Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atosz

őstag

válasz naga #72 üzenetére

Hat akar meg ez is elkepzelheto, de ilyet nem igazan talaltam a BIOSban, es a leiras sem tul vaskos, ott sem volt ilyesmi. Vagy nem a Spread Spectrumra gondolsz? :F Az disabled.

• atosz

őstag

En k*rvara szivok egy cuccal... Asus A7V880, 512/400, 1800+ JIUHB. A BIOS update lazan 1 oraba telt. A beepitett bios flashelo azt mondja nem talalja a filet kozben ott volt. A gyari tesztprogramot mert azert nem tudtam elinditani mert nem volt hajlando bootolni a rendszerlemezrol. Amugy a BOOT CDmrol se hajlando meg most sem bootolni. 1 ora utan megette az uj BIOSt, nem tudom miert, de ugyanugy szivas az egesz.
    Sokszor az van, hogy allitok vmit a BIOSban es utana baszik elindulni, vagy BIOS CHEKSUM ERROR hiabauzit kapom. Vmiert nem szereti a 200-as FSB-t, nem tudom miert. A procinak tudnia kell, mert mar tegnap is elmentem vele 215-ig, es ma is sikerult azert parszor 1800-2000-2100-at elerni, de utana ha allitottam vmit (teszem azt kisebb szorzora vettem), mar megint nem indult. Ha proci lenne a ludas, akkor inkabb csak fagyna vagy megallna vhol, nomeg 166-os FSBvel ellmentem egeszen 2250 MHzig, 1.65V-on meg 2150-ig, tehat futnia kene, es neha megy is, csak aztan lehet kezdeni elolrol az egeszet... Nem tudom mi a gond, lehet a lap a ludas?

Megelegeltem, belottem 166-ra es azon tesztelgetem, 1.65Vot kap, amit a BIOS 1.612-nek, a PC Probe 1.712-nek ir. Most 12.5x166-nal jarok es stabil a cucc.
    Egyszeruen nem ertem miert nem tudom beallitani a 200-at, illetve miert nem allitgathatok kedvemre, mert ha csak ugy durr bele, akkor BIOS CHEKSUM ERROR...

Jahh es meg vmi! Everesttel ilyen 1800 koruli ertek jon ki memoolvasasnal (333-on mennek most a RAMok). Elobb is ennyi volt CL2-n, most BYSPDn is ennyi, es ez edes keves....

Új hozzászólás Aktív témák