Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone
üzenetére
Én is köszi mindenkinek!

Majdnem bepisáltam a röhögéstől Valenciában!
Soha nem mentem még ott, estünk keltünk, meg amikor a 3 körös versenyen az 1. kör végén becsúsztunk a boxba, hát ott nagyon kész lettem
.Visszatérve Canadára. Ott is először mentem még, de mikor nem voltál azért összejött végre 1 gyors kör nekem is. 1:15:4-et mentem, a fotó a másik gépen van.
Steady, Rototti: Én csak saját beállítással megyek, mert azok a vezetési stílusomnak megfelelnek. Alapnak kiválasztom a felajánlottat, aztán 1 kicsit átprogramozom. Van némi tapasztalatom. Nem mindegy, hogy nagyon a határon van meg az az idő ami kell, vagy kicsit nyugodtabban. Persze nem mindenhol tökéletes még, de alakul.
Ja és ma este én is jövök, ha a netem is úgy akarja!

-
polonic
félisten
válasz
GuruZone
üzenetére
Én is köszönöm!
A rajt után az első balosnál külső íven próbáltam előzni valakit, erre hátulról kilökött valaki, de maradok 4-ik helyen, aztán bal-jobbos lassítónál ami a híd alatt átmenő egyenes előtt van, ott is kilöknek. Így csak 7. helyre jutottam.
Veletek nem tudtam volna versenyezni, de legalább 4. lettem volna. Sok rohadék van a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Soha nem mentem még ott, estünk keltünk, meg amikor a 3 körös versenyen az 1. kör végén becsúsztunk a boxba, hát ott nagyon kész lettem