint a Zonealarm prof (vagy mi a neve). Ez igaz lehet?
-
Drizzt
nagyúr
válasz
bolcsodal #729 üzenetére
Nincsen különösebben. Tudom, hogy vannak lassabb torrentek, ez volt az önnálló labor témám(mármint a bittorrent, meg teljesen elosztott megvalósítása). És igen, mind ilyen lassú volt, pedig szándékosan magyar trackerekkel próbálkoztam. Bár éjfél körül felment 120K-ra a sebesség. Direkt volt amit nagyon nagy seed/leech aránnyal elkezdtem leszedni, hogy lássam mi a pálya, s lassú volt. Erre ma meg már van ami jön 550K-val. Nem értem akkor tegnap mi lehetett...
-
Drizzt
nagyúr
Nézegetem itt, hogy mi a helyzet...
Firewall/advanced/network security policy/utorrentnél az alábbiak vannak:
Allow ip mindenhonnan mindenhova minden protokollon
Allow tcp and udp, mindenhonna, ha dest port az utorrent portja. Mi kéne még ide? Vagy íg elvileg jó kéne legyen teljesen? Zöld pipa van. -
Drizzt
nagyúr
Az lehetséges, hogy az utorrent azt mondja, hogy zöld pipa, meg port is open, de mégis passzívan megy? Mert nagyon lassú a torrent kb. mióta felraktam az újat, tökmind1 a seedek száma.
-
Biaggio
őstag
-
Biaggio
őstag
Még egy kérdés: a Windows indulásakor két hibaüzenetet dob fel időnként a rendszer, és nem indul a tűzfal. Az egyik valamilyen dll talán, a másik valami ico fájlt hiányol, mindkettő a tűzfalhoz tartozik. Látott már valaki hasonlót?
-
Rómeó
aktív tag
Köszi! közben én is utána néztem,és használom,igazad van "nem sok vizet zavar". Ami jobban aggaszt,hogy pár napja, a divx web player próbálta frissíteni magát,és közben a tűzfal mintha megbolondult volna,állandóan felugrált külömbözö portok engedélyeztetéséért.egy idő után meguntam,és leállítottam a folyamatot, a már engedélyezett portokat pedig egyesével kiszedtem a listából. a furcsa,hogy a divx videós oldalon azóta is, minden jóll működik. arra gondoltam, hogy az a bizonyos videó ami a frissítést kérte,vírusos lehetett.
A másik, hogy időközben megjelent az asztalon egy progi(Norton Security Scan) fogalmam sincs,hogy került fel a gépre,nem én telepítettem!!
ha esetleg lenne valami ötlet
Üdv.
-
zvaragabor
senior tag
Akkor úgy próbáld meg, hogy Defense+ > Advanced > Defense+ Settings, és vedd le a security level-t Training mode-ra, majd Apply, és elindítod a játékot. Ezzel a móddal automatikusan meg kell tanulnia az ismeretlen módosításokat, és engednie kell a játékot.
U2-t szeretem, régen sokat játszottam vele. -
Biaggio
őstag
válasz
zvaragabor #717 üzenetére
Nem engedi hozzáadni, közli, hogy nem valid az exe
Netet nem használok hozzá.
(amúgy most perpill NFS U2, de ez szerintem kevésbé fontos
)
-
zvaragabor
senior tag
Beteheted a játékot a "My Trusted Software Vendors" listába, így elvileg nem fog rákérdezni a program által végrehajtott műveletekre. Ehhez menyj a Defense+ > My Trusted Software Vendors menübe, és keress rá például a játék exe-jére, és add hozzá a listához.
Illetve ha a játék kapcsolódni akar a netre, és a COMODO tűzfal része nem adott engedélyt neki, akkor meg menyj a FIREWALL > Define a new trusted application-ba, és ott szintén add meg az exéjét a játéknak.
Nem tudom, milyen játékról van szó, ha nem online játék, akkor valószínű csak az előbbit kell megcsinálnod.
SZERK:
"(mivel a Defense+ security level Diasbled-re állítása segít)"
Ebben az esetben akkor valóban csak az első tippemet csináld meg. -
Biaggio
őstag
Furcsa problémával szembesültem: új játékot telepítek, indítom, néhány dologra rákérdez (bill. monitor, stb.) aztán mintha elindulna, de fekete képernyőre dob... csak az újraindítás segít. Szerintem valamilyen jogosultsági probléma lehet, van vkinek tippje?
-
bnss
veterán
Csak érdeklődésképp, valakinél csinált már hülyeséget a 3.0-ás comodo? Nekem nincs fél napja fennt, de eddig egész jónak néz ki.
-
Xelo
addikt
sziasztok. Comod 3.0nál hol lehet megtalálni az engedélyezett programok listáját, illetve leszedni onnan cumókat? ill az nem baj ha 2×adtam már hozzá?
-
Rómeó
aktív tag
Hali! a COMODO BOClean progiról, valami infót tudna valaki mondani? esetleg van valahol topikja?
-
Rómeó
aktív tag
válasz
zvaragabor #704 üzenetére
Köszi! és úgy legyen!
-
Rómeó
aktív tag
Hali! egyedül a defense+-t kapcsoltam ki, de nagyon gyanús,hogy még egyszer sem riasztott semmiért,remélem azért végzi a dolgát!
-
S W A T
senior tag
válasz
zvaragabor #701 üzenetére
Én nekem az külön tetszik pont azért kérdeztem. No nem a nyilak hanem az hogy látom ha "mozgás van"
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest