- HP notebook topic
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Srácok!
Én még csak ma próbálom ki a teljes játékot, de le vagyok döbbenve. Délután jött meg a laptopom, Win. telepítés, aztán raktam fel a játékot. A felbontást sajnos nálam sem engedi változtatni 630M-nél, tehát a felbontás miatt elég gyenge a kép, a beállítások egyébként high-on vannak...
Szóval a játék megy simán, idáig összesen 2 buggal találkoztam. Az egyik a már említett kameraállás, a másik pedig amikor flashback után megyek vissza a versenybe, akkor lefagy vagy 15 mp.-re a játék, utána megy minden, mintha mi sem történt volna...
Az irányítás ég és föld a demohoz képest, billentyűzettel nagyon jól játszható, nagyon jól lehet az autót az íven tartani, kellemes csalódás. Ha megcsúszik az autó, akkor a 2011-ben tuti megpördülés volt, itt lehet korrigálni, nem jelent minden esetben megpördülést...
Így első ránézésre nagyon tetszik a játék!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest