-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Kiskutyák #4657 üzenetére
Nem jo sajnos, 100-101 kell.
Bar elvileg ha megtanulod az altalad linkelt konyvbol es hozztanulod a kulonbsegeket, akkor jo lehet, de en nem eroltetnem ugy. Plane, hogy kis googlizassal talalhatsz... kohom, evaluation peldanyt az uj verziobol.
Mondjuk en megvettem a ccna meg a ccnp konyveket is (ccnpbol meg most is varom, hogy legyen keszleten) jobban szeretek papirrol tanulni.CCIEv5-tol en is olvasgattam ezt azt.
Spekulacio kovetkezik, ugy tessek kezelni
:
CCNP-rol nem hallottam, de logikus lenne, most frissitettek a ccna-t is.
Igy van atfedes a ccna es ccnp kozott(nagyobb mint eddig) meg ccnaban ios 15-ot tanulsz, ccnp-ben meg 12.4-et. Szoval kicsit visszas.Ha valamikor frissitik is, nagy merteku valtozas biztos nem lesz, csak ios 15-re ternek at(talan), meg kikerul par parosag ami mar a ccna-ban van (es elokovetelmeny lesz). Illetve szerintem belekerul egy ket egyszerubb topic emlites szinten a ccie-bol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest