Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.véderjoe
tag
Sonja köszönöm, nekem is portugál volt...
A játékról annyit, hogy nem könnyű. Folyamatosan kapom a 10 másodperces büntiket.
Persze a valóságban még durvább lehet, itt legalább lehet Restart-ot nyomni.
(vagy Flashback-et, ami nekem nem annyira nyerő...)Már kezdem magam P.Maldonado-nak érezni...

A sebességérzet valahogy jobb volt a '10-ben és a '11-ben.
A hang szerintem qrva jó, pláne mikor a kers-t bekapcsolom.
Külsőre nem sokat változott, talán csicsásabb és csillogóbb lett.
Az új menű is szebb. A betöltés sem lett sokkal gyorsabb, mint azt korábban ígérték.
Kíváncsi vagyok változik-e valami még a megjelenésig?
Bár egy héttel a premier előtt, nem hinném, hogy belenyúlnának...Na majd a '13-as jobb lesz. Vagy a Grid2...legjobb köridőm: 1:28:056 (billentyűzettel!!!)

Új hozzászólás Aktív témák

- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest