Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dell notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
ftomi74 #1232 üzenetére
Szerintem túl nagy titokban akarták tartani, hogy mennyire nem haladnak a fejlesztéssel és csak kevés embert vontak csak be a tesztfolyamatba.. Gondolom azért, hogy ne verjék túl nagy dobra a kudarcot..
Teljesen olyan a game, mint egy konzol átírat.. De hát manapság erre van nagyobb kereslet, pénz az úr, és valakiknek még így is túl bonyolult az egész.. -
Steady74
addikt
Gyerekek, ez most komoly?? 1 nap alatt annyi hiányosságot tártunk fel, hogy az nem igaz, kérdem én, mit csináltak azok, akik tesztelték, azok, akik létrehozták??
Ftomi: Nekem is gond, hogy nem a g27 az alapértelmezett vezérlő, ha belépek, de megnézem a piros gombos indítást
-
Rototti
senior tag
"kanyarban meg elkönnyül a kormány"
Ha találtál rá megoldást, oszd meg pls, mert nekem is ez van.
Jim74: Nekem is Force EX-em van, bőven elég. Vagyis a 2010-hez elég volt, gondolom ehhez is az lesz. Ilyen játékokban nem számít, hogy G27 vagy Force EX. RollyDy G27-es mégsem volt köztünk különbség.
-
Steady74
addikt
Igen, az irányítást szokni kell, kormány nagyon fura időnként, a grafika annyira nem tetszik, kb ennyi a mai összefoglalóm, ja és 3. vagyok monzában
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest