- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
En k*rvara szivok egy cuccal... Asus A7V880, 512/400, 1800+ JIUHB. A BIOS update lazan 1 oraba telt. A beepitett bios flashelo azt mondja nem talalja a filet kozben ott volt. A gyari tesztprogramot mert azert nem tudtam elinditani mert nem volt hajlando bootolni a rendszerlemezrol. Amugy a BOOT CDmrol se hajlando meg most sem bootolni. 1 ora utan megette az uj BIOSt, nem tudom miert, de ugyanugy szivas az egesz.
Sokszor az van, hogy allitok vmit a BIOSban es utana baszik elindulni, vagy BIOS CHEKSUM ERROR hiabauzit kapom. Vmiert nem szereti a 200-as FSB-t, nem tudom miert. A procinak tudnia kell, mert mar tegnap is elmentem vele 215-ig, es ma is sikerult azert parszor 1800-2000-2100-at elerni, de utana ha allitottam vmit (teszem azt kisebb szorzora vettem), mar megint nem indult. Ha proci lenne a ludas, akkor inkabb csak fagyna vagy megallna vhol, nomeg 166-os FSBvel ellmentem egeszen 2250 MHzig, 1.65V-on meg 2150-ig, tehat futnia kene, es neha megy is, csak aztan lehet kezdeni elolrol az egeszet... Nem tudom mi a gond, lehet a lap a ludas?
Megelegeltem, belottem 166-ra es azon tesztelgetem, 1.65Vot kap, amit a BIOS 1.612-nek, a PC Probe 1.712-nek ir. Most 12.5x166-nal jarok es stabil a cucc.
Egyszeruen nem ertem miert nem tudom beallitani a 200-at, illetve miert nem allitgathatok kedvemre, mert ha csak ugy durr bele, akkor BIOS CHEKSUM ERROR...
Jahh es meg vmi! Everesttel ilyen 1800 koruli ertek jon ki memoolvasasnal (333-on mennek most a RAMok). Elobb is ennyi volt CL2-n, most BYSPDn is ennyi, es ez edes keves....
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest