Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
BalaNce87
üzenetére
De az is lehet hogy ebbe a játékba tökmind1 hogy 30 vagy 100 nem érezni.
na ez az, szerintem sem lehet érezni a különbséget!Délután megyek a játékért az 576Kbyte-ba.
CSak ez lenne a gondom...
[link]
[link]Szerintetek mit csináljak?A warez F1et (mert ugye nem kért cd keyt a WindowsLive) felül fogja írni az eredeti F1, és akkor tudom használni a régi WL accomat.
-
heihachi
addikt
válasz
BalaNce87
üzenetére
Hát figy, pedig ez van, látod. 3.2-re van húzva a C2D-m (amúgy 2.8-as), és 8800Gt-m van. A GRID még ment 60 FPS-el, a DIRT már azért bőven 60 alatt volt, a DIRT2-t kihagytam mert egy hulladék volt, ez meg már 40-el is alig megy. A jövő évi meg még 30-al sem fog. Így jár el az idő a cuccaink felett. Mondjuk gondolom itt arra gyúrtak az optimalizálásnál, hogy ha az összes autó előtted van, akkor se essen le az FPS esti versenyen esőben, és ez sikerült is nekik. Ilyen szempontból a grafika dícsérhető. Legalább konstans annyi amennyi, és nem ingadozik 100 és 10 között (én pl attól kapok sikítófrászt).
GuruZone ha végigtolod a versenyt, végignézheted a replay-t az első mp-től az uccsóig
Igen a versenyt. De nem a Q3-as legjobb kört.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest