Hirdetés
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Nem gond, lassan oktatni is tudom már a route-t, egyszerű mint a logaritmus
tusi_: azért tudom, hogy mi van a könyvben, mert már sokadszorra olvasom és a 140 oldalas összefoglalóban a tartalomjegyzéket volt időm nézegetni, mert ott is kellett javítani, meg az oldalszámozással szívtam nagyon sokat. Most, hogy meg van a kis magyar irományom, hamarabb átfutom a témákat. Minden nap, amikor dolgozok, nyomatok valami LAB-ot, amit figyelmetlenségből minden egyes alkalommal elrontok és nekiállok megkeresni a hibátÁltalában sikerül, tanulok vele sokat. De vizsga előtt mindenképpen átolvasom még legalább 2× a CCNP ROUTE OCG könyvet, mert mégis részletesebb, mint az enyém...amúgy route-reflektor, nat-pt, MP-BGP, stateless autoconfig, ilyesmik nincsenek a ROUTE könyvben sem!! Remélem, hogy IPv6-ból minél több kérdést kapok majd, mert abból jó vagyok (bár a lehel téres témánál nem ez derült ki
)
És igen, dobjuk össze a pénzt egy amcsi útra, hogy kimenjünk ,megkeressük a hucabyt és addig üssük, míg vissza nem adja a semmitérő könyvének az árát + repjegy árát első osztályra, mert szégyen, amit ő könyvnek mer nevezni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- i7-es asztali PC + gamer billentyűzet + LG monitor
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest