- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
En k*rvara szivok egy cuccal... Asus A7V880, 512/400, 1800+ JIUHB. A BIOS update lazan 1 oraba telt. A beepitett bios flashelo azt mondja nem talalja a filet kozben ott volt. A gyari tesztprogramot mert azert nem tudtam elinditani mert nem volt hajlando bootolni a rendszerlemezrol. Amugy a BOOT CDmrol se hajlando meg most sem bootolni. 1 ora utan megette az uj BIOSt, nem tudom miert, de ugyanugy szivas az egesz.
Sokszor az van, hogy allitok vmit a BIOSban es utana baszik elindulni, vagy BIOS CHEKSUM ERROR hiabauzit kapom. Vmiert nem szereti a 200-as FSB-t, nem tudom miert. A procinak tudnia kell, mert mar tegnap is elmentem vele 215-ig, es ma is sikerult azert parszor 1800-2000-2100-at elerni, de utana ha allitottam vmit (teszem azt kisebb szorzora vettem), mar megint nem indult. Ha proci lenne a ludas, akkor inkabb csak fagyna vagy megallna vhol, nomeg 166-os FSBvel ellmentem egeszen 2250 MHzig, 1.65V-on meg 2150-ig, tehat futnia kene, es neha megy is, csak aztan lehet kezdeni elolrol az egeszet... Nem tudom mi a gond, lehet a lap a ludas?
Megelegeltem, belottem 166-ra es azon tesztelgetem, 1.65Vot kap, amit a BIOS 1.612-nek, a PC Probe 1.712-nek ir. Most 12.5x166-nal jarok es stabil a cucc.
Egyszeruen nem ertem miert nem tudom beallitani a 200-at, illetve miert nem allitgathatok kedvemre, mert ha csak ugy durr bele, akkor BIOS CHEKSUM ERROR...
Jahh es meg vmi! Everesttel ilyen 1800 koruli ertek jon ki memoolvasasnal (333-on mennek most a RAMok). Elobb is ennyi volt CL2-n, most BYSPDn is ennyi, es ez edes keves....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xbox Series X|S
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Wise (ex-TransferWise)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- 12 GB-os RTX 4070 SUPER - garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest