-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Jo lenne ma lenyomni egy versenyt! Kik ernek ra?
-
giigz
veterán
Na jol figyeljen mindenki, mert este TT-zni fogok...
-
giigz
veterán
Ja, nekem is tetszik az iranyitas, csak 1. laptoprol nem szeretnek ligazni, ott gyenge vagyok nagyon... 2. az asztali gep keszenlete meg jo sok ido lesz, mert vga kell bele... 3. tavaly 1 honap jatek miatt adtam ki a penzt, aztan toroltem, es azota sem raktam fel, meg mar nem is fogom.
4. az egyetem miatt nem lesz idom jatszani, foleg ha azt nezem, hogy akkor sem volt idom, amikor raertem egesz nap.
-
giigz
veterán
A ligában csak az tud indulni akinek eredeti van?
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #1428 üzenetére
Grat., szép!
Szingapúrban nem tudnál TT-zni egy kicsit? Kíváncsi lennék...
-
giigz
veterán
Ezeket az új textúrákat érdemes felrakni? Jár fps veszteséggel? Akinek le lettek cserélve, mutatna pár képet?
-
giigz
veterán
Szingapúr TT-n javítottam.
1:41:621
-
giigz
veterán
Állítólag a patch 1 és 2 megjavítja a mentési problémákat...
Végre lehet, hogy a 2010 óta átjutok a 2. évadba.
-
giigz
veterán
válasz
MC HOBO #1314 üzenetére
Mint írtam is, összesen 2-3 mért kört tudtam menni, tehát ennyiszer fejeztem be a kört. A többi alkalommal kb. a feléig, negyedéig, vagy majdnem a végéig jutottam. A kb. 55 próbálkozásból 2 mért kör lett, aminek az eredményét leírtam. Ez volt az első pár próbálkozáskor, a maradék 40-50 próbálkozásban csak kicsúsztam, stb. stb.
Olyan ideges voltam emiatt a sz@rság miatt tegnap, hogy ma be sem fogok lépni... A 2011-et is emiatt töröltem, hogy TT-ben nem tudtam egy kört sem menni, ott is próbálkoztam 1 óráig aztán semmi... Na mind1, ezt még nem törlöm, csak TT-zni nem fogok.
-
giigz
veterán
Na TT-ztem, és annyira felidegesített a játék, mint amikor a 2011-et töröltem. Egy órát nyomtam kb. Szingapúrban, 50-55 kört próbáltam. Ebből mért kör 2 lett, ha egy levágásost beleszámolok, akkor összesen 3 teljesített kör 1 óra alatt, meg vagy 50 próbálkozás.
Amikor kiléptem, majdnem sírni tudtam volna, annyira idegesített már a végén... Rengeteg idő maradt a körben, ezt mondjuk az első 5 percben futottam, a maradék 55 perc csak tiszta szenvedés volt, egyetlen egy kört sem tudtam összerakni...
Az idő: 1:41.923
Holnap belépek, és elsőre megdöntöm.
-
giigz
veterán
Na ez ennyi volt, Kanadáig menti el a játék, utána már nincs mentés...
Remélem a patch megjavítja.
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #1292 üzenetére
Az kemény.
Na majd nézek már valahol egy TT-t én is!
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #1287 üzenetére
Nem tudok róla, hogy itt sok Alonso stílusú vezető lenne.
-
giigz
veterán
Billentyüzettel legend szinten Kanada idömerön 11. lettem, majd a futamon 4., de ugy hogy vagy 6-8 kocsit tartottam fel magam mögött az egesz futamon.
Most jön Valencia, itt szerintem mar nem lesz ilyen jo eredmeny...
A segitsegek abs on, es medium traction control.
-
giigz
veterán
válasz
dergander #1227 üzenetére
Persze maga a jatek jo, tehat nekem a grafika meg az iranyitas nagyon bejön... Ami problema az a hibak, tehat a gumikopas, kamera, na meg a mentesnek az elszallasa, ami nekem meg nem volt, de ha elöjön es nem tudok haladni a karrierben, akkor tuti nem veszem meg. A 2011-ert kiadtam a penzt, es jatszottam vele 1 honapot, utana a ledobalas annyira felidegesitett, hogy töröltem, es nem raktam fel többet... Penzkidobas volt, es most ezt el akarom kerülni.
-
giigz
veterán
Akkor megveszi mindenki? En is megvettem tavaly, mar akkor is penzkidobas volt, de ezert tuti nem adom ki a penzt...
Vagyis majd latjuk mi lesz, de 8.000 Ft eleg sok erte...
Ki az, aki megvette? Csak mert ha megveszi mindenki, akkor csak nem maradok mar ki en sem...
-
giigz
veterán
Hamilton, Senna & Kovalainen racing Codemasters F1 2012 game
Nagyon nagy csatát nyomtak, 3 körös versenyen...
-
giigz
veterán
Épp töltöm be Kanadát, és mindenféle ok nélkül kilépett...
-
giigz
veterán
Na nézzük az első Legend szintes futamomat Kanadából.
-
giigz
veterán
Nálam meg high beállítások mellett van 25-30 fps.
Persze ez csak a laptop, majd ha összeáll az asztali, az más tészta lesz.
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #1015 üzenetére
Neked egyébként mennyi fps-ed van? Gondolom ultrán nyomod, és mindig max.
-
giigz
veterán
90%, hogy én sem fogom megvenni. Most még nyomom a karriert, amint elmegy a mentés, 100% hogy nem veszem meg.
-
giigz
veterán
válasz
hackeeeee #946 üzenetére
Egyelőre ez a játék olyan hibákkal rendelkezik, amiket 100% biztosra veszem, hogy a gyártó nem fog hagyni. Ilyet egyszerűen nem engedhet meg magának.
Az másik dolog, hogy az egésznek a motorja sz@r, és multizni nem lehet rendesen, meg a mentést elb@ssza, azzal ők sem tudnak mit csinálni, amíg ezt a motort használják, meg már évek óta így van. Nem tudom megérteni, hogy egy játékot hogy lehet így kiadni. Sosem tapasztaltam még ilyen hibákat semelyik gyártónak. Ez az F1 széria egy komplett vicc...
Az viszont nagyon durva, hogy gumikopás kb. nincs, kameraállás bugos, flashback bugos, és akkor még biztos van pár dolog... Az AI viselkedése megint nevetséges, hogy előtted fékez be, és te kapod a büntetést, vagy hogy a lekörözöttek megállnak előtted a kanyarban...
Szerintem tuti lesz patch, viszont ezzel a játékkal így sokra nem lehet menni.
-
-
giigz
veterán
Traction control nalam mediumon van, szamomra igy a legelvezetesebb.
-
giigz
veterán
Srácok!
Én még csak ma próbálom ki a teljes játékot, de le vagyok döbbenve. Délután jött meg a laptopom, Win. telepítés, aztán raktam fel a játékot. A felbontást sajnos nálam sem engedi változtatni 630M-nél, tehát a felbontás miatt elég gyenge a kép, a beállítások egyébként high-on vannak...
Szóval a játék megy simán, idáig összesen 2 buggal találkoztam. Az egyik a már említett kameraállás, a másik pedig amikor flashback után megyek vissza a versenybe, akkor lefagy vagy 15 mp.-re a játék, utána megy minden, mintha mi sem történt volna...
Az irányítás ég és föld a demohoz képest, billentyűzettel nagyon jól játszható, nagyon jól lehet az autót az íven tartani, kellemes csalódás. Ha megcsúszik az autó, akkor a 2011-ben tuti megpördülés volt, itt lehet korrigálni, nem jelent minden esetben megpördülést...
Így első ránézésre nagyon tetszik a játék!!
-
giigz
veterán
Azt tudja már valaki, hogy a karrier módban mi alapján lehet majd évvégén kocsit választani?
-
giigz
veterán
válasz
RevolutioN2 #723 üzenetére
2010 sz@r volt, szerettem. 2011 sz@r volt, szerettem. 2012 sz@rnak néz ki így elsőre, de már mondom, hogy szeretni fogom.
Rengeteg hiba van mindegyik részben, de mégiscsak egy F1-es játék, és jól el lehet vele lenni, sajnos nem szimulátor szinten. Nem olyan, mint a valóság, ez van, ebben kell a legjobbnak lenni, és ilyen feltételek mellett a legjobban menni.
Ha egy izgalmasabb karriermódot sikerült összehozniuk mint a 10 és 11 esetében, már megérte.
Ha a multi rész nem fog kivágni mindig, mint a gfwl, akkor megint csak szép előrelépés. Igaz, hogy ezeket már a 2010-ben meg kellett volna csinálni, és még mindig nem tartunk ott, mint egy rendes 2010-es játék, de nincs mit tenni...
-
giigz
veterán
válasz
RevolutioN2 #720 üzenetére
Nem lett azért ez olyan rossz, a pénzt "simán megéri"... Egy vérbeli szim. nem 8.000 Ft-ba fog kerülni ilyen grafikával.
-
giigz
veterán
Most így az élő közvetítést nézve nekem nagyon adja a játék, mondjuk tényleg brutál szépen vezet a csávó...
Jó lesz ez a játék!
-
giigz
veterán
Vegye mindenki, nem kell felni, tudunk a hibarol, majd jön patch!
-
giigz
veterán
Nem lehet, hogy ti vagytok túl gyengék a játékhoz?
-
giigz
veterán
Az első buherálás.
Drive the Safety Car in F1 2012 Demo! Simple File Change Mod / Hack
-
giigz
veterán
válasz
Feribacsi555 #562 üzenetére
Bárki is csinálja, én már most lefoglalom az egyik Mercit.
Egyébként ha megint ti csináljátok, és kell a segítség a szervezésben, vagy bármi feladatban, szóljatok!
-
giigz
veterán
Mennyi idő alatt lehet megtanulni rendesen játszani kormánnyal?
-
giigz
veterán
válasz
Mr.Mercury #527 üzenetére
Biztosra akartak menni.
-
giigz
veterán
Bajnoksággal mi a helyzet? Tervezitek a részvételt, vagy várjuk meg inkább a megjelenést először?
Szívesen lennék szervező, ha valaki társul még mellém, és ketten lezavarjuk a dolog piszkos részét.
Ja, és lehet veszek egy kormányt... Jajj nektek!
-
giigz
veterán
Én is kb. így vagyok vele.
Tavaly a karrier mód első évének végénél mindig leállt, 3x is elvittem odáig. Először kipróbálom a virágboltival, mint tavaly, de ha most is ilyen elszálló mentés, és stb. lesz, akkor nem veszem meg.
Ha lehet vele játszani, meg megveszik a fórumtársak, akkor megveszem én is, és csinálhatunk bajnokságot.
-
-
giigz
veterán
En ezzel azt akartam mondani, hogy az a 8k nem olyan eszvesztö összeg, es meg igy is alig veszik... Lehet nincs penz a fejlesztesre...
-
giigz
veterán
En nem temetem a jatekot... Tul nagyok az elvarasaink, de 3 eve meg nem is volt semmilyen jatek es az volt igazan rossz... Lehetne sokkal jobb is, de megiscsak fele annyiba kerül, mint egy NFS pl., es mas oldalakon jo a visszajelzes, szerintem el leszünk ezzel... Az persze teny, hogy a 2011 fizikaja jobb volt, de azert itt is jo versenyhetvegeket fogunk menni szvsz.
-
giigz
veterán
válasz
--Lorant-- #446 üzenetére
Itt semmi...
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #440 üzenetére
Csak annyit, hogy szép a grafika.
-
giigz
veterán
válasz
d.véderjoe #436 üzenetére
Én is billentyűzettel tolom... Kanyarokban néha én is meg szoktam pördülni, még traction control medium-on is... Ha ki van kapcsolva, akkor kb. el sem tudok indulni, mediumon élvezhetően lehet vele menni, figyelni kell. A fullra azért nem veszem fel, mert úgy már tényleg nagyon könnyű, a mediumot is csak azért kell használni, mert egyébként vezethetetlen...
A fék szintén nem jó billentyűzettel, így ABS on.
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Én azt mondom, ne temessük, de nincs olyan érzésem, mint a 10-ről 11-re váltáskor...
Úgy lehetne jellemezni, hogy a 2011 volt a beta verzió, ez pedig a teljes...
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Monzában eljutottam az első kanyarig, ahol leállt a gép. Szerintem a táp nem bírja az új konfigot, játék közben meg túlmelegedett...
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #355 üzenetére
Akkor sajnos igaz, amit mindig videó végén leszűrtem, hogy fizika 0.
Egyébként itthon vagyok, mindjárt leszedem, aztán nézzük milyen, még az is lehet, hogy nekem billentyűzettel jó lesz...
-
giigz
veterán
válasz
RevolutioN2 #327 üzenetére
Akkor az 10 perc alatt jön le, bar nem tudom, hogy mennyire van leterhelve a steam, es jön-e maxxszal.
A lenyeg, hogy billentyüzettel kivancsi vagyok mit megyek Monzaban. Na meg egy versenyre is az AI ellen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest