Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Srácok!
Én még csak ma próbálom ki a teljes játékot, de le vagyok döbbenve. Délután jött meg a laptopom, Win. telepítés, aztán raktam fel a játékot. A felbontást sajnos nálam sem engedi változtatni 630M-nél, tehát a felbontás miatt elég gyenge a kép, a beállítások egyébként high-on vannak...
Szóval a játék megy simán, idáig összesen 2 buggal találkoztam. Az egyik a már említett kameraállás, a másik pedig amikor flashback után megyek vissza a versenybe, akkor lefagy vagy 15 mp.-re a játék, utána megy minden, mintha mi sem történt volna...
Az irányítás ég és föld a demohoz képest, billentyűzettel nagyon jól játszható, nagyon jól lehet az autót az íven tartani, kellemes csalódás. Ha megcsúszik az autó, akkor a 2011-ben tuti megpördülés volt, itt lehet korrigálni, nem jelent minden esetben megpördülést...
Így első ránézésre nagyon tetszik a játék!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest