- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
Aki billentyűvel játszik, árulja el nekem, hogyan lehet úgy kanyarodni, hogy ne pördüljek meg minden 2. kanyarban ?
A demo - ban nem volt ilyen gond, de elkezdtem egy karier - t, és nem igazán tudom még az időmérőt sem teljesíteni, oké, hogy a 3 leggyengébb csapat közül az egyikben ülök, de a demo - ban , ugyanezekkel a beállításokkal, ugyanilyen nehézségen Williams - sel nem volt gond az első hely, itt meg kapok vagy 5 mp - et
Úgy megyek, mintha hímes tojást vinnék, de ez így nem kifizetődő
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest